bugün
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi3
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- ekşi sözlük13
- osuruktan şiirler47
- barış alper yılmaz4
- online yazarlar3
- evde pide yapmak7
- giysi fiyatlarının uçması12
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- enayimiknatisi ile kavga etmek4
- kavga yok mu ya5
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- zeki olmanın avantajları4
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- aleksey batrakov15
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- vedat muriqi6
- anne pizzası10
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- dinci ve müslüman kavramları8
- ben geldim kerkenezler19
- anın görüntüsü30
- twin peaks3
- her şeyi hatırlayan insan5
- putin türkmüş11
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- yenilgisiz tek şampiyon5
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- fenerbahçe17
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- beni neden sevmedin3
- şoförün yan koltuğu4
- trileçe7
- türk vatandaşları türktür9
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- netflix ten daha iyi ücretsiz film sunucuları3
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- zorunlu eğitim10
- true'nin acile kaldırılması9
üç günlük ve iki paralık tatilimin ortasında, sözlükle ilgili önemli sorunum sebebiyle yaptığım çağrıya anında cevap veren ve hemen çözen moderatör. herkesin, "adam gibi adam" demekte çok haklı olduğu kişi. ne deniz, ne kum, ne güneş. tatilin 1,5 gününü huzurla geçirmemi sağladığı için 2008 yazına damgasını vuran kendisi olmuştur.
kendisini tanımam etmem; fakat sözlük için varını yoğunu ortaya koyuyor. bütün sorunlarımla ilgilendi üstelik.
moderasyonu ele geçirmiş tekel kişi gibi geldi bana kendisi. ne kadar doğru acaba?
sözlüğün en kibar moderatörü. yazdığı mesajlar genelde nazik ve ince espriler barındıran türdendir.
Yazar olduğumu haber etmiş moderatör.Pek bir kısa sürede sorunlarıma cevap çözüm buluyor.Selam olsun *
sözlüğe gelindiği ilk andan kendini sevdirebilen iyi bir modmuş kendileri.
şahsıma hoşgelmiş demiş mod. pek bi sevdim kendilerini.
korkunc yazar.
ben sayfasina baktim 5257 tane entry yazmis. "hadi okuyayim ama detay aradan ya da son butonuna bassam, sadece 500 entrysi gelir. en iyisi w butonuna basayim." dedim. hay demez olaydim. miniminnacicik kalbimi durduruyordu az kalsin.
ben sayfasina baktim 5257 tane entry yazmis. "hadi okuyayim ama detay aradan ya da son butonuna bassam, sadece 500 entrysi gelir. en iyisi w butonuna basayim." dedim. hay demez olaydim. miniminnacicik kalbimi durduruyordu az kalsin.
o mu sansina kussun? yoksa ben mi kuseyim? bilemedigim mod.
sol frame de bir suru sirinli baslik gorunce, demin "dur sirin moderator basligini acip (bkz: july4th) diyeyim" diye ise koyuldum. ama bir de ne goreyim? arabaciarabayatasget o basligi taa 2006 da acmis. bir de ustune ustluk (#3646162)'de de benim verecegim bakiniz verilmis.
basligina o basligi yonlendiremedim sevgili moderatorum. gel beraber sansimiza kuselim biz.
sol frame de bir suru sirinli baslik gorunce, demin "dur sirin moderator basligini acip (bkz: july4th) diyeyim" diye ise koyuldum. ama bir de ne goreyim? arabaciarabayatasget o basligi taa 2006 da acmis. bir de ustune ustluk (#3646162)'de de benim verecegim bakiniz verilmis.
basligina o basligi yonlendiremedim sevgili moderatorum. gel beraber sansimiza kuselim biz.
(bkz: fantastik moderatör) başlığının yönlendirildiği moderatördür.
halden anlayan moderatör. makaraya sarıyor beni sandım ama baktım ki ciddi ciddi sorunumu çözüyor. büyüksün july4th. bir de doğum günüymüş kutlarım aynı zamanda.
Birinci nesil moderatörlerin şahı,
Arkadaşların kralı,
Sözlükle tanışma nedenim,
birinci sınıf insan july4th'nin doğum günü.
nice senelere arkadaşım.
Arkadaşların kralı,
Sözlükle tanışma nedenim,
birinci sınıf insan july4th'nin doğum günü.
nice senelere arkadaşım.
hala beni çaylak olarak gören modumuz.. ayıp be aga.. tamam biliyorum teksin de, vur yumruğunu masaya ya da hadi siktir olup gidelim de gidelim...
sen dedikten sonra düşünmem bile...
sen dedikten sonra düşünmem bile...
ugruna bir entrymi sildigim, iki gunluk bebek.
is bu entry ile 7. ayin 6'sinda, sozluk saati 12:17'yi gosterirken orani 7 yaptigimi haber verir, 5+2+0=7 ve 520*7=3640 diyerekten kendisine saygilarimi sunarim.
ayrica 3+6+4+0=7+6=13. gene anlamli bisi oldu. hem de kotu bisi oldu. *
edit: bu benim bugun girdigim 5*inci entariymis.
ikinci edit: ben ilk editi 06.07.2008 12:21'de yazmistim. entariyi de 12:17 de yani arada 4 dakika var. culay'in nickinde de 4 var. *
ama bu guzelligi ben yakalayamadim. culay yakaladi. bu da demektir ki, uzum uzume baka baka karardi. gecmis olsun. *
is bu entry ile 7. ayin 6'sinda, sozluk saati 12:17'yi gosterirken orani 7 yaptigimi haber verir, 5+2+0=7 ve 520*7=3640 diyerekten kendisine saygilarimi sunarim.
ayrica 3+6+4+0=7+6=13. gene anlamli bisi oldu. hem de kotu bisi oldu. *
edit: bu benim bugun girdigim 5*inci entariymis.
ikinci edit: ben ilk editi 06.07.2008 12:21'de yazmistim. entariyi de 12:17 de yani arada 4 dakika var. culay'in nickinde de 4 var. *
ama bu guzelligi ben yakalayamadim. culay yakaladi. bu da demektir ki, uzum uzume baka baka karardi. gecmis olsun. *
geç kalınmış bir entrynin sahibidir kendisi...
nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, güzel yılların muhattabı kişilik, yeni yaşından 2 gününü almış kişilik...
her dilediğinin yeni yaşında olmasını dilediğim kişilik..
(bkz: yeni yaşın kutlu olsun)
nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, güzel yılların muhattabı kişilik, yeni yaşından 2 gününü almış kişilik...
her dilediğinin yeni yaşında olmasını dilediğim kişilik..
(bkz: yeni yaşın kutlu olsun)
gecikmeli olarak dogum gununu kutladigim biricik caanim modcum. insallah hayat, ona butun istediklerini versin. hersey gonlunce olsun.
ayrica kendisinden ozur bile diliyorum. internetsiz bir tatil oldu bu seneki.
ayrica kendisinden ozur bile diliyorum. internetsiz bir tatil oldu bu seneki.
nik olarak kendisine amerikan bağımsızlık gününü seçmiş mod. garip doğrusu.
happy birthday to you. oldu mu canım?
happy birthday to you. oldu mu canım?
nice mutlu yıllara kardeşim. allah sevdiklerinle birlikte yaşatsın seni.
sözlügün en kaliteli, en adam gibi adamlarındandır kendisi. uslubuyla ve sabrıyla herkesin takdirini kazanan, kanımca en sevilen moddur. gelelim günün anlam ve önemine;
her zaman mutlu olman dilegiyle, nice güzel yıllar seninle olsun. umarım düşledigin her dilek gerceklesir cünkü bunu gercekten hak ediyorsun.
her zaman mutlu olman dilegiyle, nice güzel yıllar seninle olsun. umarım düşledigin her dilek gerceklesir cünkü bunu gercekten hak ediyorsun.
doğum gününde bile sözlük için çalıştığına şahit olup takdir ettiğim, daha önce rast geldiğim ve içimde moderatör korkusu oluşturan ukalalara inat gayet güzel bir uslubu olan insan.
nice güzel yıllarda sağlıkla, esenlikle ve afiyetle, sevdikleriyle beraber olmasını dilerim.
nice güzel yıllarda sağlıkla, esenlikle ve afiyetle, sevdikleriyle beraber olmasını dilerim.
dogum günü kutlu, ömrü mutlu olasıca güzel insan, pek çok sevilen yazar, modumuz, herşeyimiz. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar