bugün
- sözlükteki zorbalar6
- gocu50
- çıplak gösteren gözlük5
- iyilik vs fedakarlık5
- tarihteki ilk ırkçının şeytan olduğu ger3
- sözlüğe yaptığı yemeğin fotoğrafını atan tip2
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- yazdan kalma bir gun3
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı16
- sıla'nın en güzel 3 şarkısı4
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- saldıran olmadıkça kavga çıkarmayan insan3
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- masum erkek4
- en güzel cevap yok saymaktır2
- antipanik5
- düşün ki o bunu okuyor5
- insanlığa nasıl faydalı olunur4
- uludağ ın altındaki gizli uludağ sözlük merkezi6
- yazarların aklında geçenler2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- güne bir şiir bırak4
- evagreen8
- ebru şahin2
- sözlük yazarlarına hayvan muamelesi yapmak9
- hukukçu arkadaşlara sorular6
- tai lung48
- cem yılmaz'ın sigarayı bırakması6
- hayvan sevgisi5
- sürekli ilgi bekleyen erkek3
- çocuklara verilen farklı isimler10
- sözlükte temizlik zamanı5
- yazarların çocukluk hayalleri2
- ipkis aslan parçası3
- erkeğin son kalesi4
- hayvanlarla muhabbet etmek8
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı4
- sözlükteki kardeşlik ortamı6
- morkstar10
- anın görüntüsü23
- kedi kavgası arasında kalmak5
- fenerbahçe12
- ruh halimiz saçımıza yansıyor mu2
- ben bunu önceden hayal etmiştim hissi2
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi3
- futbol7
- 5 eylül 20262
- anın fotoğrafı2
- özel mesaj ifşası7
"gloomy sunday"den* sonraki gün.
üzerinden 20 sene geçmiş bir çok kişinin iflas etmesinin sebebi.
Ekonomi muhabirlerinin atmak için can attıkları başlık. Hayır ortada olan bir şey yok, atılan başlık: "kara x"*.
Allah allah. Borsa birkaç puan düştü, sabah çıkacak bütün gazetelerin ekonomi sayfalarında aynı başlık; Kara Pazartesi.
ulan hakkaten bir kriz olsa ne başlık atacaksınız çok merak ediyorum. Daha kara Pazartesi mi?, en karası bu oldumu?, yok böyle bi kara ağbicim mi?
Klişelerin içine hapsolmuş, özgünlükten yoksun, niteliksiz insanlarla dolun basından başka bir şey beklemiyorum zaten. Aferin klişe insanlar topluluğu. Dur bakalım Yarın biraz daha düşsün borsa. Niye mi borsa düşsün istiyorum. Tabi ki devrisi gün gazetelerden "kara Salı" başlığını okuyabilmek için. Allah iyiliğinizi versin. "Kara cahiller"...
Allah allah. Borsa birkaç puan düştü, sabah çıkacak bütün gazetelerin ekonomi sayfalarında aynı başlık; Kara Pazartesi.
ulan hakkaten bir kriz olsa ne başlık atacaksınız çok merak ediyorum. Daha kara Pazartesi mi?, en karası bu oldumu?, yok böyle bi kara ağbicim mi?
Klişelerin içine hapsolmuş, özgünlükten yoksun, niteliksiz insanlarla dolun basından başka bir şey beklemiyorum zaten. Aferin klişe insanlar topluluğu. Dur bakalım Yarın biraz daha düşsün borsa. Niye mi borsa düşsün istiyorum. Tabi ki devrisi gün gazetelerden "kara Salı" başlığını okuyabilmek için. Allah iyiliğinizi versin. "Kara cahiller"...
--spoiler--
"Kara Pazartesi" olarak da bilinen 19 Ekim 1987 çöküşünde dünya genelinde borsalar büyük bir düşüş yaşadı.
Hong Kong'dan başlayarak bütün dünyaya yayılan ve Wall Street'in bir günde yüzde 20'nin üzerinde düşmesine neden olan krizin gerekçeleri arasında otomatik hisse satış programları, piyasaların aşırı değerli olması, likidite ortamı ve piyasa psikolojisi gösterildi.
Krizden önceki yıl içerisinde Wall Street yıllık bazda yüzde 44 yükseliş kaydetmişti. Ancak ingiltere'de meydana gelen bir fırtına nedeniyle piyasaların kriz önceki hafta boyunca kapalı kalması ve bunun Wall Street'te yarattığı düşüşler; ABD hazine bakanının düşen fiyatlarla ilgili endişelerini dile getirmesi ve de ABD'nin Basra Körfezi'nde bir iran petrol platformunu bombalamasının piyasalarda yol açtığı panik de çöküşün etkenleri arasında sayılıyor.
--spoiler--
http://www.ntvmsnbc.com/id/25459434
"Kara Pazartesi" olarak da bilinen 19 Ekim 1987 çöküşünde dünya genelinde borsalar büyük bir düşüş yaşadı.
Hong Kong'dan başlayarak bütün dünyaya yayılan ve Wall Street'in bir günde yüzde 20'nin üzerinde düşmesine neden olan krizin gerekçeleri arasında otomatik hisse satış programları, piyasaların aşırı değerli olması, likidite ortamı ve piyasa psikolojisi gösterildi.
Krizden önceki yıl içerisinde Wall Street yıllık bazda yüzde 44 yükseliş kaydetmişti. Ancak ingiltere'de meydana gelen bir fırtına nedeniyle piyasaların kriz önceki hafta boyunca kapalı kalması ve bunun Wall Street'te yarattığı düşüşler; ABD hazine bakanının düşen fiyatlarla ilgili endişelerini dile getirmesi ve de ABD'nin Basra Körfezi'nde bir iran petrol platformunu bombalamasının piyasalarda yol açtığı panik de çöküşün etkenleri arasında sayılıyor.
--spoiler--
http://www.ntvmsnbc.com/id/25459434
1.7 trilyon dolarlık zarara yol açmış finansal kriz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar