12 haziran seçimlerinde akp yüzde 50'yi geçemezse sözlükten gidecekmiş.
not düşülür.
küçük allahçık . baya bir allah olma özentisi var.
(#11957074)nolu entry'siyle duygularımla oynamış yazardır.alacağın olsundur.
(bkz: #12049277)hala hesabını sildirmediyse etek giysin...
http://img.blogcu.com/upl...ikisdelisi_siyah+etek.jpg
mert olan sözünde durur.

(bkz: ak parti yüzde 50 yi geçemezse yazarlığı bırakırım)
sözünde durmasını beklediğimiz yazardır. fakat o da her akp li gibi döneklik yapacaktır tabiki.
(bkz: ak parti yüzde 50 yi geçemezse yazarlığı bırakırım)

yazarlığı bırakması gereken neo yobaz yazar.
chp'nin ex başkanı daha rodosa yüzmemişken yazarlığı bırakması istenilen yazar. he bir de dönek diyorlar. yoksa sözünde durmayan herkes dönek mi?
yazarlığı bıraksa bile, farklı bir mahlasla geri dönmesi muhtemel yazar.

mevlana, şeytan için; "kovduğunu sanma hiçbir zaman, farklı bir yüzle geri gelir" demiştir.

aklıma geldi amansız. sonra istiklal'de başı önde yürüyen zafer peker kliplerindeki adamlardan birisini gördüm. üzüldüm.
sai baba daha tanrılığını ispat edememişken yazarlığı bırakması istenilen yazar. he bir de dönek diyorlar. yoksa sözünde durmayan herkes dönek mi?
türkiyede partileri mağlubiyetlere doymadığı halde koltuklarını bırakmayan parti genel başkanları bile yerinde dururken akıl küpleri tarafından sözünü yerine getirip yazarlığı bırakması istenen kişisi.
resmi seçim sonuçlarının açıklanmasına kadar umutla bekleyecek, sonra da ipe un sermenin yollarını arayacak yazardır. (bkz: elime henüz resmi tebligat geçmedi)
an itibarı ile seçim sonuçlarını at yarışı izler gibi "hadi oğlum ,az kaldı, hadi laaan!! " nidalarıyla izlemekte olan yazardır. gerçekten 49.9 ile yazarlığı bırakırsa ...
o da çok acır hafız..
(bkz: adam mısın madam mısın)
(bkz: ak parti yüzde 50 yi geçemezse yazarlığı bırakırım/#12049277)

kader, mukadderat.. ben de diyordum neden 49.9... meğersem bunun içinmiş!
hoşçakal kankuli.
heralde tanrı 0.1 vermeyerek bir şey planlıyordu. artık gitmesi gereken yazar... zira (bkz: ak parti yüzde 50 yi geçemezse yazarlığı bırakırım/#12049277)
(bkz: ak parti yüzde 50 yi geçemezse yazarlığı bırakırım/#12049277)

bu arkadaşa çölde kutup ayısı denk gelebilir. bahtsızlığın bu kadarı. 49.9 ile sözlükten uğurluyoruz kendisini.

edit: oy oranı 49.9'da kaldığı için yüzde 50'yi geçememiştir akp. o yüzden %50 olsaydı küsurat ile geçti diyebilirdik. tekrar uğurlar olsun kankuli!! *
fazlaca ustune gidilmis yazar, belki iktidar 50 bini gecemedigi icin yazarligi birakti. ama en azindan delikanli gibi bir fikir beyan etmis.
49,9 aslında 50 dir, sonuçta bu küsurat virgülden sonraki 9 la bitmiyo. uzayıp gidiyo. devirli dir, ve 50 dir.
akp nin %50 oy alamaması sonucu (%49.89 almıştır) sözlükten arındırdığımız yazardır. bir şakirt daha eksildi...
sözünde durmamış, gitmemiş ve hala yazıyor. pardon, hala saçmalıyor.
kendi sayfasından 10 sayfa entry' sini okudum, bir tane adam akıllı entry bulamadım, öyle bir yazar.
ne büyük karakter sorunu olduğunu, lafının adamı olmadığını dolayısıyla adam olmadığını terkedip gitmemesi ile gördüğümüz boş beleş yazar.
(bkz: uludağ sözlük 2011 müslüman yazarlar yaz zirvesi)
(bkz: #12180033).
© copyright 2005 - 2026