bugün

/14
(bkz: caaanın çektiyse durma cosss)
reklam kokan entryler bunlar.
etinin altındaki ekmek ne kadar yumuşaksa o kadar lezzetli gelen, sosun kıvamının da lezzete etki ettiği pahalı ama lezzetli gıda.
(bkz: cheat meal)
yeşil çayın üzerine canımın istediği yemek.
restoranlarda beytinin gölgesinde kalan yiyecektir. eskiden iskender deyince akan sular dururdu. şimdiler aynı şey beyti için geçerli.
Elif şafak'ın güzel sayılabilecek okunması tavsiye edilen kitaplarından biridir.
su basligi sola getiren yazarin ellerine saglik. sabahin korunde kahvaltiyi iskender yiyerek yapicam sayesinde.
guzel bir yiyecektir efendim tereyagi cossurdar boyle dokunce.
edit : hazirlandim cikiyorum bu saatte deli mi diye bakmaz etraftakiler insallah ipne seni.
niyazibeyde kralı yenir.
ilk duyulduğunda tarih mi ? yemek mi ? sorularını akla getiren kelime.
yedim lan gittim kahvaltida iskender yedim oh canima degsin sol framede su basligi hortlatani saygiyla aniyorum.
özlenen. yaprak yaprak...
Bursa ile özdeşleşmiş kebap. Ayrıca alexander diye batı dillerinde geçer.
tereyağlı soslu lezzetli ama çok kalorili et yemeği.
zaten açim yapmayın yahu.
Olsada yesektir.
en güzel için
(bkz: bursa)
aynı zamanda geçmişte eleştirdiğim bir film.

http://cahilelestirmen.bl...exander-merhaba-film.html
kalorisini de kolesterolünü de yeme isteği uyandıran 1.5 porsiyon isteyince '' neresine yiyecek ki bu ? " düşüncesi yaratsa bile 1.5 porsiyonunu nefes alıp verme süresinde tüketebileceğiniz, hele ki güzel yapılan bi yerde yiyorsanız gözlerinizi mutluluktan yaşartacak Türk mutfağı eseri.

ben etini geçtim; o ekmekle o tereyağı ve sos bir ahenk bir danslar bi kıpırdanmalar falan... acayip bir şey. Allah !

tavsiye : bursa çınar ızgara mıydı neydi orası. fiyat/performans oranı olarak süfer.
En az eroin kadar bağımlılık yapan yiyecek. Kalp.
Abartmasak abiler o kadarda güzel degil cok ünlü yerlerdede yedim ama olmadı sevemedim.
adanadan yapanı gördüm. sadece görmedim yedim de. orjinalinden lezzetli lan.
ekmeksiz bol bol yiyin, yanında ayran için.
Avmlerde eskiden 10 liralardayken şimdi 15 liralara satılmaktadır.
bursa'nın meşhur kebabı. bol tereyağlı olacak.*
bursa'nın meşhur kebabı. bol tereyağlı olacak.*
© copyright 2005 - 2026