bugün

kemal kılıçdaroğlu

deniz baykal istifa ettiğinde, inşallah yerine bu adam gelir demiştim.. geldi de. inanır mısın çok sevindim genel başkan olduğuna. sevindim çünkü, arada sırada gündeme gelip, can dündar, ali kırca, m.ali birand gibi tarafsız gazetecilerin tarafsız haberleriyle o kadar şişirilmiş, o kadar büyütülmüş, o kadar allanıp pullanmıştı ki, bu adamın ne mal olduğu anca genel başkan olduğunda anlaşılır demiştim. kendi kendime tabi. yanımda kimse yoğudu o zaman, ispatlayamam..

iyi oldu panpa valla iyi oldu.. perde arkasından gizlice anlaşıp, kumpaslar kurup medya maymunluğu yaparak milletin önünde "aha göt ettim bunu da ehuehue" demekle olmuyor bu dürüstlük teranesi.. arada sırada gündeme gelip, biriktirdiğin çalıştığın bütün konuları tek seferde harcadıktan sonra tekrar köşene çekilerek olmuyordu, anlayamıyorduk ne büyük bir insan olduğunu. şimdi ne güzel hergün kameralar önündesin, haliyle zorlanıyorsun, sinir yapıyorsun bazı sorulara.. kendi kendine triplere giriyorsun falan.. :(
e daha dur, henüz başbakan olmadın, ülkenin her bokunun senden sorulduğu makama gelmedin, şimdiden sorulan iki muhalif soruya sinirlenip trip yaparsan biz sana başbakan olduğunda nasıl soru sorucaz.. direk sikersin o zaman sen bizi hee.

iklim bayraktar ile ilgili bi soruya verdiğin ultra-süperkulade cevap mesela, benim taktirimi kazandı.. "ülkede başka dert mi yok mınakoyim bu soruyu sordun şimdi" minvalinde bi tepki vermişsin.. sevdim bu cevabı. asena hanım iyi ders vermiş sana..

böyle devam.. iyisin panpa.
© copyright 2005 - 2026