bugün
- nickten isim tahmini yapmak68
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler10
- hikayeyi devam ettir29
- gocunun nerede olması6
- yeşilçam filmi izlemek4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar4
- pizzada ince hamur tercih eden erkek11
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- kobra dürüm2
- uysaljakoben16
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- nick vermeden bir yazara seslen16
- hayattan zevk alamamak10
- yılmaz özdil5
- cem küçük5
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey11
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler4
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi5
- sünnet olmak3
- arkadaşım uysaljakobeni kürsüye davet ediyorum3
- bal porsuğu2
- yeni parti50
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı2
- karga vs papağan3
- deli hikmetin canana olan borcu2
- feyza2
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- melih gökçek3
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- size yapılmayan iyiliğin başkasına yapılması3
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- mutlak but3
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası21
- dizel araç devrinin bitmesi2
- eski bakan dayımın iktidarda oluşu ve solcu olmam2
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- sözlüğün amına kim koydu4
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- güzel kızların pizza yemesi7
- sözlüğün namusu2
- bir sözlük kızıyla seks yapmak4
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
bakışlarıyla fethetme duygusunu tattıran, amerikanın yegane aktörüdür.
kasabanın cadıları filminde cher e kur yaparken yatakta nasıl tosun gibi yuvarlandığını gördüğümde gülmekten karnıma ağrılar sokan inanılmaz adam! ayrıca anger management filminde adam sandler la arabada şarkı söylerken suratının aldığı şekil... adam gelmiş geçmiş en iyi aktörlerden biri, 70 yaşında ama hala o piç gülümsemesi suratında.
+ iki saattir konuşuyoruz bir kere güneri civaoğlu dedik mi biz hayri?
- dedik abi.
+ orrayt o halde!
- dedik abi.
+ orrayt o halde!
mükemmel bir aktör değildir. ama felaket istikrarlı bir kariyer sahibidir. köklüdür, eskidir. kendisini en son The Bucket List'de Edward Cole rolünde izledik.
hakkında yamulmuyorsam stephan spielberg'in (baska bi yönetmen olma ihtimali yüksek) "para ve kadın düşkünü bi yaşlı bunak haline geldi, eski performansını gösteremiyor" diye demeç verdiği güzide bi hollywood oyuncusu.
aynı yorumlara mazhar olan bir diğer oyuncu için (bkz: al pacino)
aynı yorumlara mazhar olan bir diğer oyuncu için (bkz: al pacino)
filmografisini incelemeyenlerin "aynı ifadelerle oynuyor" diye yorumlar yaptığı oyuncu. bu adam gerçek hayatta belli ki ufaktan cigara saran, kafam güzel havasında dolaşan bir insan. ama son zamanlarında benzer roller alıyor diye alfredo pacino'ya yeteneksiz demekten daha günahtır jack nicholson'ın oyunculuğuna laf etmek, ciddiyim.
gerektiğinde fazlasıyla ciddi ifadelere sahip filmlerde de döktürmüşlüğünü ben gördüm, size de öneririm.
gerektiğinde fazlasıyla ciddi ifadelere sahip filmlerde de döktürmüşlüğünü ben gördüm, size de öneririm.
psikopat rollere süper giden, oscarlı aktör.
fanatik lakers taraftarıdır her maçta saha kenarında sağa sola laf yetiştirmekle meşguldür.
---biraz çamurlanabilir ortalık, bastığınız yere dikkat ediniz---
tanım : a few good men filminde askeri avukat tom cruise'a haykırışı, sinema tarihine geçmiş ulu bilge.
AFI(Amerikan film enstitüsü)'nin 100 en iyi film lafı* listesinde, 29. sırada.
"you can't handle the truth"*
jack abimiz sadece bu 30 saniyelik kısmı oynasa bile sinema tarihine altın harflerle geçerdi. o derece hastasıyız kendisinin.
tanım : a few good men filminde askeri avukat tom cruise'a haykırışı, sinema tarihine geçmiş ulu bilge.
AFI(Amerikan film enstitüsü)'nin 100 en iyi film lafı* listesinde, 29. sırada.
"you can't handle the truth"*
jack abimiz sadece bu 30 saniyelik kısmı oynasa bile sinema tarihine altın harflerle geçerdi. o derece hastasıyız kendisinin.
boston celtics in 08 final serisi için başlattığı gotta beat la kampanyasında t-shirtlerin önüne resmi basılan adam.
ayrıca güneri civaoğlu na benzeyen iyi bir erkek aktör.*
ayrıca güneri civaoğlu na benzeyen iyi bir erkek aktör.*
2008 celtics lakers nba finallerinde staples center daki maçlarda doc rivers ın hemen arkasına oturup konsantrasyonunu bozmaya çalışan fanatik lakers lı aktör. staples center daki ilk maçta ve ikinci maçın ilk yarısında bu taktik işe yaramıştı ama rehavetten dolayı ikinci maçın ikinci yarısında ters tepmiştir.
(bkz: 13 haziran 2008 la lakers boston celtics maçı)
(bkz: 13 haziran 2008 la lakers boston celtics maçı)
lakers'ın her maçına gelen oyuncu...
la lakers'ın maskotu.
film cekimlerini LA Lakers maclarina gore ayarlayacak kadar fanatik bir lakers taraftari...
postacı kapıyı iki kere çalar (bkz: The Postman Always Rings Twice) filminin 1981 uyarlamasında, sevişme sahnesinde, baş kadın oyuncu jessica lange'i gerçekten götürdüğü rivayet olunan ve tüm filmleri izlenesi müthiş aktör.
joker karakterini birinci batman filminde harika canlandırmış muhteşem oyuncu. bunu da heath ledger'ı görünce anladım.
(bkz: güneri civaoğlu)
ne alaka deme hele bak bi:
http://images.habervitrin...sim/guneri%20civaoglu.jpg
ne alaka deme hele bak bi:
http://images.habervitrin...sim/guneri%20civaoglu.jpg
karizma
idol
her rolün aktörü...
idol
her rolün aktörü...
sanki lakers'dan kombine almış gibi takımın her maçına gelen oyuncu. *
Evet bu söyleyeceğim belki saçma gelecek. " Skttr lan işine! " bile diyebilirsiniz ki ben ilk duyduğumda -hatta gördüğümde-öyle demiştim.
Ama Jack Nicholson ve Marlon Brando nun bir ilişki yaşadığını biliyor muydunuz ?
Üstelik bu kesin bir bilgidir. Haberin çıktığı gazete nerden baksanız bi 15 yıllıktır. Elimle dokunup, gözlerimle okumuşumdur.Arşive inme imkanı olan varsa onlarda inebilir, görebilir.
Ha birşey var. Özel hayat ,özel hayattır birşey demedik, hemen ayakkabı fırlatmayın. Sonuçta Jack Nicholson hakkı yenemez muhteşem bi oyuncudur. Joker olmak için gelmiştir. Benim söylediğim paparazzice bi iş. Doğru da haber.E bari söyliym içimde kalmasın.
ilaaaaave : Fazlasıynan karı götürmüş birisi nasıl böyle olabilir demeyin. Ünlü biseksüeller var bildiğimiz.Ya da ünlü homoseksüeller. Ama bu durumda biseksüel diyebiliriz. Çünkü bu iki kavramın farklı olduğunu söyleyenler var, şimdi kavram kargaşasına gitmeyelim. Ama haberiminde arkasındayım.Yani bu Nicholson a hakaret değil!! Adamın hakkını inkar etmiyorum ki. Dünyanın sayılı aktörlerinden, gelmiş geçmiş en önemli, en efsane oyunculardan biridir.Bunu böyle bilelim.
Ama Jack Nicholson ve Marlon Brando nun bir ilişki yaşadığını biliyor muydunuz ?
Üstelik bu kesin bir bilgidir. Haberin çıktığı gazete nerden baksanız bi 15 yıllıktır. Elimle dokunup, gözlerimle okumuşumdur.Arşive inme imkanı olan varsa onlarda inebilir, görebilir.
Ha birşey var. Özel hayat ,özel hayattır birşey demedik, hemen ayakkabı fırlatmayın. Sonuçta Jack Nicholson hakkı yenemez muhteşem bi oyuncudur. Joker olmak için gelmiştir. Benim söylediğim paparazzice bi iş. Doğru da haber.E bari söyliym içimde kalmasın.
ilaaaaave : Fazlasıynan karı götürmüş birisi nasıl böyle olabilir demeyin. Ünlü biseksüeller var bildiğimiz.Ya da ünlü homoseksüeller. Ama bu durumda biseksüel diyebiliriz. Çünkü bu iki kavramın farklı olduğunu söyleyenler var, şimdi kavram kargaşasına gitmeyelim. Ama haberiminde arkasındayım.Yani bu Nicholson a hakaret değil!! Adamın hakkını inkar etmiyorum ki. Dünyanın sayılı aktörlerinden, gelmiş geçmiş en önemli, en efsane oyunculardan biridir.Bunu böyle bilelim.
Bu namazı jack nicholson.
her filminde dahada yaşlandığını gördükçe üzen büyük aktör.
kesinlikle yaşayan en iyi aktör. the shining ve one flew over the cuckoo's nest te ağzı açık izletmiştir kendisini. o ne biçim jesttir o ne biçim mimiktir.
los angeles lakers taraftarlar derneği onursal başkanıdır. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar