bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5
son zamanlarda islamcı fosillerin ağzından sıklıkla duyduğumuz sıfat. kızıllar zaten sürekli ağzına alırlar bunu.
dediklerine göre tek ırk varmış o da insan ırkı adem ırkı * imiş.
insanlar eşit değildir. hatta tabiattaki hiçbir şey eşit değildir. herşeyi yaratan da tanrı olduğuna göre tanrı hiçbir şeyin eşit olmasını istememiş. hal böyle iken ten renginden, kafatasına kadar herşeyi farklı olan ırkların eşit olduğun söylemek cahilliktir.
biz bu saçma terime inanmıyoruz, Zaten mevcut olmayan eşitliği kabul etmiyoruz ve soyumuzun üstünlüğüne geçmişteki örnek ve eserleriyle inanıyoruz.
dediklerine göre tek ırk varmış o da insan ırkı adem ırkı * imiş.
insanlar eşit değildir. hatta tabiattaki hiçbir şey eşit değildir. herşeyi yaratan da tanrı olduğuna göre tanrı hiçbir şeyin eşit olmasını istememiş. hal böyle iken ten renginden, kafatasına kadar herşeyi farklı olan ırkların eşit olduğun söylemek cahilliktir.
biz bu saçma terime inanmıyoruz, Zaten mevcut olmayan eşitliği kabul etmiyoruz ve soyumuzun üstünlüğüne geçmişteki örnek ve eserleriyle inanıyoruz.
'Human race' den çevirince doğru gibi görünen aslında yanlış sözcük grubu. Irk etnik kökenlerine göre insanların kategorize edildikleri sisteme denir. Japon olmak, siyahi olmak ve benzeri insani ayrımlar ırk tanımlamasına girer.
Filmler, belgeseller ve bilimum yayınlarda bu garipliği duymaktan, okumaktan gına geldi.
Doğrusu için;
(bkz: insan türü)
Filmler, belgeseller ve bilimum yayınlarda bu garipliği duymaktan, okumaktan gına geldi.
Doğrusu için;
(bkz: insan türü)
(bkz: tek ırk insanlıktır)
tek bir türden mutasyona uğramadığı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamıştır...
ortaya çıkmak derken bilimsel analizlerle, labaratuar deneyleriyle...
yıllardır savunduğum farklı insan türlerinin, homo sapiens ile farklı oranlardaki melezlerinin yaşamlarını sürdürdüğü görüşüm artık bilimsel kanıt da buluyor...
kaybolduğu iddia edilen 19 türden en azından neandertal'in genetik mirasının yaşadığı kanıtlandı.
bunun çok büyük anlamları var. sanırım sosyal antropolojide olduğu gibi bunun da sonuçları karartılmaya çalışılacak ama mızrak çuvala sığmayacak.
neandertal genetik mirasının asyaya doğru ve güney amerikada arttığı söyleniyor ilk bulgular ışığında.
benim şahsi iddiam yaklaşık 6 yada 7 farklı tür insan melezi yaşadığı yönünde. ona da sıra gelecektir.
bahsettiğimiz farklar mesela köpek ailesinin altındaki kaniş, sivas kangal, bulldog farkı gibi değil...
evcil köpek& kurt ortak atasıyla tilki arasındaki fark gibi, hatta kedi ile köpek familyaları arasındaki fark gibi...
çok derin farklar.
bu siyasi, kültürel, sosyolojik yönelimleri de daha net bir biçimde algılamamızı ve değerlendirmemizi sağlayacak...
bundan 15 yıl önce "bu tolkien benimle aynı şeylerden bahsetmiş ya la" dediğimde bana laf yetiştirmeye kalkanları bi bulayım ben...
bazılarıyla aramızda kabile, millet, ırk değil tür farkı var...
teolojik ekollerin hepsi de fena ayazda kalacaklar. bakalım ne olacak?
ortaya çıkmak derken bilimsel analizlerle, labaratuar deneyleriyle...
yıllardır savunduğum farklı insan türlerinin, homo sapiens ile farklı oranlardaki melezlerinin yaşamlarını sürdürdüğü görüşüm artık bilimsel kanıt da buluyor...
kaybolduğu iddia edilen 19 türden en azından neandertal'in genetik mirasının yaşadığı kanıtlandı.
bunun çok büyük anlamları var. sanırım sosyal antropolojide olduğu gibi bunun da sonuçları karartılmaya çalışılacak ama mızrak çuvala sığmayacak.
neandertal genetik mirasının asyaya doğru ve güney amerikada arttığı söyleniyor ilk bulgular ışığında.
benim şahsi iddiam yaklaşık 6 yada 7 farklı tür insan melezi yaşadığı yönünde. ona da sıra gelecektir.
bahsettiğimiz farklar mesela köpek ailesinin altındaki kaniş, sivas kangal, bulldog farkı gibi değil...
evcil köpek& kurt ortak atasıyla tilki arasındaki fark gibi, hatta kedi ile köpek familyaları arasındaki fark gibi...
çok derin farklar.
bu siyasi, kültürel, sosyolojik yönelimleri de daha net bir biçimde algılamamızı ve değerlendirmemizi sağlayacak...
bundan 15 yıl önce "bu tolkien benimle aynı şeylerden bahsetmiş ya la" dediğimde bana laf yetiştirmeye kalkanları bi bulayım ben...
bazılarıyla aramızda kabile, millet, ırk değil tür farkı var...
teolojik ekollerin hepsi de fena ayazda kalacaklar. bakalım ne olacak?
yeryüzündeki en berbat,en sorunlu, en zararlı ırktır. Hayvanlar tarafından acilen karantinaya alınmaları gerekir.
insanligini buyuk olcude yitirmistir.
"senin bir robot olduğunu anlamalıydım. insan olamayacak kadar insancılsın çünkü." - Ellen Ripley*
Not: Alien Resurrection filminden.
Not: Alien Resurrection filminden.
Bilenler bilir Star Craft'ta terran'dır.
Parasi yoksa Degersizdir. Insanim degerliyim diye gezinen aptallari ornek almayin.
kendi kendisini ve baska canlilari yok etmeye programlanmis canli.
güncel Önemli Başlıklar