bugün
- rafael leao24
- telefon zil sesini ilahi yapan anadolu çomarı3
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- sarapci koala69
- günün sözü20
- karı kıza para yedirir misiniz6
- biraderine de sana da yeter artık7
- mehmet ali alabora7
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- ayağı şiir kokan kadın6
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- türkiye15
- erkeklerin istediği tek şey17
- cin görmüş yazarlar4
- biraderizm felsefesi6
- bir dinciyle tartışmak5
- biraderlerin vurduyor olması12
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- gece gece zall'ın akla gelmesi2
- pikap3
- gece şahin içinde lapsekili tayfur dinlemek4
- en son ne zaman namaz kıldın13
- sarapci diye nick alan akpli17
- gece ormanda bir seri katille köşe kapmaca oynamak3
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- deniz göktaş5
- fener balı15
- öldükten sonra 2865 te dirilmek4
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- manisa yaprağı vs tokat yaprağı2
- gece yolda geçmişte yapılan hataları görmek2
- miss usa 20262
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- ruhani bir varlığa aşık olmak ister miydin3
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- fenerbahçe vs galatasaray26
- manifest11
- brad pitt mi ben mi diyen erkek2
- gece araba sürerken yerde yatan birisini görmek2
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- üşümeyi özlemek4
- şarapçı koala ile viski içmek5
- gram altın5
- sadece güzelliğe bakan erkek3
- ateistlerin yaşama amacı24
- teröriste sövmek artık yasak23
- beşiktaş'ın bütün avrupa maçlarını evinde oynaması2
- sosyalizm her ülkede farklı tecelli eder6
entry'ler (236)
i'm supporting to this company.
Sanatını sergileğen sanatçılardır. Bir sürü gereksiz ünlü olmuşları unutup, yönelinmesi gereken kişilerdir. Harbiden dilenciyi dilenci yapan da, boş kişileri ünlü yapan da bizleriz. Şimdi bunların kitlesin geçin, sevmesek de sürekli bahseden bizlerde de suç az değil. Gerçek sanatçılarımızı konuşalım.
Nazım güzel bir kelamla deyinmiştir üstüne, benden önce davrananıp yazanlar olmuş. Ölecek olmamız iyi bir şey, ancak üzerinde pek fazla düşününce çıldırırsın.
Çoğu zaman insanlar kendinden zeki olanları sevmez, aksini sever.
Çok güzel bir şehirdir. ayrıca hem tarihi, hem de çağdaşlığı ayrı bir güzellik. Sanki düşman toprağı imiş gibi de saldırmak çok anlamsız.
Hiç çalışmadan, öylesine cebinde paranïn olması durumudur. Hakla konuşalım, ailenin maddi durumu iyiyse, tabi ki, çocuğa iyi harçlık verecekler. Ancak çocuğun kendini sanki o parayı kendi kazanmış gibi artistçe şov yapması rahatsızlık veriyor. Ya bugatti'n olsun tamam. Uzay aracın olsun hatta, ama n'olur düzgün davran be oğlum. O kadar paran var, şunu canın istediği gibi harcamak hakkın. Ancak şov yapmasana ya la.
Aşk yalnızların müşkülüdür, sürülerde aşk olmaz.
Özünde asil bir millettir. ilaveten kendi milletini sevmek Irkçılık algısı oluşturmasın artık, baydı.
Şiir yazdıktan sonra "keşke gitmeseydi, bunu o da okusaydı" denir içten. Akabinde bir gün dert anlatırken o şiir ifşa olur ve ortamdan biri tarafından araklanır. Hikayenin devamı şöyle, gider kız arkadaşına ben yazdım der. Kız arkadaşı aa çok güzel ve.s
Boş geçemeyeceğim. Önemli olan üniversiteden en az bir tane can yoldaşı olacak vefalı arkadaş bulmak. Kazanıp ve bitirme olayının tam ortası. Zaten hayatta en önemli şey ortayı bulmaktır. Bir tarafı seçerseniz radikalcesine çürüyüp gidersiniz.
Louis C.k, house m.d, homeland. En son bunları izledim. En önemlisi de hiç biri bitmedi. Bilgisayar 1 aydan bir bozulunca. Telefonda da yeterli hafıza da yok.
Sana yazdığım şarkıyı
Sazımdan söker giderim.
Sazımdan söker giderim.
Bursa tarafından Ankaragücüne verilen destek için vefasızlık edemem. Ligde kalmasını umuyorum.
Edit: imla.
Edit: imla.
Şiirden anlayan, kız erkek farketmeksizin, çayı da ben demlerim.
Oktay sinanoğludur. Göçtü gitti, ama en çok onunla tanışmak isterdim.
Hemfikir olduğum beyandır. Çok da doğru buluyorum. Şahsen iki taraf da bir birine destek olursa evlilik olur. Yoksa eve hizmetçi alır gibi evlenilmez. Kim ne derse desin. Seninle hemfikirim sonuna kadar.
Kaldıramamak. Kaldıramıyor hıç kimse bir şeyi. Hınca hınç giriyorlar bir birlerine. Ceremesi sessiz soluksuz insanlar da çekiyor. Can şirin, cesaret edemiyorum ölmeye. Böyle dünyada yaşamaktan pek hoşnut değilim. Acıyor.
Paşayı silmektir.
Ne zamandır bu programların kalkmasını istiyordum. Ancak yerine alternatif gerizekalı programlar çıkmasından kuşku duyuyorum.
Süper bir Ankara takımıdır. Ankaraya en iyi yakışan takımdır. Çok seviyorum Ankaragücünü. Bakmalara doyamıyorum.