bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
23 nisan'da 1 günlüğüne başbakan olacakmış. Başka alternatifi yok.
http://www.facebook.com/p....219592922884&theater
bu fotoğrafın kaldırılmaması gerekir zira okuduğunu dahi anlamayan kitlenin akp seçmeni olduğunu apaçık ortaya seriyor.
haberde deniyor ki;
"batma noktasına gelen ssk, hatalı siyasi kararlardan sonra, taraflı bilirkişi raporları ile göz göre göre zarar ettiriliyor. ssk genel müdürü kemal kılıçdaroğlu'nun sayıştay'a " dürüstlüğünden endişe ettiğini" belirterek şikayet ettiği sayıştay denetçisi gürel eriş aynı suçu işleyen iki firmaya farklı raporlar verdi..."
bu cümleyi okuyup anlayamayan bir kitlenin kemal kılıçdaroğlu'na karşı karalama kampanyasına kalkıştıklarını görebiliyoruz.
cümle ne diyor hatalı siyasi kararlardan sonra;
bir ssk genel müdür siyasi karar alabilir mi?
alamaz bahsedilen siyasi karar demirel'in 38 yaşında emeklilik yasasıdır.
bu da link;
http://emeklilikhaber.blo...2-gap-a-mal-olmus/3933245
taraflı sayıştay denetçisi ise ssk yı dolandıran kurumun birini aklıyor bunun üzerine kılıçdaroğlu şikayet ediyor.
teşekkürler okuduğunu anlamayan akp'li teşekkürler halka gerçekleri gösterdiğin için.
ayrıca facebook'taki yorumlarda yarıyor adamı tipik akp'li zeka ve espri anlayışlarını koyuyor ortaya.
1997 yılında, babama 27 yıl boyunca ssk'de çalışmış olmasından dolayı teşekkür belgesi vermiş eski sssk genel müdürü şimdilerde politikacıdır.
bu fotoğrafın kaldırılmaması gerekir zira okuduğunu dahi anlamayan kitlenin akp seçmeni olduğunu apaçık ortaya seriyor.
haberde deniyor ki;
"batma noktasına gelen ssk, hatalı siyasi kararlardan sonra, taraflı bilirkişi raporları ile göz göre göre zarar ettiriliyor. ssk genel müdürü kemal kılıçdaroğlu'nun sayıştay'a " dürüstlüğünden endişe ettiğini" belirterek şikayet ettiği sayıştay denetçisi gürel eriş aynı suçu işleyen iki firmaya farklı raporlar verdi..."
bu cümleyi okuyup anlayamayan bir kitlenin kemal kılıçdaroğlu'na karşı karalama kampanyasına kalkıştıklarını görebiliyoruz.
cümle ne diyor hatalı siyasi kararlardan sonra;
bir ssk genel müdür siyasi karar alabilir mi?
alamaz bahsedilen siyasi karar demirel'in 38 yaşında emeklilik yasasıdır.
bu da link;
http://emeklilikhaber.blo...2-gap-a-mal-olmus/3933245
taraflı sayıştay denetçisi ise ssk yı dolandıran kurumun birini aklıyor bunun üzerine kılıçdaroğlu şikayet ediyor.
teşekkürler okuduğunu anlamayan akp'li teşekkürler halka gerçekleri gösterdiğin için.
ayrıca facebook'taki yorumlarda yarıyor adamı tipik akp'li zeka ve espri anlayışlarını koyuyor ortaya.
1997 yılında, babama 27 yıl boyunca ssk'de çalışmış olmasından dolayı teşekkür belgesi vermiş eski sssk genel müdürü şimdilerde politikacıdır.
internette yayınlanan bi video sonrası aday olmayacağım dediği halde chp genel başkanı olan, tuncelide genel af çıkartacağım deyip ankara da inkar eden, partililerin bile tasvip etmediği halde türkiye cumhuriyeti başbakanına recep bey diye hitap etmekte ısrar eden, deniz baykal ın seçime kadar partinin başındadır dediği siyaset adamı.
Çarkçı Kemal kitabı yüzünden kimyası bozulan CHP lideri...
http://www.8sutun.com/Kıl...-skandal-dava_105831.html
http://www.8sutun.com/Kıl...-skandal-dava_105831.html
referandumda yüzde 42 lik hayır oyunu olumlu karşılayan başarılı gören kamera şakası chp genel başkanı.
http://www.youtube.com/watch?v=EqQn0-MTFwE
http://www.youtube.com/watch?v=EqQn0-MTFwE
artık işçiler ve işverenlerin zıt kutuplar olmadığını açıklamış, sermayenin bir diğer güler yüzlü(yüzsüz) temsilcisidir kendisi.
haziran ayında oy kullanabilmek için şimdiden ciddi çalışmalara başlamış unutkan siyasetçi.
sever böyle adamları memleketimiz. ne de olsa unutmayı, unutturulmayı çok severiz. kötü olayları, işimize gelmeyen olayları ivedi bir şekilde toplum zihniyetinden sileriz. bu adamın da oy kullanamama becerisini unutturdular. yahu adam daha oy kullanamıyor. ülkeyi nasıl yönetecek? ssk'yı batırmış ülkeyi nasıl düzlüğe çıkaracak?
sever böyle adamları memleketimiz. ne de olsa unutmayı, unutturulmayı çok severiz. kötü olayları, işimize gelmeyen olayları ivedi bir şekilde toplum zihniyetinden sileriz. bu adamın da oy kullanamama becerisini unutturdular. yahu adam daha oy kullanamıyor. ülkeyi nasıl yönetecek? ssk'yı batırmış ülkeyi nasıl düzlüğe çıkaracak?
(bkz: çarkçı kemal) kitabı bizim özgürlükçü postalcıları hiç etkilememişe benziyor.
nerde kaldı sizin özgürlük anlayışınız.
ferhullah gülen olunca gazetecilere özgürlük bilmem ne
ama çarkçı kemale geldiğinde aman ses çıkarmayın olay kapansın.
nerde kaldı sizin özgürlük anlayışınız.
ferhullah gülen olunca gazetecilere özgürlük bilmem ne
ama çarkçı kemale geldiğinde aman ses çıkarmayın olay kapansın.
Aydınlık yazarı yalçın küçük tarafından "cia projesi" olduğu iddia edilen siyasetçi.
--spoiler--
kemal kılıçdaroğlu'nun bir cia projesi olduğunu iddia eden yalçın küçük, gülen ile gürsel tekin'in irtibatta olduğunu söyledi. tüsiad'ın erdoğan'sız bir akp istediğini bunun içinde yeni projeleri olan kılıçdaroğlu'nu yarattıklarını iddia etti.
--spoiler--
--spoiler--
kemal kılıçdaroğlu'nun bir cia projesi olduğunu iddia eden yalçın küçük, gülen ile gürsel tekin'in irtibatta olduğunu söyledi. tüsiad'ın erdoğan'sız bir akp istediğini bunun içinde yeni projeleri olan kılıçdaroğlu'nu yarattıklarını iddia etti.
--spoiler--
Yalçın Küçük'e göre "Gül'cüdür".
herhangi bir takıma forvet olarak alınsa rakip savunmaların korkulu rüyası olabilecek lider.
not; dilenciyim.
not; dilenciyim.
bir iftiradan medet umacak kadar alçalmış siyasetçi.
ortada kopya çekildiğine dair somut bir kanıt yokken saldırya geçmişti. bu bile kopya olmadığına dair inancımı arttırır benim.
ortada kopya çekildiğine dair somut bir kanıt yokken saldırya geçmişti. bu bile kopya olmadığına dair inancımı arttırır benim.
çok eleştirecek noktası olan siyasetçi. fakat en uyuz olduğum yönü, onun bunun isminin arkasına saklanması veya geçişte başarılı politikacıların prim yapmış sloganlarını utanmadan çalması/kullanması. son yumurtladığı, ben özal'la çalıştım demesidir. hani sen solcuydun?
ösym'nin yaptıklarını görmek istemeyen adamların adamın 7 ile 4 ü toplamasında hesap hatası yapmasıyla dalga geçtikleri adamdır.
tuhaftır kpss'de kopya skandalından mağdur olan adamın akp'ye oy vermesi.
tuhaftır ygs'de mağdur olan anne-babanın akp'ye oy vermesi.
tuhaftır 15 ay askerlik yapıp da bu partinin başkanının oğlunun 30 gün askerlik yapmasına ses çıkarmayan gencin bu partiye oy vermesi.
tuhaftır müslüman olduğunu iddia eden adamların göz göre göre kul hakkı yiyen adamlara oy vermesi.
tuhaftır bir sürü gazateciyi içeri sokup da devlete siktir diyen bir adamı dışarda gezmesine izin verenlere oy verilmesi.
tuhaftır 30 000 masum insanın katilinin lüks içerisinde yaşatılmasına imkan sağlayanlara oy verilmesi.
tuhafır dünyanın en çirkef ve düzenbaz insanının türkiye'nin başkentinde senelerce belediye başkanı seçilmesi
bilmiyorum ya da her şey normaldir tuhaf olan benim gibi sıradan bir insanın bunları düşünecek kadar takıntılı olması.
ayrıca;kemal kılıçdaroğlu'nu savunmamakla birlikte şöyle bir gerçek vardır bu adam hesap uzmanıdır ve en çok işlem hatasını matematikçiler mühendisler yapar ama boşverin bunu. ahahahah mal ya 7 ile 4 ü topluyor 12 yapıyor burda böyle hesap yapıyorsa başımıza gelse kim bilir ne olur.
tuhaftır kpss'de kopya skandalından mağdur olan adamın akp'ye oy vermesi.
tuhaftır ygs'de mağdur olan anne-babanın akp'ye oy vermesi.
tuhaftır 15 ay askerlik yapıp da bu partinin başkanının oğlunun 30 gün askerlik yapmasına ses çıkarmayan gencin bu partiye oy vermesi.
tuhaftır müslüman olduğunu iddia eden adamların göz göre göre kul hakkı yiyen adamlara oy vermesi.
tuhaftır bir sürü gazateciyi içeri sokup da devlete siktir diyen bir adamı dışarda gezmesine izin verenlere oy verilmesi.
tuhaftır 30 000 masum insanın katilinin lüks içerisinde yaşatılmasına imkan sağlayanlara oy verilmesi.
tuhafır dünyanın en çirkef ve düzenbaz insanının türkiye'nin başkentinde senelerce belediye başkanı seçilmesi
bilmiyorum ya da her şey normaldir tuhaf olan benim gibi sıradan bir insanın bunları düşünecek kadar takıntılı olması.
ayrıca;kemal kılıçdaroğlu'nu savunmamakla birlikte şöyle bir gerçek vardır bu adam hesap uzmanıdır ve en çok işlem hatasını matematikçiler mühendisler yapar ama boşverin bunu. ahahahah mal ya 7 ile 4 ü topluyor 12 yapıyor burda böyle hesap yapıyorsa başımıza gelse kim bilir ne olur.
TOBB toplantısında yaptığı konuşma: "Yüzde 4 hedefliyorsanız, yüzde 9 büyüyorsanız bir sorun var demektir; hedefiniz tutmuyor."
http://www.8sutun.com/Kıl...et-olsun-diye_105921.html
http://www.8sutun.com/Kıl...et-olsun-diye_105921.html
deniz baykala uyarak boka püsürüğe sürülmeyecek akıl sahibi olduğunu anımsatan kişidir,biraz daha dirayetli olsa gerçek işler yapsa başbakan olması kaçınılmaz kimsedir.
--spoiler--
"Yüzde 4 hedefliyorsanız, yüzde 9 büyüyorsanız bir sorun var demektir; hedefiniz tutmuyor."
--spoiler--
gerçekten artik üzülüyorum, bir değil iki değil, kaçinci pot bu kılıçdaroğlu, yazık vallahi, yok mu senin danışmanın, bi gözden geçirt şu konuşmalarini, bi baksınlar incelesinler ölye bi konuş sende, böyle giderse -ki gidecek gibi gözüküyor- türk siyasi tarihine, izlediğin politikalar ile değil kırdığın potlarla gireceksin.
şu an ki durumunu özetleyen durum ise; (bkz: konuştukça batmak)
"Yüzde 4 hedefliyorsanız, yüzde 9 büyüyorsanız bir sorun var demektir; hedefiniz tutmuyor."
--spoiler--
gerçekten artik üzülüyorum, bir değil iki değil, kaçinci pot bu kılıçdaroğlu, yazık vallahi, yok mu senin danışmanın, bi gözden geçirt şu konuşmalarini, bi baksınlar incelesinler ölye bi konuş sende, böyle giderse -ki gidecek gibi gözüküyor- türk siyasi tarihine, izlediğin politikalar ile değil kırdığın potlarla gireceksin.
şu an ki durumunu özetleyen durum ise; (bkz: konuştukça batmak)
bu adamın sözlerine ciddi ciddi itibar eden insanlar var. hayır yani ben bu saatten sonra birinci siyaset liginde halkın sesi partisi dışında oy verilecek bir parti göremiyorum lakin bazı uyurgezer tiplere de yardımcı olmak lazım. kemal kılıçdaroğlu sürekli kabadayılık gösterisi yapıp sonra da kulağı çekilince havasını kaybeden bir siyasetçi. bu kadar kalitesiz, bu kadar çaptan düşük, kendi söylediklerinden çark etmeyi gelenek haline getirmiş basiretsiz bir siyasetçiyi hala can kulağıyla dinleyen insanları denize düşüp yılana sarılan mağdurlara benzetiyorum. kemalist zihniyetin solu da sağı da tırpanlayan politikalarına dokunmadan yasakçı kafayla politika üretmesi, iktidara gelmesi imkansız. istediği kadar söz versin, adamda samimiyet eksikliği var. insan psikolojisi seçim yaparken bu samimiyetsizliğe ceza keser usta, demedi demeyin, hayal kurmayın.
kimliğini kaybetmiş lider.
yeni reklam çekmişler keko'ma. yandaş ayırmam diyerek yandaş diye ayırıyor kafadan. kim yazıyorsa bu reklam metinlerini kulaklarına tükürsünler.
büyük kurtarıcı atatürk ün partisini rezil etmiş; bu partinin milliyetçilik okunu kırmış şahıs.
en büyük işi partiye pkk lıları toplamaktır.
atatürkçü arkadaşların bu oyunun farkına varması dileğiyle.
en büyük işi partiye pkk lıları toplamaktır.
atatürkçü arkadaşların bu oyunun farkına varması dileğiyle.
deniz baykal istifa ettiğinde, inşallah yerine bu adam gelir demiştim.. geldi de. inanır mısın çok sevindim genel başkan olduğuna. sevindim çünkü, arada sırada gündeme gelip, can dündar, ali kırca, m.ali birand gibi tarafsız gazetecilerin tarafsız haberleriyle o kadar şişirilmiş, o kadar büyütülmüş, o kadar allanıp pullanmıştı ki, bu adamın ne mal olduğu anca genel başkan olduğunda anlaşılır demiştim. kendi kendime tabi. yanımda kimse yoğudu o zaman, ispatlayamam..
iyi oldu panpa valla iyi oldu.. perde arkasından gizlice anlaşıp, kumpaslar kurup medya maymunluğu yaparak milletin önünde "aha göt ettim bunu da ehuehue" demekle olmuyor bu dürüstlük teranesi.. arada sırada gündeme gelip, biriktirdiğin çalıştığın bütün konuları tek seferde harcadıktan sonra tekrar köşene çekilerek olmuyordu, anlayamıyorduk ne büyük bir insan olduğunu. şimdi ne güzel hergün kameralar önündesin, haliyle zorlanıyorsun, sinir yapıyorsun bazı sorulara.. kendi kendine triplere giriyorsun falan.. :(
e daha dur, henüz başbakan olmadın, ülkenin her bokunun senden sorulduğu makama gelmedin, şimdiden sorulan iki muhalif soruya sinirlenip trip yaparsan biz sana başbakan olduğunda nasıl soru sorucaz.. direk sikersin o zaman sen bizi hee.
iklim bayraktar ile ilgili bi soruya verdiğin ultra-süperkulade cevap mesela, benim taktirimi kazandı.. "ülkede başka dert mi yok mınakoyim bu soruyu sordun şimdi" minvalinde bi tepki vermişsin.. sevdim bu cevabı. asena hanım iyi ders vermiş sana..
böyle devam.. iyisin panpa.
iyi oldu panpa valla iyi oldu.. perde arkasından gizlice anlaşıp, kumpaslar kurup medya maymunluğu yaparak milletin önünde "aha göt ettim bunu da ehuehue" demekle olmuyor bu dürüstlük teranesi.. arada sırada gündeme gelip, biriktirdiğin çalıştığın bütün konuları tek seferde harcadıktan sonra tekrar köşene çekilerek olmuyordu, anlayamıyorduk ne büyük bir insan olduğunu. şimdi ne güzel hergün kameralar önündesin, haliyle zorlanıyorsun, sinir yapıyorsun bazı sorulara.. kendi kendine triplere giriyorsun falan.. :(
e daha dur, henüz başbakan olmadın, ülkenin her bokunun senden sorulduğu makama gelmedin, şimdiden sorulan iki muhalif soruya sinirlenip trip yaparsan biz sana başbakan olduğunda nasıl soru sorucaz.. direk sikersin o zaman sen bizi hee.
iklim bayraktar ile ilgili bi soruya verdiğin ultra-süperkulade cevap mesela, benim taktirimi kazandı.. "ülkede başka dert mi yok mınakoyim bu soruyu sordun şimdi" minvalinde bi tepki vermişsin.. sevdim bu cevabı. asena hanım iyi ders vermiş sana..
böyle devam.. iyisin panpa.
osuruktan teyyare bi tavrı var bu adamın. samimiyetsiz ayrıca.
atatürk partisi diye bilinen chp'yi kürtçü çizgiye oturtmuş adam. kılıçdaroğlu geldiğinden beri chpnin söylemleri bdp ile paralel gitmektedir. bu adamı atatürkçü sanıp oy verenler yağmurdan kaçarken doluya tutulacak haberleri yok.
güncel Önemli Başlıklar