bugün
- sözlük kızı ile iletişim kurmak4
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci12
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz5
- putin türkmüş11
- giysi fiyatlarının uçması6
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- en gıcık olunan şoför tipleri5
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- trileçe3
- true'nin libidosu neden yüksek7
- true'nin acile kaldırılması9
- türkiyeli olmak4
- ince memed4
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- türk vatandaşları türktür8
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- sonsuza kadar yaşamak3
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- osuruktan şiirler41
- patlayan şekerli matcha2
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- tek adam4
- ermeni ünlüler2
- mahalle kültürünün yok olması4
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- sözlük erkeklerinin şortları2
- dinci şairler4
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- diyanet'in japonya da ne işi var3
- ilk öpüştüğüm kız6
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- adana kebap10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- babülmendep boğazı2
- kill bill vol 33
- vexillarius the slayer3
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- devlet bahçeli3
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- burası instagram değil sözlük4
- ben geldim kerkenezler18
- dünya asla vazgeçme günü4
- claudian clouds22
- rus milfi3
- sözlükten soğuma nedenleri17
- bebek katili4
kendisine göre; "modların işgüzarlığı ile verdiği çaylaklık"tan kurtulmuştur.
#456397 adam haklı beyler.
bir insan 2006 yılında 2007nin hürriyet gazetesini nasıl ekleyebilir?
bilen, anlayan buyursun.
bir insan 2006 yılında 2007nin hürriyet gazetesini nasıl ekleyebilir?
bilen, anlayan buyursun.
(#18463074) numaralı entrysine rağmen özel mesajla ahlak dersi vermeye çalışan trollumsü. yazık lan.
çocuğu babasız kalsa çok daha iyi olur.
(#18467307)
(#18467307)
yazılarını severek okuduğumuz yazar. takibimizde efendim.
Koca bir aptal ve troll olan yazar. Trollüğün arkasına gizlenip, iğrenç düşüncelerini acımasıZca ve kişileri taciz ederek belirten, insan olmaya yaklaşamamış varlık. (bkz: tamam sakinim)
troll olacak kalibrede değil.
normal yazar. bu işlere hiç girmesin başarılı değil.
normal yazar. bu işlere hiç girmesin başarılı değil.
başlık pazarlama konusunda uzman. bir iki trollük gösterisiyle işi bağlamış.
babasız kızlara karşı yaptığı ahlaksızca itamlar için kendi babasının da ölmesini ve başkalarının da düşündüklerinin aynısını kendi bacılarına yapmasını dilediğim yazar...
eksi oy almak için çirkinleşen yazardır.
sözlüğün önde gelen alimlerinden, takipçisiyiz.
muhtemelen o başlıkta yazdığını ve tepkileri gülerek okuyan yazarımsı mahlukat. ilgi orospusu olduğu ilk günden beri belliydi ama iyice başına vurdu artık. açacağın başlığı sikeyim senin.
insan nasıl tek cümleyle uludağ sözlüğün zirzobu olabilir?
özel bir yetenek gerekli mi trollük yapmak ya da çirkinleşmek için ? aynı kafadan bende istiyorum yer yer çirkinleşmek için ama her şeyin bir yeri var, vicdanı var! iyi bok yiyorsun bu kafada olarak dediğim yazardır.
özel bir yetenek gerekli mi trollük yapmak ya da çirkinleşmek için ? aynı kafadan bende istiyorum yer yer çirkinleşmek için ama her şeyin bir yeri var, vicdanı var! iyi bok yiyorsun bu kafada olarak dediğim yazardır.
(#18480874) olay budur yazarı. seviyorum bu adamı.
(#18480916) tam olarak budur , sevilmese de beslenir ki bu.
çaylaklıktan sonunda çıkmış yazar.
Amacını anlayamadigim yazar. Herkes benim başlığıma entry girsin, aman dikkat çekeyim aman popüler olayım kafasında olan ezik yazar.
tanrı varlığını kanıtlayamayacak kadar acizdir başlığına iki günde bir entry girip başlığı uplıyor. Başlığı açan da kendisi. Farkı şeyler yazsa neyse, doğru önermedir yazmış. Te allahım ya... Akıl fakiri seni.
Ek: ha bir de kendi nickini uplayan ezik yazardır.
tanrı varlığını kanıtlayamayacak kadar acizdir başlığına iki günde bir entry girip başlığı uplıyor. Başlığı açan da kendisi. Farkı şeyler yazsa neyse, doğru önermedir yazmış. Te allahım ya... Akıl fakiri seni.
Ek: ha bir de kendi nickini uplayan ezik yazardır.
sohbeti hoş abimiz.
evlenme yaşının 6 ya düşmesinden dolayı pakistan'a taşınması gereken yazar. hemşerim burda yassağ. sana kimse 9 yaşındaki kızını vermez.
tam bir ilgi orospusu, bunu kendisi de kabul ediyor. herkes ona baksın yazsın bir şeyler yapsın istiyor.
evet istiyorum çünkü burada tek işim twitter sayfası verip takipçi kasmak, kızlara yavşamak değil. ilgi çekmek istiyorum, nasıl bazıları kızlarla konuşmayı seviyor ve bu normal karşılanıyorsa bende ilgi istiyorum ve siz benle ilgili iyi ve kötü şeyler yazsanız bile size karşı sevgi besliyorum.
evet istiyorum çünkü burada tek işim twitter sayfası verip takipçi kasmak, kızlara yavşamak değil. ilgi çekmek istiyorum, nasıl bazıları kızlarla konuşmayı seviyor ve bu normal karşılanıyorsa bende ilgi istiyorum ve siz benle ilgili iyi ve kötü şeyler yazsanız bile size karşı sevgi besliyorum.
at cope gitsin denilen yazar. biraz da saçmalamus sanırım.
ek: bir yazar neden surekli kendi nick altina yazar ki?
ek: bir yazar neden surekli kendi nick altina yazar ki?
dolmuş şoförü.
bu benzetmeyi niye yaptığımı anlasın artık o. ilgi orospusundan ziyade tam bir olumsuz çocuğu. *
bu benzetmeyi niye yaptığımı anlasın artık o. ilgi orospusundan ziyade tam bir olumsuz çocuğu. *
acilen en yakınındaki psikoloğa gitmesi gereken yazar.
sohbeti güzel yazar. lakin çok yanlış anlaşılacak buralarda. sinyallerini verdi bile *
kızlardan ilgi ve konuşma beklemediğini söyleyerek itirafta bulunan yazar korkum o ki bu kişi gay.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar