bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz34
- islamda namaz yoktur9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri26
- kızlar bakar mısınız4
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması8
- kombinlerin efendisi5
- portakallı revani5
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- 0 0 719
- benkimki9
- anın fotoğrafı8
- motorin4
- araplar israil de aşağılanmışlığı görüyor2
- enayimiknatisii22
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- gocu29
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- covid 192
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- royall stars2
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- yaşar dinleyen erkek8
- türkiye8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- kırmızı tuborg2
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- hamas2
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- avm gezme kültürü7
- gocu kaç yaşında7
- humus3
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- seyyid kutub4
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- tuğralı doblo3
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- kahvaltı9
- kendin gibi biriyle olmak4
- bir dönem popüler olan bölümler2
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- boyumun 2 cm kısalması22
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- günün en güzel kızı3
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
zall ın 1 nisan 2011şakası başlığı nın ardından hemen ekranın üstünde beliren hukuki uyarılar geldi.
moderasyona yakın, yönetimin adamı sanırım. mesafeli olmalı, bilgi taşıyabilir, muhbir olabilir.
moderasyona yakın, yönetimin adamı sanırım. mesafeli olmalı, bilgi taşıyabilir, muhbir olabilir.
laik takılanlara iyi ayarlar vermişliği vardır. arada takip ediyorum bu elemanı.
aslında laik olup insanların dindar indanlardan nefret etmesi için saçma mesajlar yazan neidüğü belirsiz yaratık.
trollüğün bokunu çıkartıp (#11037536) gibi bir entry girmiş yazar. Silik olması dileğlyle.
ekşi sözlük'teki gündemi geriden takip etmesi yetmiyormuş gibi oradaki en saçma başlıkları buraya taşıyan bir aklıevvel. atahahahatürk'müş. allah'ın denyosu seni.
bilir bilmez, ilgili ilgisiz ifadeleri bir yana, nefret söylemiyle, üzerinde nefret toplamaktan hoşlanan yazardır. kendi haline bırakılırsa iyileşebilir.
kankulilerim diye hitap ediyor yazarlara. baya itici, iğrenç, çocuksu, malca bi hitap tarzı. sempatik olduğunu düşünüyorsa veya benim yarattığım bir şey herkes kullanacak, kullanmalı şeklinde rüyalardaysa derhal uyansın. şahsen kankuli gördüğüm her entrysine basıyorum eksiyi.
ezik bir muhaliftir esasında. dindarların imajını karalamak için düştüğü durumlara bakılırsa, gerçekten ezik ve acizdir.
kendisi ajdar dan sonra gelmiş geçmiş en büyük trollerdendir*.
trollerin depar atanıdır.
bazı yazarlardan duyduğuma göre hüseyin üzmez'in kızıymış kendileri.
lavuğun tekidir.
hıyarın tekidir.
Muhtemelen hacı- hoca takımından, laiklik karşıtı, girdiği entrylere ve aldığı eleştirilere göz attığım kadarı ile de; ağzından çıkanı kulağı duymayan, dikkate dahi alınmayacak kadar aşağı seviyede gördüğüm, yazar olduğu düşüncesi ile geçinen mahlukat *
çok delikanlı ve dürüst insandır, yazdıklarını düzenli olarak takip eder okudukça feyz alırım.
yobaz
fetullah'ın memuru
bölücü
diğer entryleri ile birlikte karşılaştırıldığında bunları ben demiyorum kendisi diyor; (#11662527)
fetullah'ın memuru
bölücü
diğer entryleri ile birlikte karşılaştırıldığında bunları ben demiyorum kendisi diyor; (#11662527)
--spoiler--
tarih bilgisiyle milyonarın sevgilisi olmuş yazarcık.
atası hasta ya, gemiciğine devlet kasasından saydığı 2 trilyonu görmezden gelebiliriz o zaman. 50 küsür gün kalması da bir şeyi değiştirmez. hasta yeeeeaaaaaaaa.
eeeee, ne de olsa laikçi kafası. natolu mermerli bir laf vardı ya neydi o?
--spoiler--
Gibi yazılar yazabilen sperm israfı.
ancak yazarın kafası, uyuşuk uyuşuk duran, bir alay devlet tarafından işgal edilmiş milleti organize edip onları denize dökmeye basmaz. (bkz: ırak),
Bu yüzden bir an için ata'nın yanlış yaptığını ve gemi aldığını hayal edelim. Bu, diğer devlet başkanlarına kendilerine ve akrabağlarına gemi alma hakkını verir mi? Ama yazarın bu yazıları anlamasını beklemiyorum, çünkü bizim yazar hakkındaki olasılıklar;
- Deniz kenarında oturamadığı
- Otursa bile balıktan nefret ettiğidir.
Haritaya bakarsanız bu anlaşılabilir birşey. Biz yazarın yerinde olsaydık, erdoğanın gemiciğine bahane bulmaya çalışacağımıza, vücutta ve beyinde protein ve fosforun ne öneme haiz olduğunu araştırırdık. *
tarih bilgisiyle milyonarın sevgilisi olmuş yazarcık.
atası hasta ya, gemiciğine devlet kasasından saydığı 2 trilyonu görmezden gelebiliriz o zaman. 50 küsür gün kalması da bir şeyi değiştirmez. hasta yeeeeaaaaaaaa.
eeeee, ne de olsa laikçi kafası. natolu mermerli bir laf vardı ya neydi o?
--spoiler--
Gibi yazılar yazabilen sperm israfı.
ancak yazarın kafası, uyuşuk uyuşuk duran, bir alay devlet tarafından işgal edilmiş milleti organize edip onları denize dökmeye basmaz. (bkz: ırak),
Bu yüzden bir an için ata'nın yanlış yaptığını ve gemi aldığını hayal edelim. Bu, diğer devlet başkanlarına kendilerine ve akrabağlarına gemi alma hakkını verir mi? Ama yazarın bu yazıları anlamasını beklemiyorum, çünkü bizim yazar hakkındaki olasılıklar;
- Deniz kenarında oturamadığı
- Otursa bile balıktan nefret ettiğidir.
Haritaya bakarsanız bu anlaşılabilir birşey. Biz yazarın yerinde olsaydık, erdoğanın gemiciğine bahane bulmaya çalışacağımıza, vücutta ve beyinde protein ve fosforun ne öneme haiz olduğunu araştırırdık. *
japonca "piç" demek.
"gerçekler hiç bir şeydir, dikkat çekmek her şeydir" diye aklına geleni yazan şahıs.
(bkz: troll)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar