bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması9
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar6
- boyumun 2 cm kısalması21
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek9
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek4
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- sözlük yazarlarına güvenmek13
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler7
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- otelde sevişmek8
- geçmişe takılıp kalmak4
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- küpe takan adama kız vermem diyen baba3
- fazla samimiyet6
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- sözlüğe elini ayağını atan tipler3
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- nev10
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- teoman'ın 60 yaşına girmesi5
- mal mıyım sorunsalı13
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- hiçbir zaman gönlü alınan biri olmamak4
- fazla düşünceli olmak4
- gece gece gelen kaşarlı sucuklu tost kokusu3
- küt saçlı hatun12
- arkadaşlar hoşçakalın sizi terk ediyorum2
- arkadaşlar bakar mısınız6
- midye tava4
- kiraz cicegi kolonyasi41
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- didem madak2
- elidor3
- beni sevdiniz mi4
- 65 yaş üstü yazarlar3
- sözlük yazarlarının doğum tarihleri3
- ona bir şey söyle8
- sözlük yazarlarının saatleri8
- online listesi7
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan5
- ilk türettigim sözcük3
- mandalina8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri12
- ediyorum ve burayı dağıtıyorum.
liseli ergenlerin tanıyamayacağı, anlayamayacağı kemal abimizdir. gülüşü yeterdi bizleri aydınlatmak için. dertlerimizi unuttururdu düttürü bir dünyayla. sonrası mı dokunmayın şabanıma, gülen adam, gurbetçi şaban, şabansız hababam sınıfımı olur dediğimiz habvabam sınıfı serisi izledik biz. daha sayamayacağım kadar film onu özlüyoruz ve saygı, rahmet özlemle anıyoruz.
en başarılı Türk oyuncudur.
seksenli yıllarda verdiği bir röportajını okudum hatta sizlerle de paylaşmak istedim. gerçekten de doğal ve içten bir oyuncuydu, ölmeseydi balalayka isimli bir filmde oynayacaktı belki sonrasında başka filmler dizilerde yapacaktı ama buraya kadarmış. allah taksiratını affetsin.
http://www.cafrande.org/kemal-sunal-roportaji/
http://www.cafrande.org/kemal-sunal-roportaji/
Ölümüne en çok üzüldüğüm sanatçıdır.
Ancak bugün bir de şu açıdan baktım; ülkemizin yetiştirdiği ve halkımız tarafından ailesinin bir neferi olarak görülen ender sanatçılarımız vardır. Bunların çoğu yeşilçam oyuncularıdır ve günümüzde artık yavaş yavaş hayatlarını kaybederek sevenlerini yasa boğmaktadırlar.
Bugün de onlardan biri olan tarık akan'ı kaybettik. Ancak, zengin-fakir demeden hemen hemen her evin bir parçası olmayı başaran bu büyük sanatçının arkasından sırf siyasi görüşü zıt düştüğü için bayram yapanları gördükçe bugün kemal sunal için ilk defa öldüğüne sevindim.
Tam zamanında gittin güzel adam. Yoksa bu beyinsizler seni de kirletirdi pis ağızları ve yobaz elleriyle.
Ancak bugün bir de şu açıdan baktım; ülkemizin yetiştirdiği ve halkımız tarafından ailesinin bir neferi olarak görülen ender sanatçılarımız vardır. Bunların çoğu yeşilçam oyuncularıdır ve günümüzde artık yavaş yavaş hayatlarını kaybederek sevenlerini yasa boğmaktadırlar.
Bugün de onlardan biri olan tarık akan'ı kaybettik. Ancak, zengin-fakir demeden hemen hemen her evin bir parçası olmayı başaran bu büyük sanatçının arkasından sırf siyasi görüşü zıt düştüğü için bayram yapanları gördükçe bugün kemal sunal için ilk defa öldüğüne sevindim.
Tam zamanında gittin güzel adam. Yoksa bu beyinsizler seni de kirletirdi pis ağızları ve yobaz elleriyle.
görsel
Kendisi bu diyardan göçüp gitmiş olsa bile, başarılı oyunculuğu ile,büründüğü rollerle, gülüşleriyle ölümsüzleşmiş, sesiyle, gülüşüyle içimizi sıcacık etmiş, bizde bıraktığı izlerle hepimizin hayatına dokunabilmiş ender oyuncularımızdandır.
Yeri hiçbir zaman dolmayacak.
Kendisi bu diyardan göçüp gitmiş olsa bile, başarılı oyunculuğu ile,büründüğü rollerle, gülüşleriyle ölümsüzleşmiş, sesiyle, gülüşüyle içimizi sıcacık etmiş, bizde bıraktığı izlerle hepimizin hayatına dokunabilmiş ender oyuncularımızdandır.
Yeri hiçbir zaman dolmayacak.
Kemal Sunal ın tiplendirdiği kişiler hayatın aynasıdır.
Cahili, okumuşu, zengini, safı, iyi niyetlisi, türlü pisliği filmlerinde vücut bulur.
Bu adam ölmedi kolay kolay da ölmeyecek.
Cahili, okumuşu, zengini, safı, iyi niyetlisi, türlü pisliği filmlerinde vücut bulur.
Bu adam ölmedi kolay kolay da ölmeyecek.
Hanzo filminde oskarlik oyunculuk kabiliyetini gostermis buyuk usta.
üstad kelimesinin sözlük anlamıdır.
komik değildir. mizahı şahan gökbarkarinkinin farki versiyonu.
hiç bir zaman güldürmeyen oyuncu. biraz overrated birisi.
ne cemi şahan bile daha komik. mizah anlayışı saflıktan ibaret.
Küfürsüz guldurebilen tek insandir. Bok atacak başka insanlar bulunmalıdır.
abartılmış birisiydi. hiç güldürmez. gülenin mizah anlayışı zayıftır. şahan daha komik.
Dine en büyük zararı vermiştir.
karga kafası ne güzel çizmiş... https://twitter.com/karga...s/749748974349905924?s=09
Çöpçüler kralı filminde hayranı olmuştum Kemal Sunalın "Kürdün gelini" türküsünü söylüyordu.
Kürt varlığının kabul edilmediği zamanlara inat
Kürt varlığının kabul edilmediği zamanlara inat
fırsat buldukça televizyonda gördükçe izlediğim üstat. mekanı cennet olsun.
iyi ki doğmuşsun ve iyi ki seni tanımışız güzel insan.
görsel
görsel
insan tanımadığı birini özler mi? bu adamı özlüyorum. allah gani gani rahmet eylesin. evet.
Ölümüne barış mançodan daha çok üzüldüğüm efsane sanatçı. Bin kere izlediğim, her repliğini ezberlediğim filmlerini yine tv de gördükçe izliyorum. izliyoruz. Bir kemal sunal daha gelir mi? Gelmez.
"diyeceğim herkes herkese bir kazık atıyor, sonra kendi canı şu kadarcık yandı mı veryansın ediyor, basıyor yaygarayı. hepimiz birbirimize bir kazık atarsak nasıl düzelir bu işler? ben derim ki karşılıklı olarak saygılı olalım haklarımıza." diyen üstadımız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar