bugün
- galatasaray9
- aklınıza gelen şarkı sözü6
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye3
- taşaklardan birinin kayıp olması5
- sözlükler arası savaş çıksa11
- dönmek istenilen yıl2
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- ütü13
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- çay içen kız9
- anın fotoğrafı14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- uludağ sözlük çeteleri9
- bir şeyler söyle4
- duyulan en ilginç isim5
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- oralet içen erkek5
- çaya şeker atan erkek5
- mutsuz olmak3
- en boktan on yıl7
- kalem4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- galatasaray 3 rennes 33
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- yıkık yazarlar4
- latte içen erkek4
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- patates kızartması4
- red flag erkek listesi9
- gocu bak bi5
- menemen9
- ona bir şey söyle13
- en tehlikeli insan tipleri2
- yerinde dur3
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- ayrılık8
- dolma kalem3
- hırvatistan14
- doa otomatı3
- erdal beşikçioğlu8
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- yunanistan29
- veda mesajları hep yanlış yazılır2
- telefona cevap vermeyen kız3
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum2
kişinin izmirli olduğunu belirtmek için kullandığı tek kelimelik cümle.
ülkemizde gördüğünüz herhangi "güzel" bir kıza "nerelisin?" diye sorduğunuzda almanız muhtemel cevap.
izmirli olmayanlar tarafından kişiliğine iyi/kötü farklı anlamlar yüklenen vatandaşın nereli olduğunu belirtmek için kullandığı kelime.
ayrıca bunu söyleyen kişi, gece bardan çıktıktan sonra boyoz yemediyse; gün batımına karşı rakı kadehini tokuşturmadıysa ve alsancak sevinç pastanesiyle konak ykm önünde arkadaşlarını beklemediyse; izmirli olmadığını bilmesi gerekmektedir. *
ayrıca bunu söyleyen kişi, gece bardan çıktıktan sonra boyoz yemediyse; gün batımına karşı rakı kadehini tokuşturmadıysa ve alsancak sevinç pastanesiyle konak ykm önünde arkadaşlarını beklemediyse; izmirli olmadığını bilmesi gerekmektedir. *
izmirliyim, sabahtan akşama kadar çimlerde otlanıyorum. bir elimde bomonti, bir elimde sigara, çok laik olduğumu düşünüyorum ama ben uyuşuk ve sorumluluklarının farkında olmayan, çekirdeğe çiğdem, simite gevrek diyen bir çomarım.
erkeklerimiz ciguli/tarık mengüç gibi kendilerine has giyim tarzlarıyla ve kulaktaki küpeyle dikkat çeker. kızlarımız ise filli boya ile boyanmış yüzleri ve derin dekolteleri sayesinde tarihe “türkiye’nin en güzel kızları” olarak adını yazdırmıştır.
erkeklerimiz ciguli/tarık mengüç gibi kendilerine has giyim tarzlarıyla ve kulaktaki küpeyle dikkat çeker. kızlarımız ise filli boya ile boyanmış yüzleri ve derin dekolteleri sayesinde tarihe “türkiye’nin en güzel kızları” olarak adını yazdırmıştır.
+inanmıyorum
-glok glok
+artık inanıyorum.
-glok glok
+artık inanıyorum.
10 iq ile millete ders verip laf sokmaya çalışan tip.
bunlar eğitilmezdir.
bunlar eğitilmezdir.
sözlükte sağa sola sataşarak prim yapmaya çalışıp dikkat çekmeye çalışan 1242435. yazardan biri.
--spoiler--
sabahtan akşama kadar elinde birayla kordon da it gibi yuvarlanan tipe bak hele. laflara bak.
dürrük.
--spoiler--
bunları söylemesinin tek sebebi nickimin 'izmirliyim' olması. ne kordandan fotoğraf paylaştım ne de içmedeyiz uludağ sözlük başlığında bira fotoğrafı paylaştım. şaka gibi gerçekten.
(bkz: uludağ sözlüğü kalkındıracak proje) başlığımı doğrularcasına konuşuyor arkadaş.
sabahtan akşama kadar elinde birayla kordon da it gibi yuvarlanan tipe bak hele. laflara bak.
dürrük.
--spoiler--
bunları söylemesinin tek sebebi nickimin 'izmirliyim' olması. ne kordandan fotoğraf paylaştım ne de içmedeyiz uludağ sözlük başlığında bira fotoğrafı paylaştım. şaka gibi gerçekten.
(bkz: uludağ sözlüğü kalkındıracak proje) başlığımı doğrularcasına konuşuyor arkadaş.
11 yıldır sözlükte olan insana nasihat vermeye çalışan zırtapoz.
sozloğo kolkondorocok projo
sözlüğün sahibi bilmiyor amk sözlüğü nasıl kalkındaracağını.
bir tek siz düşünüyosunuz sözlüğü.
sozloğo kolkondorocok projo
sözlüğün sahibi bilmiyor amk sözlüğü nasıl kalkındaracağını.
bir tek siz düşünüyosunuz sözlüğü.
(bkz: ırkçı)
eski izmirliler şanslıydı sonra krtler geldi :dd.d.
Galatasaray ile ilgili bazı entrylerinden memnun olmadığım yazar. Zaten birkaç gündür antipatik bulmuştum bazı yazdıklarını, artık okumak istemiyorum.
Tohatlıyım banane izmir'den.
izmirliyim yakışıklıyım zenginim slm kızlar.
burayı donanımhaber sanıyor.
entryleri alıntılayıp cevap yazıyor. *
bi de hadi la sözlüğü kalkındıralım diyodu.
önce formata uy ibiş.
sonra kaldırırsın.
(bkz: sözlük formatı)
entryleri alıntılayıp cevap yazıyor. *
bi de hadi la sözlüğü kalkındıralım diyodu.
önce formata uy ibiş.
sonra kaldırırsın.
(bkz: sözlük formatı)
izmirliyim ve izmirin kızları çirkindir güzel olanlar göçmen olanlardır bu goygoyda burada kapansın.
Haksız olduğu bir konuda yanıt vermemesi de erdem olan yazar. Küstüm. Gıcık...
Nick değiştirmiş, bazı düşüncelerine katıldığım yazar. Kavgalarınızı bilmiyorum o konuda bir şey diyemem.
+donuz
Boş insan.
Boş insan.
Nikaltımdaki yazar bozuntuları konuşuyor:
görsel
görsel
Biraz daha gözlemleyip yürüyeceğim yazardır. Aynen.
bomba yedikten sonra sakso harika gidiyor gençler. izmirli kız arkadaşıma az yaptırmadım. oda arkadaşlarının olmadığı saat diimlerinde dersten çıkar eve giderdik. yolda bir cafeye uğrar yarım kilo bomba alır öyle geçerdik. o ısrarla kahve içerdi bende bombanın yanına en çok yakışan güzel bir demleme çay içerdim. 3. de yavaş yavaş kan şekerim zirve mi yapardı ne libidom inanılmaz artardı. önce yarım saat aralıksız öpüşür. sonra 2 bomba daha yeyip usulca kemerimi çözerdim. bazen ona çözdürürdüm. uzun bir sevişme sonrası inanılmaz bir şekilde orgazm olurduk. daracık giydiği kot pantolon ıpıslak olurdu...
off ulan 2014 ler güzeldin beeeeee.
off ulan 2014 ler güzeldin beeeeee.
Bende
Ama nicki izmirliyim olanla karıştırmayınız
Ama nicki izmirliyim olanla karıştırmayınız
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar