bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
hakkı süha okay' ın resmen kendisini itip kaktığı videosunu gördüğümde şok olduğum genel başkandır.
hakkaten üzüntünün dışında bi kızgınlık hasıl olmuştur bende. bu adam ülke yönetir yönetemez o ayrı konu ama yapılan çok ayıp be kardeşim.
işte bunu söylüyoruz arkadaş. çakmıyo ki yumruğu gözüne, akşamına siktiri basmıyo ki adama. genel başkansın sen ya!
bu işten en çok yıpranan kendisi olacak. o kaşar chp' lilerin hiç umurunda olmayacak bu adam. yanarım işte ona yanarım.
edit: hakkı süha' yı ve tayfasını yolasın partiden oyum onundur. bak yapacam bunu, şerefimle yapacam.
hakkaten üzüntünün dışında bi kızgınlık hasıl olmuştur bende. bu adam ülke yönetir yönetemez o ayrı konu ama yapılan çok ayıp be kardeşim.
işte bunu söylüyoruz arkadaş. çakmıyo ki yumruğu gözüne, akşamına siktiri basmıyo ki adama. genel başkansın sen ya!
bu işten en çok yıpranan kendisi olacak. o kaşar chp' lilerin hiç umurunda olmayacak bu adam. yanarım işte ona yanarım.
edit: hakkı süha' yı ve tayfasını yolasın partiden oyum onundur. bak yapacam bunu, şerefimle yapacam.
12 eylül gecesi genel başkan olarak ilk siyasi yenilgisini tadacaktır.
iyi muhalefet yapan, adamdan boncukla ter akıtacak bir politikacı. he iktidar olursa ne yapar iktidar oolduğunda göreceğiz.
bir eklemede şu akp medeyasının gerçekten namusuz belden aşağı tam kelimeyi bulamıyorda şerefsizcemidesek pisliklerle yaptığı haberlerden biri daha var gerçekten pisliksiniz demek istiyorum. otobüste adama dur başka sen başkansın en son in diye eliyle adamı durdurum ondan önce inan chplilere yok efendim adamı itip kakıyolar diye haber yapıyorlar. heh kelimeyi buldum" orospu karılar gibi". şantaj bunlarda oy zamanı oyları kaçırıp çöpe atmak bularda gizli kamera bunlarda tele kulak bunlarda mualifleri sürersiz ve sbepsiz hapislere tıkmak bunlarda darbe olsa ne olur bundan beterimi olur özzgürlükdediği akpye özgürlük geri kalan tüm türkiye ya akpye biad eder yada sürünür ayıptı ayıp ...
bir eklemede şu akp medeyasının gerçekten namusuz belden aşağı tam kelimeyi bulamıyorda şerefsizcemidesek pisliklerle yaptığı haberlerden biri daha var gerçekten pisliksiniz demek istiyorum. otobüste adama dur başka sen başkansın en son in diye eliyle adamı durdurum ondan önce inan chplilere yok efendim adamı itip kakıyolar diye haber yapıyorlar. heh kelimeyi buldum" orospu karılar gibi". şantaj bunlarda oy zamanı oyları kaçırıp çöpe atmak bularda gizli kamera bunlarda tele kulak bunlarda mualifleri sürersiz ve sbepsiz hapislere tıkmak bunlarda darbe olsa ne olur bundan beterimi olur özzgürlükdediği akpye özgürlük geri kalan tüm türkiye ya akpye biad eder yada sürünür ayıptı ayıp ...
tipitip'e benzettiğim,siyasetçi sosu katılmış emekli memur........
Canlı yayında kaşısına çıkanı belgelerle çıldırtan bir dürüstlük abidesi.
Melih gökçek canlı yyayında yediği ayarı hala unutamamıştır.
Hiç bir siyasal rakibi canlı yayında karşısına çıkacak cesareti bulamamıştır.
Çok zordur onunla canlı yayın, canlı yayında terletir insanı, rakibi bocalar, cevap veremez hale gelir, saçmalar, çocuk gibi hoplar, balon patlatır...
memur kemal, çok dürüst adamdır.
Melih gökçek canlı yyayında yediği ayarı hala unutamamıştır.
Hiç bir siyasal rakibi canlı yayında karşısına çıkacak cesareti bulamamıştır.
Çok zordur onunla canlı yayın, canlı yayında terletir insanı, rakibi bocalar, cevap veremez hale gelir, saçmalar, çocuk gibi hoplar, balon patlatır...
memur kemal, çok dürüst adamdır.
defalarca dile getirilmesine rağmen kendisinin de taraftarlarının da cevap veremediği ankara'da ortaokulda okuyan oğlunu aynı günlerde istanbul'da sigortalı çalışıyor gösterme sahtekarlığını yapan, torunu bebekken sigortalattırılmış emekli ssk genel müdürü dürüst olamaz. bu adama dürüst diyenin kendisinin dürüstlüğünden şüphe edilir. havuzlu villayı eleştirip kendi villası ortaya çıkınca başbakanınki altın musluklu iftirası atma, rahibe afişi vb. kıvırma konularına girmeye gerek yok. şu ssk'lı aile üyesi küçük çocuklarının hesabını versin önce sonra inanalım.
kemal kılıçdaroğlu dürüsttür iddiası için incici veletlerden geliyor buyrun: *
görsel
cevap veremeyeceğinden ak parti muhabbeti yaparak zırvalayacaklara peşin not: bunu yazma sebebim, kemal bey'i ciddi bir lider olarak görmem değil; doğan medyası gazlamalı, önder sav kuklası bir stand-up siyasetçisinin ssk ile ilgili skandalları sanki hiç yaşanmamış gibi dürüstlük timsali diye millete yutturularak dürüstlük kavramının içinin boşaltılmasına yönelik gayretlere tepkimdir.
kemal kılıçdaroğlu dürüsttür iddiası için incici veletlerden geliyor buyrun: *
görsel
cevap veremeyeceğinden ak parti muhabbeti yaparak zırvalayacaklara peşin not: bunu yazma sebebim, kemal bey'i ciddi bir lider olarak görmem değil; doğan medyası gazlamalı, önder sav kuklası bir stand-up siyasetçisinin ssk ile ilgili skandalları sanki hiç yaşanmamış gibi dürüstlük timsali diye millete yutturularak dürüstlük kavramının içinin boşaltılmasına yönelik gayretlere tepkimdir.
sözde dürüst stand-up siyasetçisinin başörtüsü ile ilgili tutumu için: (#9336782)
cumartesi günü istanbul kartal'da partililerinin önüne çıkacağı açıklanmış lider.
son incisi, başbakanın gerçekten bir çözüm girişiminde bulunursa desteklemek için açık çek verdiği başörtüsü sorunu ile ilgili ne olduğu meçhul çözüm önerisini meclise getirmek için, sürekli hakaret ettiği başbakanın kendisinden özür dilemesi ön şartını koşmasıdır.
kıvırmanın bu kadarını değme dansözler yapamamıştır. sanırsınız adam sanki milletin derdine çare önermiyor da başbakan'ın evinin kirasını ödüyor, ona şahsi iyilik yapıyor.
411 el kaosa kalktı diyen laikçi zihniyetin mensubu, özgürlük düzenlemesinin iptali için dilekçe vermiş çakma özgürlükçü stand-up siyasetçisinden de bu beklenir zaten.
kıvırmanın bu kadarını değme dansözler yapamamıştır. sanırsınız adam sanki milletin derdine çare önermiyor da başbakan'ın evinin kirasını ödüyor, ona şahsi iyilik yapıyor.
411 el kaosa kalktı diyen laikçi zihniyetin mensubu, özgürlük düzenlemesinin iptali için dilekçe vermiş çakma özgürlükçü stand-up siyasetçisinden de bu beklenir zaten.
her seye cevabi arkadaslar uzerinde calisiyor olan adam. senin hic mi kendi fikrin yok be adam. bos adam bos.
başörtüsü ile ilgili sorunu nasıl çözeceğini daha önce anlatmış ve görünen o ki çözümlerin halk ile iç içe olacağını gösteren değerli lider.
ama bazen danışmanlarının akp li olduğunu düşündüğüm lider. birde eğer burayı okuyorsa ki sanmıyorum ama iyisin hoşsun gerçekten sana inanıyorum ama şu hitabet olayında başbakanın mitinglerini izlemelisin.
onun dışında sorun yok.
ama bazen danışmanlarının akp li olduğunu düşündüğüm lider. birde eğer burayı okuyorsa ki sanmıyorum ama iyisin hoşsun gerçekten sana inanıyorum ama şu hitabet olayında başbakanın mitinglerini izlemelisin.
onun dışında sorun yok.
herhangi bir konuda hernhangi bir somut çözüm önermemiş sadece sürekli oy verin görürsünüz demekle yetinmekte olan müthiş lider. on numara stand-up siyasetçisi. anayasa değişikliği referandumunu bile kayısının çekirdeğine, fındığın kabuğuna bağlamış, partisi yaşılara evet derseniz emekli/yaşlılık maaşınızı kesecekler diye propaganda yapan ender şahsiyet.
bugün ilk defa acıdım ve üzüldüm lan bu adama. içim parçalandı. allah kimseye 60 küsür yaşında şu hallere düşmeyi nasip etmesin. bu daha iyi günleri.
http://www.iha.com.tr/hab...r.aspx?vid=7136&cid=8
şu hareketi birinin rte ye yaptığını düşünün. bir hayal edin.
http://www.iha.com.tr/hab...r.aspx?vid=7136&cid=8
şu hareketi birinin rte ye yaptığını düşünün. bir hayal edin.
yalan söylemeyi tam olarak beceremeyen ana muhafelet partisi lideri. bu konuda başbakan'dan özel ders alırsa daha başarılı olabilir. bu arada yaklaşık bir saat önce istanbul beylikdüzünden geçmiş, kendisini bekleyen insanlarla bayramlaşmıştır. ülkemiz için; benim hala bir umudum var dedirtmiştir.
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
Geliyor Kılıçdar Kılıçdaroğlu hem temiz hem de dürüst bir insanoğlu.
tecavüzcüsüne aşık şakirtlerin kötülemek için bir taraflarını yırttıkları lider.
deniz baykal'ın skandalının ardından basına aday olmayacağını bildirip, ertesi gün adayım diyen şuanki chp genel başkanıdır. hakkında en ufak bir yolsuzluk bulunması için iktidar parti tarafından tam 6 tane mali müsteşar görevlendirildiği halde, hiçbirşey bulunamamış, temiz, en azından mevcut diğer liderlere göre tertemiz bir siyaset adamıdır. Mizaç olarak bülent ecevit'e benzettiğim ülkemizde birşeyleri iyi yönde değiştirme çabasında gördüğüm, mitinglerinde 'başbakan kemal' olarak adlandırılan chp'nin yeni umudu.
eğer bugün birilerinin etekleri tutuşmuş ise bu bile destek olmak için bir sebeptir bu lidere.
Eski Ssk genel müdürü ve Eski istanbul belediye başkanı. Şimdi ise CHP Genel Başbakanı, bu abazadan önceki abazanın genel bir odada bir partili kadınla sex yaparken, kameralarla kayıt altına alınıp basına sızdırıldığında götüne baka baka 70ini aşan ve sonra koltuk sevdasını bırakan, Deniz Baykal'ın kucağına değil, koltuğuna oturan 2. antoni kılıçoğlu dur.
Diksiyon bozukluğu, kişilik bölünmesi, pisikolojik sorunları, para için Roma'yı yakabilecek, elektrik trafosunu cami zanneden bir zihniyete başkanlık eden, halkçıyız diyerekten 610 tl değerinde gömlek giyen, bu anlaşıldığında yırtık ayakkabılarla sahnede dans eden, yalan dünyasının kurucusu olan, danıştayın götünden ayrılmayıp, parlementodan geçen başörtüsü yasağının kalkmasını iptal edip, çarşaflılara rozet takan, şimdi ise başörtüsü yasağını kaldıracağını söyleyen, fiziki yaşı 25'lerde beyin yaşı ise 3'lerde dolaşan bir doğum hatasıdır.
Adının telafuzu sırasında mevkîîsini bildiren Genel Başkan ın başındaki Genel sözcüğü çıkartıp başbakanlık hayalleri kuran dsp bdp ve 3 yaşındaki bir bebeğin ruh üçüzlüğü yaşıyan bir kişiliktir. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a attığı iftiraları nerden uydurduğunu biz merak ederken, anladıkki ; Bu şahsiyet kendi yaptıklarını Başbakanımız hakkına yoruyormuş çünkü her geçen gün bir boku çıkıyor ve bukadar rezillik hakkında götüne parmak atmaktan vazgeçmiyor ne diyelim. kendi zevki bol kazançlar.
Diksiyon bozukluğu, kişilik bölünmesi, pisikolojik sorunları, para için Roma'yı yakabilecek, elektrik trafosunu cami zanneden bir zihniyete başkanlık eden, halkçıyız diyerekten 610 tl değerinde gömlek giyen, bu anlaşıldığında yırtık ayakkabılarla sahnede dans eden, yalan dünyasının kurucusu olan, danıştayın götünden ayrılmayıp, parlementodan geçen başörtüsü yasağının kalkmasını iptal edip, çarşaflılara rozet takan, şimdi ise başörtüsü yasağını kaldıracağını söyleyen, fiziki yaşı 25'lerde beyin yaşı ise 3'lerde dolaşan bir doğum hatasıdır.
Adının telafuzu sırasında mevkîîsini bildiren Genel Başkan ın başındaki Genel sözcüğü çıkartıp başbakanlık hayalleri kuran dsp bdp ve 3 yaşındaki bir bebeğin ruh üçüzlüğü yaşıyan bir kişiliktir. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a attığı iftiraları nerden uydurduğunu biz merak ederken, anladıkki ; Bu şahsiyet kendi yaptıklarını Başbakanımız hakkına yoruyormuş çünkü her geçen gün bir boku çıkıyor ve bukadar rezillik hakkında götüne parmak atmaktan vazgeçmiyor ne diyelim. kendi zevki bol kazançlar.
bugün istanbul'un gitmediği bölgelerine giderek, gezilerine devam eden chp lideri.
destekliyoruz. pazar günü vuruyoruz kahveye.
destekliyoruz. pazar günü vuruyoruz kahveye.
ne dürüstlüğü görülmüş merak edilen cehape başkanı. allah aşkına nesini gördünüz de dürüst ilan ettiniz!
güncel Önemli Başlıklar