bugün
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi5
- online yazarlar neden yazmıyor4
- sözlüğü gerenler3
- öbür sözlük4
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak5
- güvenilir yazar3
- atom bombası patlamasından koşarak kaçmak2
- meczup olmanın kötü sanılması2
- tası tarağı toplayıp gidip arsaya kaçak ev yapmak2
- misafirliğe gitmemek2
- anın görüntüsü10
- sözlük yazarlarının hayattaki en büyük şansları2
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- yine güneş doğdu2
- yeni parti39
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- sözlük kezoları7
- meyveli soda içen erkek7
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- borsa3
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- havanın kapalı olması2
- günün tweeti3
- parmak patates vs elma dilim patates7
- nervio35
- en güzel sevişme13
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- diamond bosphorus7
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- güne bir şarkı bırak14
- bu koyden olsam ne olacak18
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- velvet53
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- soğan salatası6
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
siyah kan romanının psikopat, sapık, katil ana karakteridir. korka korka okursunuz adamın psikopatlığını.
eski dalis sampiyonu.
jean christophe grangé'nin siyah kan kitabındaki psikopat katildir. ilginçtir. uçmak isterse uçabilir resmen. ama o ölüm ona yakışmamıştır. ben daha gösterişli birşeyler beklerdim.
gelmiş geçmiş en karizmatik roman karakteridir kanımca.
jean-shristophe grange 'siyah kan' isimli romanının ana karakterlerinden biri olan, sapık seri katil, eski dalış şampiyonudur. kurbanlarını önce tamamen havasız bir ortamda kendisi bir oksijen tüpünden solurken oksijensiz bırakır ve yaraları kanatmak için üzerlerine özel bir cins bal sürer, kurban son nefesini verirken de bir mum ile balları eritip kanın vücutlarından şelaleler gibi boşalmasını sağlar. bu adam sapıktır,aynı zamanda sadisttir.Bir dipnot geçmek gerekirse de ; son derece karizmatik, zeki ve tehlikelidir.
(bkz: Eskilerin testeresi)
(bkz: Eskilerin testeresi)
nickimin esin kaynağı,jean-christophe grange'in siyah kan romanındaki psikopat katil.bildiğim tüm roman karakterleri arasında en karizma olanıdır,en zekisidir ve en garibidir.cinayet tekniği bambaşkadır.suda yenilmez olur.kitap filme uyarlansa en azından kitapta tarif edilen dış görünüş sebebiyle rolü vin diesel ya da jason statham oynamalı derim,okurken kafama o tip geliyor, yoksa bu aktörleri çok sevdiğimden falan değil yani.
hoşgelmiştir.
jean christophe grange'in siyah kan adlı romanının baş kahramanıdır. eski bir dalgıçtır ve kadınları öldüren bir katildir. yalnız grange, reverdi'yi öyle bir betimlemiştir ki, ona hayran kalmamak elde değildir. hayalimdeki en karizmatik kitap kahramanıdır. işlediği cinayetlere sinirlendirse de, kitabın sonundaki çocukluk anıları, onun cinayetleri neden işlediği, nasıl büyüdüğü insanı etkiler. aynı zamanda üzülürsünüz.
"Hiçbir şeyden pişmanlık duymamalısın:ASLA!(avukatının kirli çamaşırlarını ortaya döktüğü zaman)"
"Gizlenen bir yara insanı güçsüz kılar."
"Benim yaram ne bir zayıflık ne de bir kusur.Bu bir güç işareti,herkes bunu görecek ve kabul edecek.Hataların senin bu dünyaya vurduğun damgandır.(konuşmamasına kızan ve kendisini hapisten çıkarmasını sağlayacak sözler etmesini isteyen avukatına söylediği söz)"
"Ben deli değilim"
"Canlıyken dikilmektense oldukten sonra dikilmek daha iyidir." ( gardiyanın bağırsaklarını boşaltıp tekrar diktiği zaman "hala hayattayken")
"Gizlenen bir yara insanı güçsüz kılar."
"Benim yaram ne bir zayıflık ne de bir kusur.Bu bir güç işareti,herkes bunu görecek ve kabul edecek.Hataların senin bu dünyaya vurduğun damgandır.(konuşmamasına kızan ve kendisini hapisten çıkarmasını sağlayacak sözler etmesini isteyen avukatına söylediği söz)"
"Ben deli değilim"
"Canlıyken dikilmektense oldukten sonra dikilmek daha iyidir." ( gardiyanın bağırsaklarını boşaltıp tekrar diktiği zaman "hala hayattayken")
Ultra psiko manyak Aman aman düşman gotune düşman gotune.
Baslayıpta bir çırpıda okuduğum, gözlerimi mahfettıgım, tek kitabın ana karakteridir. Daha da böyle bir kitaba rast gelmedim, hep yarıda kalmıştır kitaplarım. Siyah Kan şiddetle tavsiye ederim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar