bugün

/14
Yurt disindan getirttigim yeni telefonum. Amerika fiyatlariyla i5 ile arasinda 100 dolar bir fark olmasina ragmen aldim bunu. i5 bunun kadar karizma degil.
bürokrat telefonu.
dün gece sinirden duvara vurup kırdığım telefon. kimseler görmemişti, en azından karizmasını buradan yaşamak istedim.
iphone 5 ten bin kat daha iyi olduğunu düşündüğüm caaanım telefonum.
wi-fi problemi yaşadığım telefon. wi-fi bulmuyo arkadaş. içine giricem modemin hala kablosuz ağ yok diyo. samsunga geçmek istiyorum zamanı gelince. wi-fi dışında da bir çok problem yaratan telefon. kitlenip kalıyo kendi kendine.
iphone 5'in alt sürümüdür.
ilk çıktığı zamanlarda aldığım biricik telefonum. Hala bıkmadım , hala ilk günkü gibi seviyorum onu. Bir daha da başka telefon kullanamam heralde.
almayı arzuladığım ama 2.el yurtiçi garantisi devam edeninden bulamadığım cihaz.

hakkaten olmuş iphone dur. ip5 gereksizdir. fazla pahalı, fazla bohemdir. gereksiz uzundur. mındardır.
beyaz bir tane edindiğim ve ip4'e göre hakkaten daha hızlı bulduğum telefon. ip4 ara sıra takılıyordu. tahminimce iphone'ların en olmuş hali. diğerleri ticari atraksiyonlar.
iPhone for ass
10 dakika kullan ısınır ,günde 2 posa şarj yer ,herkeste var artık sıradanlaşmış telefon.*
her ogrencinin hayallerini susleyen pahalı oyuncak .
aynı anda wireless açık olupta,oyun oynarsanız telefonunuz gavur amı gibi yanar.
video çekiminde stereo ses kullansaydı, jailbreaksiz bluetooth' u normal kullanabilseydik, usbyi bağladığımız gibi bütün dosyalara erişebilseydik, s3' ümü anında sattıracak telefondur. jailbreakle son ikisini yapabilecek olanlar mesaj atabilir.
3g, hücresel, vpn açık vaziyette şarjı 1.5 gün dayanabilen nadir apple ürünü.
iphone 4s iphonedeki en güzel cihaz fiyatı uygun 1 yıla yaklaşıcak bizim birlikteliğimiz iphone 4s bırakıp üst modellerine geçmek saçma özellikler genel olarak aynı iken fazla para ödemek.
akıl almaz bir inatla 7.0.2' ye güncellemeyeceğim makinem.

edit: imla.
demedi demeyin diye bkz veriyorum; (bkz: #21586770)
ios 7.0.2 güncellemesiyle telefonun kendini kasmaya başladığı, wi-fi bağlantısında sorun yaşadığım telefon. bir daha alır mıyım tövbe.
Sahip oldugum ios 7.0.2 guncellemesine henuz gecmedigim telefonum.
fakir ayfonu olmuştur.
hala 6.0 sürümüyle jailbreak'li kullandığım telefonum.
üzerine 3d film çekerek et tahtası olarak kullanılabilen, darbelere ve yüksekten düşmelere karşı muadili galaxy serisinden çok daha dayanklı akıllı telefon.
anlayan biri varsa bana yardımcı olun akıllı telefon çağına geçmek istiyorum ben de artık 3310 dan sonra ağır gelebilir belki ama iyiyse alacağım.

ya bunu alacağım ya s4 mini, ?
kullanan birinin bana yardımcı olması gereken telefondur.
© copyright 2005 - 2026