bugün
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli7
- nervio abla22
- aşka inanmayan insan4
- ömürlük arabalar3
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi2
- sedat pekmez43
- sözlükteki arkadaş çevresi6
- grok vs gemini vs chatgpt2
- kemal kılıçdaroğlu devlet bahçeli ikilisi2
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan8
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- satrançta at mı daha değerlidir fil mi4
- en iyi gençlik dizisi2
- ekşi sözlük2
- toy story 53
- sömürge valisi3
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi3
- astrolojiye inanan insanlara yapılan zorbalık3
- haklı olduğu halde susan insan7
- honda civic fd62
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- trt'nin 2026 dünya kupasını 4k yayınlamaması2
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- çok yakışıklı kaslı eğitimli cool merhametli erkek3
- psikolog ile ilk seans2
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- mustafa çiftçi3
- durduğun yerde terlemek2
- süslü şirin2
- kitaplıktan ödünç kitap vermemek2
- anhedonist3
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- yapay zeka sözlük moderatörü4
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- chp'nin hali ne olacak34
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- yuvarlak hatlar3
- islam hristiyanlık ve musevilik2
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- yo yo ma2
- vücut geliştirmenin sandığından da zor olması3
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- bir binanın içinde hayalen dolaşmak3
- geceye bir şarkı bırak3
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat5
- m r e r e c t o21
btjunkie gitti gideli vazgeçilmezimdir. Zamunda falan hikayedir. Su anda kickass.to üzerinden erişilmektedir.
zamunda'nın pabucunu dama attıran sitedir. önceden zamunda'da her istediğimi bulurdum ama şimdi o kadar geniş bir içeriğe sahip değil. en bilindik dizileri filmleri bile bulamıyorum bazen.
ama kat.ph'de zamunda'da bulamadığım hemen her şeyi buldum.
tek sıkıntısı seed konusunda biraz sorun var sanırım. atıyorum 4gb boyutunda 100 seeder'lı bir filmi zamunda'da 1 saatte indirebiliyorken, aynı koşullardaki filmi kat.ph'de 2 hatta 3 saatte indiriyorum.
bilmiyorum belki de işin içinde başka faktörler vardır bilmediğim.
ama öyle ya da böyle, candır, kandır, damardır, kessen katph katph diye akar o kadar da abartayım.
ama kat.ph'de zamunda'da bulamadığım hemen her şeyi buldum.
tek sıkıntısı seed konusunda biraz sorun var sanırım. atıyorum 4gb boyutunda 100 seeder'lı bir filmi zamunda'da 1 saatte indirebiliyorken, aynı koşullardaki filmi kat.ph'de 2 hatta 3 saatte indiriyorum.
bilmiyorum belki de işin içinde başka faktörler vardır bilmediğim.
ama öyle ya da böyle, candır, kandır, damardır, kessen katph katph diye akar o kadar da abartayım.
çok sağlam üyelere sahip site. adamlar on numara paylaşım yapıyor değerlerinin bilinmesi gerek. thank you kickass users.
değeri bilinmesi gereken, harika torrent sitesi.
korsana olan sevgim ve saygım bu siteden geliyor. her türlü oyun, müzik, film bu sitede.
korsana olan sevgim ve saygım bu siteden geliyor. her türlü oyun, müzik, film bu sitede.
Çok düzenli, çok çeşitli ve kullanımı en kolay torrent sitesi.Virüse rastlamak gerçekten zor
nuh büyük tufan bile düşmüştür o derecedir.
en iyi ücretsiz torrent sağlayıcısı. yüzlerce veri indirmeme rağmen virüse veya fake'e rastlamadım. ama yine de seed'i fazla olanı indirmekte fayda var. bir de sitede kullanıcı yıldız puanlaması var. mesela paylaşanın puanı yüksekse güvenilirlik daha da artıyor. işinin ehli 1872412 kaç puanlı abiler var genelde, gözünüz kapalı dosya indirebilirsiniz bunlardan. son zamanlarda film indirmesem de diskografiler için giriyorum. geniş ve kaliteli bir flac arşivi var.
içeriklerin kontrolü gerçekten çok iyi yapılıyor. şu ana kadar x indirip içinden y çıktığını hiç görmedim. arada virüslü dosyalar illaki oluyor. ve erişim yasağı gelmiş yeni gördüm.
kim kurduysa allah razı olsun demek istediğim forumsu oluşum.. yıllardır ne aradıysam hep burda ya..
inşallah kapatılmaz dediğimiz gözbebeği torrent sitesidir.
bu siteyi fazla yaymayın fazla kişi adını duymasın yoksa bu da güme gider *
bu siteyi fazla yaymayın fazla kişi adını duymasın yoksa bu da güme gider *
kullandığım tek torrent sitesi.
ama girmeyin boşuna bok gibi. girip bakılacak bir şey yok, ne dizi bulursunuz ne film ne de oyun. gidin başka bir site bakın, bulursunuz daha iyisini. ha girdin baktın, çok da başkalarına söylemeye gerek yok. sen ben bilelim yeter.
ama girmeyin boşuna bok gibi. girip bakılacak bir şey yok, ne dizi bulursunuz ne film ne de oyun. gidin başka bir site bakın, bulursunuz daha iyisini. ha girdin baktın, çok da başkalarına söylemeye gerek yok. sen ben bilelim yeter.
torrent sitelerinin reisidir .
http://www.kat.cr/ olarak yoluna devam etmektedir neredeyse aradığınız her şeyi bulabilirsiniz .
açılımı kickass torrents'dir. ben şahsen bütün dizilerimi , filmlerimi buradan indirip izlemekteyim .
http://www.kat.cr/ olarak yoluna devam etmektedir neredeyse aradığınız her şeyi bulabilirsiniz .
açılımı kickass torrents'dir. ben şahsen bütün dizilerimi , filmlerimi buradan indirip izlemekteyim .
güncel Önemli Başlıklar