bugün
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- sedat pekmez42
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun5
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları8
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- türkiye de iyi bir insan olmak6
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron13
- anhedonist3
- küfürbaz haydo6
- larisalisa öldü mü6
- 10 haziran 2026 otokoç'a silahlı saldırı yapılması4
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- karton toplayan abi3
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- dua4
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- sek sevilen şeyler4
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- fakir ve cahilken doğurmak7
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması3
- çelik erişçi4
- nervio abla8
- skalanın en tepesindeki kezo2
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği5
- altının düşüşü7
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- orhan pamuk vs amin maalouf2
- orhan pamuk vs ahmet altan2
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- 10 haziran 20263
- merhaba arkadaslar4
- erkek regline isim önerileri5
- müge anlı ile tatlı sert3
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- kısa şort giyen şişman kız5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz11
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- cilgincapkin23
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat2
- macbook edinme sebepleri5
- annesizlik8
- somali3
- chp'nin hali ne olacak34
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması6
- yeşil gözlü bir kıza aşık olmak6
- ilgi manyağı olmak7
- altın fiyatları düşerken gelen altın alma isteği3
hiç hesap açmamış olmama rağmen edindiğim izlenim şudur.
vıcık vıcık bir ortam. yapaylığın nirvanası.
efendim instagram'da hiç kimsenin hayata dair sıkıntısı yoktur.
herkes muhteşem hayatlar yaşamaktadır. gün boyu o mekan bu bar şu restorant daldan dala atlanır.
tatilin en güzeli yapılır. yemeğin en güzeli yenir. kahvenin en afillisi içilir.
çay bile bildiğimiz tanıdığımız rize çayı değildir burada. küba'dan ithal edilmiş sanki.
erkeklerin hepsi birer "hero" kızlarımız "premses"
içine girmeden bu kadar izlenime sahip olmam insanların ne derece çıldırdığının kanıtı aslında. bir de hesap açsam düşünemiyorum.
eskiden facebook böyleydi. aldığı nefesi bile paylaşan bir kitle vardı. bu sığırların önemli bir kısmı instagram'a transfer oldu da facebook daha çekilir bir hal aldı.
ha birde şu hastag yaparak cümle kuran gerizekalılar. lütfen google'a hastag nedir diye yazın da hakkında bilgi alın lütfen.
vıcık vıcık bir ortam. yapaylığın nirvanası.
efendim instagram'da hiç kimsenin hayata dair sıkıntısı yoktur.
herkes muhteşem hayatlar yaşamaktadır. gün boyu o mekan bu bar şu restorant daldan dala atlanır.
tatilin en güzeli yapılır. yemeğin en güzeli yenir. kahvenin en afillisi içilir.
çay bile bildiğimiz tanıdığımız rize çayı değildir burada. küba'dan ithal edilmiş sanki.
erkeklerin hepsi birer "hero" kızlarımız "premses"
içine girmeden bu kadar izlenime sahip olmam insanların ne derece çıldırdığının kanıtı aslında. bir de hesap açsam düşünemiyorum.
eskiden facebook böyleydi. aldığı nefesi bile paylaşan bir kitle vardı. bu sığırların önemli bir kısmı instagram'a transfer oldu da facebook daha çekilir bir hal aldı.
ha birde şu hastag yaparak cümle kuran gerizekalılar. lütfen google'a hastag nedir diye yazın da hakkında bilgi alın lütfen.
Facebook Instagram ve benzeri Siteler aslında telefonunuzdaki bilgileri elde etmek için kullanılan uygulamalardır konumunuzu düşüncelerinizi resimlerinizi Arkadaşlarınızı ve çevrenizi takip amaçlı kurulan kötü yazılımlardır.
(bkz: bir dost)
(bkz: bir dost)
sürekli saçma pozlar paylaştığım uygulama. ruh hastası olmamdan mütevellit.
Seviyesiz bir ortam. Her halt çıkabilir.
Kullanmıyorum. Mutlu ve rahatım.
Kullanmıyorum. Mutlu ve rahatım.
Merak ettiğim detaylar ve ürünler için kullanıyorum güzel oluyor onun dışında Türk insanı Instagram kullanmasın lütfen özellikle 65 yaş üstü .
Hiç bulaşmamış olduğum sosyal paylaşım platformudur. Ağırlık olarak amaç fotoğraf paylaşımıdır. Belki güzel fotoğraf çeken bir telefonumUz olmuş olsaydı, biz de bağımlısı olacaktık.
çok geliştirilecek yanları var.
Kullanmayanin kendini bi bok sandigi kullananin da kendini bi bok sandigi bok gibi bi yer. Kari kiz showroomu amk. Sec begen dm den yuru. Yarin bi gun kapansa gram uzulmem.
insanların bilinmeyen yanlarını görmek için birebir.
geçen hafta itibari ile kapattım ve internet düşmanı uygulamadan kurtuldum.
Yapmacık insanlardan oluşan sosyal mecra.
Bir bozukluk mu var anlamadığım site.
Bir arkadaşım var profilinde iletişime tıklayınca cep telefonu gözüküyo hayatta böyle bi kız da değildir acaba benimde mi numaram gözüküyo lan.
Bir arkadaşım var profilinde iletişime tıklayınca cep telefonu gözüküyo hayatta böyle bi kız da değildir acaba benimde mi numaram gözüküyo lan.
Facebookta'ki orospu çocuklarının akın akın üşüştüğü uygulama. Komple ergen kaynıyor. Tüm sosyal medya hesaplarımı tekrardan silebilirim her an.
tek kullandığım sosyal medya.
çünkü ben ilgi çekmeye çalışan bir ergenim. insanların like atmasından haz duyuyorum.
çünkü ben ilgi çekmeye çalışan bir ergenim. insanların like atmasından haz duyuyorum.
Çocuklarıyla fenomen olmaya çalışan bunun için gün boyu çocuklarını fotoğraflayan ve ilgi budalası çocuklar yetiştiren anneler, yüz, beden profillerini her yönden çekerek ego tatmin etmeye çalışan kızlar ve kızların egolarını tatmin etmeyi görev edinmiş abaza erkeklerden oluşan sosyal platform.
Mobil veri düşmanıdır. Ama kablosuzda bağlı olunca sorun olmuyor. En popiler ve facebook a dönmemesi için ailemden sakladığım sosyal medya aracı.
Çoğunuza göre bu uygulama açık pazar gibi görünsede öyle bir uygulama değil. instagramı genellikle güzel anılarımızı paylaşmak için yada çeşitli sayfaları (makyaj,yemek tarifi, eğlence vb.) takip etmek için kullanıyoruz. Birde zeka seviyemiz hiçte düşük değil o kadar çamur atmanıza gerek olmayan bir uygulama.
Not: tüm canlı yayınlarda bildirim gelme özelliği kötü sadece.
Not: tüm canlı yayınlarda bildirim gelme özelliği kötü sadece.
Kullanma sebebiniz fotoğraflarınızı atıp 'gt'leşmek adına ise, kullanmayın.
Keşfette cihan Albayrak 9gag falan var onlara bakıp eğlenin, şahsen ben öyle yapıyorum.
Keşfette cihan Albayrak 9gag falan var onlara bakıp eğlenin, şahsen ben öyle yapıyorum.
insanların özünde dair en ilkel duygulara seslenip iç barışlarını zedelemek için harika bir alet.
-ünlü bir sosyal medya uygulaması olan instagram kişiye özel şeylerin paylaşıldığı sanal ortamdır.
Hiç kimse senin şerefsiz olduğunu söylemez, söylese bile cevap vereceğini umuyorum. Yalnız fark ettim de benim takip ettiklerimde hep bu tarz.
Hiç kimse senin şerefsiz olduğunu söylemez, söylese bile cevap vereceğini umuyorum. Yalnız fark ettim de benim takip ettiklerimde hep bu tarz.
içinde barındırdığı aşırı çocuk ve ergen kitle yüzünden hesabımı sildiğim sosyal medya mecrası. Sözlük ve twitter, gerisi hikaye.
Görmemişlerin tatil snapleri attığı uygulamadır.
Sırf birşeyler paylaşmak için tatile gidenler var.
Sırf birşeyler paylaşmak için tatile gidenler var.
Kah çoraplarımı, kah pijamalarımı, kah buzdolabındaki yarım limonu çekip paylaştığım uygulama. insanlar senelerin hatrına takip ediyorlar beni diye tahmin ediyorum.
%95 kadar büyük bir kesimini gereksiz insanların doldurduğu uygulama.
güncel Önemli Başlıklar