bugün
- hewal ebo18
- herkesin artık tanım yapması6
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı5
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz8
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi11
- kuran da namaz yok19
- katatespizartmasi6
- en iyi simit hangi şehirdedir10
- lahmacunu elle yiyen kız6
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil5
- bursa vs edirne6
- gürcistan8
- kendine bir öğüt ver7
- ısparta simidi8
- pforzheim şu an 36 derece4
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- yukarı kattan gelen ahh sesi5
- ateistlerin temel hatası7
- ağızdan araba sesi çıkarmak2
- gocu11
- intersection karma resim sergisi2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj9
- benkimki9
- mülkiyetçi aşk3
- eski üst segment mi yoksa yeni alt segment mi3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları7
- simit ile gevrek arasındaki farklar10
- atatürk'ün kızları2
- hac kesin kayıt işlemleri başladı2
- grup sexte sevgilisine sert davranan adamı öldürdü7
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum6
- yahoo2
- ben ıspartada yaşıyorum4
- z kuşağı7
- sözlük yazarlarının saatleri15
- instagram7
- ioçk adamdır2
- erdal beşikçioğlu6
- bir gammaz çetesinin daha çökertilmiş olması2
- pembeyavuz2
- kadınlar arası rekabet7
- 25 yaşındaki ergenin sözlükte akıl vermesi3
- ırkçı damgası yememenin yolu2
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi2
- kadınlara alınabilecek hediyeler6
- bir geçmiş olsun alırım artık4
- selamun aleyküm2
- velvet19
- memduh bashgan2
video işleme, 3d rendering gibi olaylara girişenlerin ve 'abi bilgisayar alacaktım da en iyisi hangisiyse ondan ver bir tane' diyenlerin aldığı işlemci sınıfı. Aslında çok pahalı olmayan modelleri de var ama bilgisayar kullanıcılarının %99'unu oluşturan normal ev kullanıcısı için gereksizden de öte bir işlemci. Mesela ben, oyanasam da oynamasam da çıkan her oyunu yüksek ayarlarda açan bir bilgisayar kullanmayı seviyorum. şu an kullandığım işlemci q6600 ve hiç bir oyunda biraz olsun zorlandığını görmedim. şimdi bir de oyunla falan ilgisi olmayan, internette takılan, film izleyen, müzik dinleyen adamlar var, gelip bana soruyorlar 'amd x6 mı alsam i7 mi' diye...
i3 ve i5'ler şu an için oldukça güzel seçenekler sunmakta. çok masraf yapmak gereksiz.
i3 ve i5'ler şu an için oldukça güzel seçenekler sunmakta. çok masraf yapmak gereksiz.
quad core bu seriden daha iyi . haziran 2011 de ele ayağa düşmesini bekliyorum. şuan çok pahalı.
almayı düşündüğüm işlemci,youtube'da test sonuçlarını gördüğüm zaman ağzım'ı sulandıran intel'in en baba işlemcisi.
bir koltukta iki karpuz taşıyabilen işlemci.
dell notebook'umda windows 7 ve 8gb ram ile mutlu mesut kullandığım ve çok memnun olduğum işlemci.
serverlarla ilgilenirken deneme imkanı bulduğum, 24 gb ram ile kullanıldığında farkın anlaşıldığı işlemcidir. 30 uygulamayı açmak içim beklememek bu olsa gerek dedikten sonra hayranlıkla bakıp kalmıştım.
775 extreme edition fiyatının 1775 lira dolaylarında gezindiğini düşünürsek cebit 2010'da tanıtacağı 980X eXtreme edition fiyatının ne olacağını merak ettiğim intel işlemci ailesi.
intelin 4 çekirdekli ailesinden bir cpu.overclock yapmak isteyenlere tavsiye ederim.
şimdilik alınması para israfından başka birşey olmayan işlemcidir kendisi.
ancak performansıyla gözleride büyüleyendir.
AMD intel in bu atağına karşın istanbul adlı bir işlemci çıkarmayı düşünmektedir.
ancak performansıyla gözleride büyüleyendir.
AMD intel in bu atağına karşın istanbul adlı bir işlemci çıkarmayı düşünmektedir.
oyun oynamak için kullanılabilecek en hızlı masaüstü işlemcisidir.
Core i7 temelli anakartlarda sadece DDR3 bellek desteği gerekir. Dolayısıyla alacağınız belleklerin DDR3 olması mecburiyetinden DDR2 devride kapanmış olacak.
tahmini fiyatı 600 usd civarındadır.
Core i7 temelli anakartlarda sadece DDR3 bellek desteği gerekir. Dolayısıyla alacağınız belleklerin DDR3 olması mecburiyetinden DDR2 devride kapanmış olacak.
tahmini fiyatı 600 usd civarındadır.
piyasada bulunan (şimdilik) en t.şşaklı işlemcidir. core 2 quad'ı bile performans bakımından katlayabilir. tabiri caizse makinenizi "uçurur".
amma velakin cebinizi de fena yapar.
amma velakin cebinizi de fena yapar.
yanılmıyorsam intel'in çıkardığı en son işlemcidir. bu sefer yamulmuyorsam 6(altı) çekirdeklidir.
şu an için pazar payının yüzde 1 ine sahip işlemci serisi.
intel'in nehalem kod adlı işlemcilerinin asıl ismi .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar