bugün
- cansever16
- türkiye pazar günü yeni bir sabaha uyanacak6
- naif insanlar4
- sabah kahvesi6
- behlül bihter sevişmesinin reyting rekoru kırması3
- futbol24
- özgür özel2
- ocakta doğmuş adamdan madam mı olur sorunsalı2
- dünyanın 10 da birinin solak olması5
- okan buruk3
- victor osimhen6
- esin bahat2
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak5
- lisede kızlara şiir okuyanlar şimdi ne yapıyor2
- almanya11
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- zorunlu eğitim7
- çirkef galatasaray4
- çinliler2
- galatasaray14
- enflasyon hedefinin tutmaması3
- jose mourinho2
- cehennem3
- günlük tutan erkek10
- vfb stuttgart7
- 9 ağustos 2026 gaziantep depremi2
- italya7
- fc internazionale milano6
- borussia dortmund5
- ac milan5
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- muz4
- fait bey dönsün kampanyası3
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- ingiltere5
- chelsea fc4
- bir daha doğmayacak olmak3
- yorgun mermi19
- yecüc ile mecüc5
- bayern münih4
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- etek giyen erkek10
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- cedidacer ne iş yapıyor2
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- yazarların uyuyamama sebebi2
- gocu'nun solak olması4
Yurt disindan getirttigim yeni telefonum. Amerika fiyatlariyla i5 ile arasinda 100 dolar bir fark olmasina ragmen aldim bunu. i5 bunun kadar karizma degil.
bürokrat telefonu.
dün gece sinirden duvara vurup kırdığım telefon. kimseler görmemişti, en azından karizmasını buradan yaşamak istedim.
iphone 5 ten bin kat daha iyi olduğunu düşündüğüm caaanım telefonum.
wi-fi problemi yaşadığım telefon. wi-fi bulmuyo arkadaş. içine giricem modemin hala kablosuz ağ yok diyo. samsunga geçmek istiyorum zamanı gelince. wi-fi dışında da bir çok problem yaratan telefon. kitlenip kalıyo kendi kendine.
iphone 5'in alt sürümüdür.
ilk çıktığı zamanlarda aldığım biricik telefonum. Hala bıkmadım , hala ilk günkü gibi seviyorum onu. Bir daha da başka telefon kullanamam heralde.
almayı arzuladığım ama 2.el yurtiçi garantisi devam edeninden bulamadığım cihaz.
hakkaten olmuş iphone dur. ip5 gereksizdir. fazla pahalı, fazla bohemdir. gereksiz uzundur. mındardır.
hakkaten olmuş iphone dur. ip5 gereksizdir. fazla pahalı, fazla bohemdir. gereksiz uzundur. mındardır.
beyaz bir tane edindiğim ve ip4'e göre hakkaten daha hızlı bulduğum telefon. ip4 ara sıra takılıyordu. tahminimce iphone'ların en olmuş hali. diğerleri ticari atraksiyonlar.
10 dakika kullan ısınır ,günde 2 posa şarj yer ,herkeste var artık sıradanlaşmış telefon.*
her ogrencinin hayallerini susleyen pahalı oyuncak .
aynı anda wireless açık olupta,oyun oynarsanız telefonunuz gavur amı gibi yanar.
video çekiminde stereo ses kullansaydı, jailbreaksiz bluetooth' u normal kullanabilseydik, usbyi bağladığımız gibi bütün dosyalara erişebilseydik, s3' ümü anında sattıracak telefondur. jailbreakle son ikisini yapabilecek olanlar mesaj atabilir.
3g, hücresel, vpn açık vaziyette şarjı 1.5 gün dayanabilen nadir apple ürünü.
iphone 4s iphonedeki en güzel cihaz fiyatı uygun 1 yıla yaklaşıcak bizim birlikteliğimiz iphone 4s bırakıp üst modellerine geçmek saçma özellikler genel olarak aynı iken fazla para ödemek.
akıl almaz bir inatla 7.0.2' ye güncellemeyeceğim makinem.
edit: imla.
edit: imla.
ios 7.0.2 güncellemesiyle telefonun kendini kasmaya başladığı, wi-fi bağlantısında sorun yaşadığım telefon. bir daha alır mıyım tövbe.
Sahip oldugum ios 7.0.2 guncellemesine henuz gecmedigim telefonum.
fakir ayfonu olmuştur.
hala 6.0 sürümüyle jailbreak'li kullandığım telefonum.
üzerine 3d film çekerek et tahtası olarak kullanılabilen, darbelere ve yüksekten düşmelere karşı muadili galaxy serisinden çok daha dayanklı akıllı telefon.
anlayan biri varsa bana yardımcı olun akıllı telefon çağına geçmek istiyorum ben de artık 3310 dan sonra ağır gelebilir belki ama iyiyse alacağım.
ya bunu alacağım ya s4 mini, ?
ya bunu alacağım ya s4 mini, ?
kullanan birinin bana yardımcı olması gereken telefondur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar