bugün
- sözlüğün en yakışıklı erkek yazarı30
- diamond bosphorus denince akla gelenler39
- en iyi kadir inanır filmi6
- sözlüğün ne güzel kız yazarı11
- hımm ok5
- yeter serdar videosundaki adamın iyi sevişmesi4
- bana onu sormayin32
- gecenin bir saati özel numarayla arayan sapık4
- joseph shomolo kuschca8
- yazarların ilk arabası11
- brownie kola ikilisi4
- yarın yağmur yağacak3
- al yazmalım filmindeki asya'nın köylü annesi4
- en sevdiğiniz seks pozisyonu nedir anketi7
- blackberry3
- sophie dee'nin memeleri5
- sözlüğün en zengin yazarları4
- pazar akşamı gelen iç daralmasının başlaması5
- keko bir erkek tarafından sevilmek2
- yengeç hüseyin2
- kelechi iheanacho2
- ne kadar yaşlısın22
- magnolia tatlısını türkiye'ye ben getirdim3
- koyun eti3
- gecenin 03 00 ünde sözlükte dolaşan işsiz insan2
- bıyığın ortak yönü2
- gece gece 3 tane rus kızının kapıyı zorlaması2
- vurduran erkek belirtileri2
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen29
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz7
- filistin54
- sebepsiz ayrılık3
- gecenin 1 inde aranan sevgilinin meşgul çalması2
- her şeye neden diye sormak3
- instagramda 100 üzeri like alan kız2
- fait bey saik bey asabiyanik biraderdir8
- heath ledger joseph gordon levitt benzerliği3
- gammazlık3
- macron adamdır14
- şükretmeyen insan10
- dünyayı kadınlar yönetiyor diyen erkek2
- kedi2
- erdal güney den ölmedi aşkları dinlemek2
- o değil de kafa koparan dede vardı ne oldu ona6
- mardin den görükle'ye otobüsle gelmek2
- uludede3
- sevgilim dediğin kisiyi satar mısın7
- arabesk rock2
- bu yazar sadece arkadaşlarından mesaj alıyor8
- üflüyo muyuz içimize mi çekiyoz memeleri7
Stephen King'den alternatif bir orta dünya hikayesi. 7 Kitaplık seri sonuyla bir çok okuyucuyu tatmin etmemiş olsa da güzeldi.
Özellikle tüm romanlarındaki karakterlere de göndermeler içerip sonrasında 4. duvarı yıkarak stephen abimizin çalışma masasına kadar ilerleyen hikayenin aynı isimle çizgi romanları da bulunmaktadır.
Silahşör Roland ın hikayesi aslında Stephen King in de belirttiği gibi Robert Browning'in roland childe to the dark tower came şiirinden etkilenerek yazılmıştır.
Kara Kule adlı son kitap en sonunda bu şiirden de alıntıları barındırmaktadır.
Özellikle tüm romanlarındaki karakterlere de göndermeler içerip sonrasında 4. duvarı yıkarak stephen abimizin çalışma masasına kadar ilerleyen hikayenin aynı isimle çizgi romanları da bulunmaktadır.
Silahşör Roland ın hikayesi aslında Stephen King in de belirttiği gibi Robert Browning'in roland childe to the dark tower came şiirinden etkilenerek yazılmıştır.
Kara Kule adlı son kitap en sonunda bu şiirden de alıntıları barındırmaktadır.
serinin 3. kitabını okuyorum, kafamı biraz allak bullak yapan 2 kitaptan sonra bu temiz hava gibi geldi açıkçası. fantastik ve paralel evren kurgusu sevenler için güzel şeyler barındıran bi kitap. eğer ilk iki kitabı okuyup devam ederseniz güzelleşiyor.
daha okuma firsatim olmadigi halde stephen king in yazdigi icin okunmaya deger sizi farkli dünyalara sürükliyecek kitaptir. okuduktan sonra editlicem bu entry. ayrica bu kadar az entry almasida büyük ironidir.
ilk kitabını geçen sene okuduğum seri. sonra devam edemedim, araya başka kitaplar girdi.
ayrıca bunun dizisi olsun la. sağlam bütçe ve sağlam kadroyla game of thrones'u sikip atmazsa ben de bişe bilmiyorum.
ayrıca bunun dizisi olsun la. sağlam bütçe ve sağlam kadroyla game of thrones'u sikip atmazsa ben de bişe bilmiyorum.
(bkz: kara kule)
(bkz: the dark tower)
Bu başlıklarda da irdelenmiştir. Aslında üçü bir başlık altında toplanmalı; müsait zamanımda gammazlayayım.
8 kitaptan oluşan seridir. Serinin son kitabı 7. kitap yazıldıktan sonra iki sene önce ara hikaye denebilecek bir kitap daha eklenmiştir. King, Roland'ın hiçbir zaman kendisini terk etmediğini söylüyor; bu demek ki ömrü yeterse ileride bir iki kitabını daha görebiliriz.
Bu arada serinin en güzel kitabı 4. kitaptır (bkz: wizard and the glass). Roland'ın gençliğine dönüş yapan bu olağanüstü kitapta Aşk romanı yazarıyım diye ortalıkta gezinenlerin öğreneceği bir iki numara var. Kim bilirdi ki King bu kadar duygusal, bu kadar aşk dolu birisiydi?
(bkz: the dark tower)
Bu başlıklarda da irdelenmiştir. Aslında üçü bir başlık altında toplanmalı; müsait zamanımda gammazlayayım.
8 kitaptan oluşan seridir. Serinin son kitabı 7. kitap yazıldıktan sonra iki sene önce ara hikaye denebilecek bir kitap daha eklenmiştir. King, Roland'ın hiçbir zaman kendisini terk etmediğini söylüyor; bu demek ki ömrü yeterse ileride bir iki kitabını daha görebiliriz.
Bu arada serinin en güzel kitabı 4. kitaptır (bkz: wizard and the glass). Roland'ın gençliğine dönüş yapan bu olağanüstü kitapta Aşk romanı yazarıyım diye ortalıkta gezinenlerin öğreneceği bir iki numara var. Kim bilirdi ki King bu kadar duygusal, bu kadar aşk dolu birisiydi?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar