bugün
- anın görüntüsü17
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz18
- gezi parkını yakmak8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması26
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın15
- en uzun bekletilmiş erkek16
- erdoğan sonrası hükümet29
- espressolab20
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- bantla bantla da nereye kadar9
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- ekrem imamoğlu48
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar26
- fotokopici bi erkek39
- ali koç10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- true nun çaylak olması8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13

entry'ler (76)
Bu çok garip. Tuhaf. Ama çok uzun zamandır böyle. Hiç böyle olacağını düşünmezdim ben eskiden. Görünce midem bulanıyo. Mübala etmiyorum ha, hakikaten midem bulanıyo. Bildiğin mide bulantısı, tiksinmek. Onun dışında Hiç. Çok garip değil mi. Boşuna dememişler, her şey insanlar için diye. Çook eskiden kim diyebilirdi ki böyle olacağını.
daha üç gün önce milletvekillerinin, bu sabah gazetecilerin içeri alındığı, tek kişinin ağzından yönetilen, muhalif herkese sopa gösterilen, çiftlik gibi aç-kapa yapılan bir ülkede, yusuf yerkel'e duyar yapacak gelişmişliğe ve demokratlığa ne ara geldiniz abi siz, hayırdır?
Güneş yerinde. Büyük ev ablukada.
Saçmasapan genelleme. Güldürün efendim sizde o zaman. Zor değil bu.
Zamanında prova alıyorduk bu parçayı. O kadar tekrar yapmışız ki, en çok sevdiğim parçalardan biri olduğu halde uzun bir süre dinlememiştim. Ama çok sağlamdır he.
Yaş farkının hiç önemli olmadığı hede. Gayet olabilir.
dialoglarına egemen olan, ironik strosfer kariyer planlamasıyla örtüşmek niyetindedir. olsun olmayandır. türk televizyonlarının mevcut playout kullanıcı listesinde, dalgalı saçları, uzun boyu, irice
gözleri ve günün bazı saatlerinde büründüğü bezgin bekirden hallice görüntüsüyle fark sahibi bir endamdır.
aylara yayılmış yayıncılık deneyiminde, ana kumanda da şekerli şeyleri yememekteki bitmeyen ısrarı ile tanınır. inat olsun diye değil, şatodan sürülmüş soylu havasından bir türlü kurtulamamış olmasındandır.
Bu zamana kadar sen düşündün, bırak biraz da o düşünsün. Söyle, bak keyfine.
ideal bir ilişki ya da evlilikte yaş sınırı tabi ki görecelidir. Bazılarına göre erkek ne kadar büyük o kadar iyi, bazılarına göre ise aranın fazla olmaması gerekir. Etrafımda her iki skaladan da çok fazla çift var. Hangisi mutlu, hangisi değil bilemiyorum tabi. Ben de aranın biraz olması gerektiğini düşünenlerdenim.
Ayarın hasıdır. Burası arena notunu düşmüştür.
alanen yapılan bir başka usulsüzlük. beni hiç şaşırtmamıştır.
Tahminim :
istanbul
akp : %38
chp : %40
mhp: %7
Ankara
akp : %32
chp : %35
mhp: %16
istanbul
akp : %38
chp : %40
mhp: %7
Ankara
akp : %32
chp : %35
mhp: %16
He he amk. Karida Galatasaray yagdirdi zaten. En ufak olayda galatasaray'a bok atmaya hevesli ergenleri gun yuzune cikarmistir.
"Bunlarda badem gibiymis altan" bakisi atan, havuz etrafinda en az bir tur atan, yemek yemeye en onde giden, tatli reyonunun yarisini tabagina doldurandir net olarak.
onlardan biri de benim. ukalalilik olarak algilanmasin ama, ne yapayim ben boyleyim.
Rating sonuclarini sbt'ye goremi yoksa tns'ye goremi salladigini merak ettiren sahis.
sadece kophenag'a dosemedigi borudur. yurt icinden de borudan nasiplenenler mevcuttur halihazirda.
Severek izledigim dizi. Henuz 9. Bolumdeyim.
Ogretmen bir annenin, kendi bebegini evde birakip, 9 gunluk tatile gitmesi akil alacak bir durum degil. Bu insan hastalikli dahi olsa bana pek mumkun gorunmuyor.