bugün

Var ancak bazıları kişisel bakımına dikkat etmediği için kaybediyor. Her zaman temiz dişlere, ferah nefese, iyi bir traşa, iyi bir kokuya ve temiz bir giyime sahip olduğunuzdan emin olun. Bu entry bağzıları için yazılmıştır. Evet.
bu ülkede pek sevilmeyen erkeklerdir. evet...
Kime göre iyi kime göre kötü olan erkeklerdir kesinlikle şüphesiz. Sırf çekingen, utangaç, dışarıdan nazik duran insanların içinde ne canavar yatıyor olabilir. Bir iki şeye bakar bu canavarın ortaya çıkması. Sırf milletin içinde iyiymiş gibi görünüyor olabilir. Toplumdan dışlanmamak için, birilerinin onayını almak takdirini kazanmak için iyilik yapan biri mesela ne kadar iyi olabilir ki? Çevremizde iyi sandığımız birçok kişiye güç verin para verin nasıl da maskesi düşecektir.
iyi kızlara denk gelmedikleri sürece kaybedecek olan erkeklerdir. Tabii insanın şansı da iyi olacak. Kurtlar sofrası gibi olan ve kimin eli kimin cebinde oynayan, aylarca yıllarca oyalayıp verdiği sözü tutmayan o kadar kişinin olduğu dünyada kendi ruh ikizini elbette bulacak ve her şeyi birbirlerinden öğreneceklerdir. Kendileri gibi kızlara bir türlü denk gelmeyince de cesaretleri kalmaz, kızlar için de bu böyle. Millet uyanık ya flört adı altında 10 kişiyle mesajlaşıyor herkes.
Kendilerine bir mesas kadar uzağım. sadece dolgun olanlar iletişime geçsin lutfen swh.
iyilerse cami yaptırsınlar ya da defolup gitsinler hadi.
korsan oyun oynuyorum beni kötü yapar mı.
iyiliğin de kötülüğün de kaynağı insanın ta kendisidir.
ben iyiysem bana herkesin iyisi gelir. daima evvel Allah, hiç şaşmaz. şayet eğer ben kötüysem, Allah kötüleri çıkartır karşıma ve bunun sebebi yine benimdir, kadere ele güne suç bulmam. döner kendime bakar hatayı kendimde ararım ve bulurum da. hatamı günahımı suçumu kabahatimi bilirim. şikayet şeytanın işi. şikayet edenler kendi yaptıkları suçları kabul etmeyenler. iyilik eden de kötülük eden de ancak kendine eder. döner dolaşır onu bulur. başkası başka türlü düşünmekte serbesttir. evet..
© copyright 2005 - 2026