bugün

beni kınayan yazardır. kendisinden özür diliyorumdur.
(#2572001)
ankaralı üstüne üstük ankaragüçlü yazar.
aynımın tıpkısı.
her türlü ortak yanımız mevcut kendisi ile.
kendisine aşağıdaki besteyi hediye ettiğim yazar.

çıkmasak üzüntüden hep kederden.
kellemiz kopsada ta kökünden.
aşkımız harbiden sevgimiz derinden.
asla vazgeçmeyiz ankaragücü'nden.
çok iyi entryleri olan bir yazar.

severiz yazdıklarını.
sözlükte kaliteli entrylerine rastladığım, kalitesinden bir gram ödün vermemiş yazar. onunla aynı sözlükte olmak gurur verici.
partnerimle arama girmeye çalışan yazar. o kadın benim.
partnerim için benle kapışmış ve sonunda direncimi kırmış yazar. al artık, o senin. deepe deepe kullan.
çok iyi latince konuşan yazar.*

(bkz: ben bugün bunu gördüm)
can ciger kuzu sarmam, hic olmayan erkek kardesimdir bu yazar. adam gibi adam. canim.
sözlüğün bebbe mbangue gustan anilet'i.
kapak entrylerin sahibi, oz kardesim.

baslik uzerinde entryler alip basina giderken, gelir bu, yazar bir paragrafcik, gider.. sonrasina yazilacak bir sey de birakmaz.

(bkz: sikayetciyim hakim bey)

(bkz: yaz kizim)
(#2648855) entrysiyle insanlara ulviyet addeden cühelaları tiye almış yazardır. tebrik edilesicedir.
gece gece tüm hevesimi kaçırmış yazar. şurada offline offline entry giriyorduk. dağıldı gitti konsantrasyonum. bu gece kapattık. artık nasip yarına.
(#2667434) entrysi ile beni gece gece koparmış yazardır.
ayrıca birazcık kıskanç bir kişiliktir kendisi. *
yine de sıcak bir kahveyi aylardır hak eden ama alamayan insandır, sabretsindir, alacaktır.
mecliste bizi temsil etmesi için imza kapmanyası başlatacağımız yazar *
sırf kendisiyle oturup sohbet etmek için ankara' ya gidilmesi gereken yazar. bir de gecekondu grubuyla omuz omuza futbolun ruhunu futboluna katmış ankaragücü' nü desteklemek. inşallah yolum düşer bir gün.
ankaragücü taraftarı olduğunu öğrendikten sonra bir maça beraber gitmek istediğim yazar.. şahsen tanımıyorum ama olsun..
amerikan düşeşi lazım sana --yazarı--*. *
(bkz: amerikan düşeşi)
merve yi tavla daki mervenin bana platonik aşık olmasını çekememiş kıskanmış yazar. hayır o bişey değil çekil aramızdan falan diyo. * *
tanım : hoşsohbet, gece gece güldürmüş hay sen çok yaşa e mi yazarı.
nickaltıma yazdığı entrysi anlaşılmamış entryleri sıralamasına girmesi nedeniyle benim sevmeyenimin çok olduğu kanısına varıp entryisini silmiş yazar. *
iyi tespih yapan yazar. *
(#2691841)
30 yaşına gelmiş hala muavin kandırmaya çalışan yazar. *
kral ciplak diyendir,put yikandir, tabu devirendir.
aman da aman 1500. entrysini girmis *, ama baslik sayisi ile entry sayisi uyumlu olmamis yazari. *
© copyright 2005 - 2026