7 Eylülde lansmanı yapılacak olan telefondur. Ses Kablosu Girişi olmayacak söylentileri dolaşıyor
http://www.20minutes.fr/h...vu-prise-jack-7-septembre
design olarak hiçbir yenilik getirmeyen alet resmen kopyala yapıştır yapmışlar.. şuan 1,5 sene önce aldığım iphone 6'yı kullanıyorum ve muhtemelen 7-8 sene daha götürür.
4000 TL den piyasaya girer artık herhalde.
5 kasası seven bir insan olarak..
benim için bir anlamı olmayan modeldir..
ha yine 5 kasasına adapte edilmiş modeli çıkarsa alırız hacı..
4s dunyanin en iyi telefonu kim ne derse desin. bu yuzden 5se aldim en temizi. 4s kasasina 5 isletimi cok kebap. 7 igrenc gorunuyor bildigin.
tahmini 649-849$ arası çıkacak olan telefon.
Her sene yeni bir model kabak tadı vermeye başladı 4s den sonra iphone bitti benim için aynı özellikleri tekrarliyor.
Şimdi bu adam bu telefona net 4 bin lira para ödeyecek üstüne bu telefonda kulaklık olmayacak selfie yapamayacak falan filan. Ee ne sikime para veriliyor bu telefona.
At çöpe gitsin.
13 eylül salı akşamı amerika da çıkacağı -türkiye için ekim düşünülüyor şu an- netleşen yeni apple akıllı telefonu. kulaklık girişinin iptal edileceği, yerine bluetooth veya şarj girişinden beslenileceği söyleniyor. diğer özellikler ise şöyle:

> 3.5 mm ses yuvası olmayacak
> kablosuz şarj özelliği ve hızlı şarj teknolojisi
> 16-64-128 gb dahili hafıza
> tek kamera olacak, yani ön kamera yok.
> 2 gb ram
> ios 10 işletim sistemi

görsel
son sızan haberlere göre kulaklık girişi olmayacak ve 3 farklı renkte satışa sunulacakmış.
http://www.medyagurmesi.c...uc-farkli-renkle-geliyor/
Alacak olan enayidir.
video görüntüleri ortaya çıkman harika cihaz.
http://www.esaspark.com/i...runtuleri-paylasildi.html
Eylül'de çıkması beklenendir.
5 çıksın onu alayım,6 yı da bir görmek gerekir ama, ha bi gayret 7 çıksın o daha donanımlı olur diye diye sonsuzluğu bulduran nacizane marka.
kulaklık girişi olmayacak apple ürünü.
--spoiler--
Teknolojioku'nun haberine göre, iPhone 6s'den daha büyük bir bataryaya sahip olacak iPhone 7'nin 1735 mAh'lik bir bataryaya, iPhone 7 Plus'ın ise 2810 mAh'lik bir bataryaya sahip olması bekleniyor. Yeni nesil A10 işlemciler ile gelmesi beklenen akıllı telefon, iPhone 6s ve 6s Plus'tan daha uzun bir batarya ömrü sunabilir.--spoiler--
kulaklık girişi olmayacakmış.
wide screen ile siksen gelmeyecek olan telefon. youtube videolarına inanmayın amk.
android den Vazgeçmem hem daha kolay bence.
apple earpods bluetooth kulaklığı olacak cihazdır. kulaklık girişinin olmaması bu yüzdendir. sorsaydınız söylerdik.
iphone'un s serisi daha iyi oluyor. o yüzden almak için 7s'i bekliycem.
kulaklık girişi yok diyolla.

bir pazarlama taktiği.

kapitalist sistemin yeni bir oyuncağı olan saçma sapan bir telefon.
Tanıtılsa da daha çıkmadan ön sipariş versem.
suphesız kı gene cıktıgında sokaktakı amelenın cebıne bır sekılde gırecektır.Zira ayfon demek , sosyal statu demektır.adam evini satar gene alır.
apple abd'de "d-shaped connector" adlı bir patent aldığından beri hakkında "kulaklık girişi olmayacakmış" dedikodusu yapılan cihaz.
fiyatı 1200 dolar olacak deniliyor.
© copyright 2005 - 2026