bugün
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- deniz göktaş33
- uyuşturucuyu bırakmak3
- sözlüğün mal dolması9
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- velvet31
- bik bik abla vs vurduranlar12
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- uludağ sözlük bir ailedir6
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- kemal kılıçdaroğlu18
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- diamond bosphorus13
- ciddi ciddi aşure seven insan7
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- erectoton7
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- gizli artı vermek7
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- mutlu yaşamın sırrı2
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- seninle şöyle böyle olabilirdik2
- sıcaktan kilo vermek3
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- yine geliyorum yilanoglu4
- dona kara sinek kaçması2
- togg limuzin2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- aylık 419 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- ona bir şey söyle9
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- tai lung30
- opel grandland2
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- bu sözlüğe son ihtarımdır3
- james deenin kulaklarından tutup havaya kaldırmak2
Kilyosta bir mekan adı.
Orijinal adı (bkz: bird box) olan gerilim temalı josh malerman romanı. Kitap bir günde okunup bitirilebilecek kadar akıcı, çeviri güzel, konu olağanüstü ilginç ama kitabın sonu tam bir hayal kırıklığı.
--spoiler--
Kimileri romanın sonunun bize bırakılmasından hoşnut kalmış ancak bence bu güzel değil. Bu kadar merak uyandırıcı bir konuyu işleyip son sayfalara kadar gerilimi artırıp artırıp sonra hiçbir şeyi açıklamadan çekip gitmek olmuyor sayın malerman.
--spoiler--
Yani sonu zekice bir açıklamayla bitse tadından yenmeyecek ama sonunda bir şey olmadığı için vasat sayılabilecek roman.
--spoiler--
Kimileri romanın sonunun bize bırakılmasından hoşnut kalmış ancak bence bu güzel değil. Bu kadar merak uyandırıcı bir konuyu işleyip son sayfalara kadar gerilimi artırıp artırıp sonra hiçbir şeyi açıklamadan çekip gitmek olmuyor sayın malerman.
--spoiler--
Yani sonu zekice bir açıklamayla bitse tadından yenmeyecek ama sonunda bir şey olmadığı için vasat sayılabilecek roman.
Josh malerman ın 2014 tarihinde yayınlanan kıyamet sonrası bilim kurgusu.
Romanda anladığım kadarıyla farklı bir boyuta ait olan varlıklar dünyayı istila ediyor. Kitabın sonuna kadar bu yaratıkların tam olarak tasviri, nereden geldikleri ya da amaçları belirtilmiyor. Fakat onları gören herhangi bir kişi kafayı yiyip kendisine zarar veriyor ve intihar ediyor.
Kurgu bir anne ve iki çocuğunun direnişinden yola çıkılarak aktarılmış.
Konusu güzel olsa da çok fazla soru işareti var.
Romanda anladığım kadarıyla farklı bir boyuta ait olan varlıklar dünyayı istila ediyor. Kitabın sonuna kadar bu yaratıkların tam olarak tasviri, nereden geldikleri ya da amaçları belirtilmiyor. Fakat onları gören herhangi bir kişi kafayı yiyip kendisine zarar veriyor ve intihar ediyor.
Kurgu bir anne ve iki çocuğunun direnişinden yola çıkılarak aktarılmış.
Konusu güzel olsa da çok fazla soru işareti var.
yorumları okuduğumda farklı anlam çıkardığımı farkettim roman.
bana göre insanların yönlendirilmesi ve şartlı koşullanma ile alakalı bir kitaptır.
insanlara gözünüzü açarsanız böyle olur diye tehdit saçılmış, ve insanlar buna uyarak gözünü açmamayı yeğlemiştir.
belki de istilacı dünyadışı varlıklar yoktur da insanları egemenlik altına almak isteyen bir grup insanları kandırmış, gözünü açana ağır ceza vermiş ve çoğunluğun kapalı göz ile yaşamaya zorunlu bırakılıp bunu normalleştirmesi sağlanmıştır.
aklıma bir ülke geliyor ama..
bana göre insanların yönlendirilmesi ve şartlı koşullanma ile alakalı bir kitaptır.
insanlara gözünüzü açarsanız böyle olur diye tehdit saçılmış, ve insanlar buna uyarak gözünü açmamayı yeğlemiştir.
belki de istilacı dünyadışı varlıklar yoktur da insanları egemenlik altına almak isteyen bir grup insanları kandırmış, gözünü açana ağır ceza vermiş ve çoğunluğun kapalı göz ile yaşamaya zorunlu bırakılıp bunu normalleştirmesi sağlanmıştır.
aklıma bir ülke geliyor ama..
okuyoruz sonra editlerim.
evrenin kendisidir. dünya ise bu kafesin içerisinde oyalanmamız için bize verilmiş bir oyuncaktır.
Az önce seyrettiğim, düşük prodüksiyonlu türk filmi. Ana teması ülkücü şehitlerimiz..
ileride almak istediğim bir roman. Korku gerilim türünün en iyilerinden. Güzel bir hikayesi var. Dışarı da bir katil var ama kimse açıklayamadan ölüyor. Biraz dedektif biraz gizem ile harmanlanmış kitap. Bakalım neler olmuş.
görsel
Okuduğum en gerilim dolu roman diyebilirim. Hele ki akşam kimse yokken okuyunca gerçekten etkileniyor insan. Tavsiye ederim samimiyetimle söylüyorum ürktüm.
Okuduğum en gerilim dolu roman diyebilirim. Hele ki akşam kimse yokken okuyunca gerçekten etkileniyor insan. Tavsiye ederim samimiyetimle söylüyorum ürktüm.
truenun evidir. al qaffaas.
Mert Çetinkaya’nın harikulade şarkısı.
Ayrıca aşk tesadüfleri sever filminde soundtrack olarak kullanılmıştır.
Ayrıca aşk tesadüfleri sever filminde soundtrack olarak kullanılmıştır.
80 öncesi yaşanan siyasi çalkantıların konu edildiği, işkence ile öldürülen ülkücü dursun önkuzu'nun da hayatına değinen, ismail hacıoğlu'nun müthiş oyunculuk sergilediği bir harika filmdir, kafes.
2015
2015
K arar
A lıcıya
F aydalı
E tkin
S istem
Jandarma bünyesinde kullanılan karar destek sistemi.
A lıcıya
F aydalı
E tkin
S istem
Jandarma bünyesinde kullanılan karar destek sistemi.
kafes deyince kafes dövüşlerini hayal ediyorum.
k endimi
a dadım
f ayda
e tmedi.
s ktr et.
a dadım
f ayda
e tmedi.
s ktr et.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar