/273
özledim seni gözümde tütüyorsun...
Kedi yavruladığı için o bölgede çalışmayı durduran şehir. Tabii ki izmir de yaşamak isterim.
suan yalniz basima evimin balkonunda takildigim deniz kokusunu genizlerime kadar cektigim essiz sehit senden ayrilirsam birgun cok uzulecegim kiymeyini bilelim.
Gereksiz abartılan balon şehir. Sanki miami arkadaş, yozgat'tan tek farkı deniz kenarında olması.
özlenen cennet. güzelbahçe de sahilde kafa dinlemek vardı.
laiklerin istila ettiği ege'nin incisi, on numara beş yıldız şehir. güzel olduğu kadar da bakımsız olduğunu söylememek olmaz.
Şuan yeni foçasına tatile geldiğim il.
bayram tatili nedeniyle nüfusun büyük bir kısmının çevre sahillere kaçmasıyla, alsancak bölgesi hariç oldukça sakinleşen şehir.

ayrıca bu saatlerde şöyle bir durum da var ki her geçen gün isyanın seviyesi artacak gibi..

görsel
Bayramda birbirimize kavustugumuz memleketim.
yanıyoruz amk.
içi fos. fazla abartılan şehir ya da benim bir şehriden bir sahilden beklentim fazla. Bilemiyorum

Edit: bir insanın sevmediğini bir başkası sevemez mi yahut sevileni sevmeme olasılığı olamaz mı. ilginç ki eksileniyorum. Eksilenmek çokta umrumda olmamakla birlikte beni hayrete düşüren ilk cümlem. Yazım hatası mı sebep imla mı nedir? Evet kardeşim bu fos şehirde 1 ayımı geçireceğim bir çok sahil şehrinde bulundum en abartılanı ve abartıldığı kadar boş olanı izmir.
çok saçma oldu bence de.
insanına ısınamadığım şehir. Eskişehirdeki insanlar çok daha güler yüzlü ve iyi niyetliydi buradaki insanlara göre. Bilemiycem.
su siralar acayip sicak yalnizlik da bu sicagin derecesini arttiriyor be sozluk not: erkek
Şu an cayır cayır yanmakta olan şehir.
özlenen şehir. ayrı olunca anlıyor insan değerini
izmir'i beğenmeyenlere söyleyecek tek bir sözüm var "ayh götüm"....
keşke yaşasam, acaba yaşasam mı lan? dedirten şehir. eskişehir kastı.
görsel
Çok güzel bir şehirdir. ayrıca hem tarihi, hem de çağdaşlığı ayrı bir güzellik. Sanki düşman toprağı imiş gibi de saldırmak çok anlamsız.
yaşamak istediğim güzide bir şehir. iş imkanı bulamam diye yanaşmiyorum.
kızlarının güzel olduğu söylenir lakin biraz karışık bir durum. makyajdan dolayı çoğu kızın suratını göremiyorsunuz. Güzel makyaj yapıyorlar diyebiliriz belki.
kurtuluş savaşının sembol şehirlerinden biri ve Türklüğün şimdiye kadar merkezi olan yer demek.
Şu saat oldu hala çok sıcak. Yaprak kıpırdamıyor.
Ohh Yalova pufur pufur tam vaktinde kaçmışım oradan. Es deli rüzgar es es. Birazda buradan oh oh...
© copyright 2005 - 2026