bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse11
- hayatın çok sıkıcı olması4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı7
- türk düşmanı piçler6
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi4
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- evrene enerji gönderen müslüman6
- müslüman vikingler3
- trakya'dan slovakya'ya gitmek4
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- arkadaşlar bi bakar mısınız2
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- fener şampihahahaha3
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- 0 0 713
- osimhensiz galatasaray5
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- islami nato2
- claudian clouds33
- atatürk diyor ki2
- iltica16
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- sözlük kızlarının kekleri24
- anneanne4
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- sanat2
- rafael leao4
- okan buruk8
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- insan ne ister6
- 20 eylül 20262
- kadınlar8
- salah ne koydu ama2
- kuçukuçuokanınçükü2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- yaşanmamışların yası6
- anın görüntüsü24
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- islamda namaz yoktur29
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
en güzel içecek. şu an gidip kendime yapacağım hatta. ha bu arada, çay severlere bir şey demek istiyorum buradan;
çay içiyorsun çünkü fakir ve zevksizsin.
çay içiyorsun çünkü fakir ve zevksizsin.
elit ve klas bir birey olarak her gün en az 1 bardak içtiğim içecek. çay içince kendimi amele gibi hissediyorum maalesef açık ve net.
Hayattaki iki tesellimden biri.
Diğeri de cuğara.
Diğeri de cuğara.
Bir haftadir cok tuketiyorum normalde sevmezdim ama. Artik bayila bayila iciyorum gunum sensiz gecmez lan kahve.
Günde bir demlik çay içen biri olarak, sevemedim.
Türk kahvesi olsun, 3 bir arada neskafe falan her tür kokusu kötü, burnumu yakıyo lan.
Türk kahvesi olsun, 3 bir arada neskafe falan her tür kokusu kötü, burnumu yakıyo lan.
hemen hemen her medeniyetin kendine özgü bir kahve kültürünün olduğunu düşünürsek, bir çok yönden değerli bir içecek olduğu söylenebilir. Antioksidan etkileri sebebiyle günde belli bir miktarda kahve içmenin sağlığa olumlu yönde katkıları vardır. Ayrıca yaygın olarak dehidratasyona (sıvı kaybı) sebep olduğu bilinmesine rağmen yapılan çalışmalarda buna yönelik bir sonuç bulunmamıştır.
hazırlanışı yerine göre değişse ve kahve gurmeleri tarafından çok daha profesyonel yapılsa da, benim gibi evde french press'iyle basit bir şekilde filtre kahve hazırlayacaklara en büyük tavsiyem kaynar suyu o güzelim kahveye boca etmemeleridir. Suyu kaynattıktan sonra önce biraz soğumasını bekleyelim ki kahveyi yakmayalım.
hazırlanışı yerine göre değişse ve kahve gurmeleri tarafından çok daha profesyonel yapılsa da, benim gibi evde french press'iyle basit bir şekilde filtre kahve hazırlayacaklara en büyük tavsiyem kaynar suyu o güzelim kahveye boca etmemeleridir. Suyu kaynattıktan sonra önce biraz soğumasını bekleyelim ki kahveyi yakmayalım.
aynı markanın marketten alınanlar ile yurtdışından gelenler arasında tat farkı vardır. bizimkiler dandik ve iğrençtir, mecbur kalmadıkça almam. tek başıma ayda 1 büyük kavanoz deviririm.
Dünyayın en balon içeceği.
dinlenmek için tüketilen içecek. her gün aynı saatte içilince bağımlılık yapar.
ikinci bardakta çarpıntı yapmaya başlayan durum. doya doya icemiyorum sunu bir turlu amk.
Lezzet bakımından çaydan üstün değildir.
kökboyasıgiller familyasına ait coffea cinsi ağacın meyvesine verilen isim. kahve, bu meyvenin kabuklarının içindeki çekirdek kısmından üretilir.
bazen hemen ertesi sabah olsun diyecek kadar çok sevdiğim içecek. sabahları termos dolusu filtre kahve ile hayata bağlananlardanım.
doktor yasaklayınca kıymete bindi.
sürekli içmek istiyorum. 3 kupa espresso içtim. 4.ye gidiyorum.
tiryaki yaptın beni doktor.
sürekli içmek istiyorum. 3 kupa espresso içtim. 4.ye gidiyorum.
tiryaki yaptın beni doktor.
Güzel içecek. Teşekkür ederim.
tam da şu an öyle ihtiyacım var ki. bir bardak kahve.. sadece bir bardak kahve ve başka hiçbir şey.
Sağlığa acayip derecede zararlı sikindirik bir içecek. Bir bu ve mısırgevrekleri yasaklanıp, dünyadan imha edilmelidir.
Şekerle ve kremayla mahvedilmemesi gereken. Tanrının hediyesidir.
zararlı olduğunu düşünüyorum.
flat white.
Bazı çalışmalara göre 30-35 sene günde 3 den az 5 den fazla olmamak şartıyla içilen fincan kahve , pankreas ve karaciğer kanserine yakalanma ihtimalini %55 'e kadar azaltıyormuş.
Zararlı mı derseniz vardır zararları ama bu biraz da bilinçsiz tüketmekle ilgilidir.
Zararlı mı derseniz vardır zararları ama bu biraz da bilinçsiz tüketmekle ilgilidir.
it. il kaffè.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar