bugün
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- arkadaşlar nasılsınız11
- türkiye'ye en uygun yönetim şekli islami komünizm3
- bana gel film izleriz diyen erkek15
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler7
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil6
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi18
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam5
- gratisin içini merak etmek5
- anın görüntüsü10
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri5
- cansever18
- simko317
- kendine bir soru sor5
- mekke anlaşması11
- bir erkeğe en çok yakışan şey4
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi4
- insan sevmemek6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- kavalali mehmet ali pasa3
- kütleçekim pili2
- sözlüğün kırbacı5
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- futbol24
- komik biri olmak2
- kafamın içindeki sesler5
- hewal ebo9
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- pazar günü evde oturan insan4
- tavuk pilav4
- yeni parti pkk için imza atarsa nah oy alır3
- bir sözlük kızını yatağa atmak2
- sarapci koala7
- ders çalışmanın bazen iyi hissettirmesi2
- kadınlar denizi3
- sözlükte kavga oluyor hissi5
- ip atlayan erkek2
- günlük tutan erkek13
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- pkklı anaları3
- acı yiyen insan2
- victor osimhen9
- ümit özdağ6
- galatasaray daikin den libero takviyesi2
- sokakta kavga teknikleri2
- recep tayyip erdoğan3
- işerken hapşırmak3
Tatlı ve şeker bir kızımız...
lütfen türkçe şarkı söyleme.
ülkemizin bağrına bastığı şarkıcılardan. anne marie var bir de harbi harbi yabancı müzik dinlemeye başladı millet.
ıspartadaki üniversite şenliklerine dahi geldi kadın. o kadar buram buram anadolu kokuyor. *
Kekoların tanrıçası.
Birde bu kızı tr’de dünyaca ünlü sanatçı diye promo ediyorlar.bildiğin romanyalı şarkıcı.milletin aklı ile bu kadar makara geçilmez yahu.insan sormazmı us,uk bilbord listelerinde yok ama diye.
haberlerde dünyaca ünlü olarak lanse edilen lakin yalnızca romanya ve türkiye'de adı bilinen çok eski 1-2 şarkısı hariç serdar ortaç'ın romen ve dişi versiyonudur.
not: estetik operasyonlarından önceki fotoğraflarına sakın bakmayın.
not: estetik operasyonlarından önceki fotoğraflarına sakın bakmayın.
Türkiye de sevenlerinin %90'ı kekodur. Doğan Slxci tayfa yani.
yurdumuzun önemli sanatçılarından inna hanıma geçirdiği kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.
kem gözlerden oluyor bunlar hep, en kısa zamanda bir kurşun döktür, sütyenine bir nazar boncuğu iliştir.
kem gözlerden oluyor bunlar hep, en kısa zamanda bir kurşun döktür, sütyenine bir nazar boncuğu iliştir.
Normalde şarkılarını 2. sınıf bulurum ama "yalla" şarkısıyla birlikte çıtayı bir üste çıkarmıştır. Tatlı bir arap şivesiyle 2015 yazıma renk katmıştır.
türkiye sevgisini hiç de gerçekçi bulmadığım sanatçımsı bir şey.
seksi varoş.
Yallah şarkısı iyi güzelde Sen Arap memleketinde öyle dolasamazsın yalnız kızçecim. O bölüm yok yani. Birde erkek bunu süzüyor klipte. Komik olmuş.
Türkiye'de meşhur olan yabancı ünlülerden biri.
Az önce youtuba da izledim kendisini. Orkun adlı bi elemanla şahin ile geziyorlardı. * gerçekten çok sempatik ve egosuz biri.
seksi bulmadığım, hatta seksi bulanlar yüzünden itici bile bulduğum şarkıcı.
ama mimikleri ve jestleri aşırı tatlıymış, yeni keşfettim. sesi de öyle. bu yaşıma kadar tek bir klibini bile izlememiştim, yalnızca fotoğraflarından yola çıkarak çıkarımlarda bulunuyordum. inndia klibine bir bakmaya karar verdim: "artık yaş kemale erdi, şarkı antika oldu biz hala izlemedik kodumun parçasını" diye sinirlenerek.
müthiş masum ve tatlı buldum gerçekten. belki klibi istanbulda çekti diye böyle düşünüyorumdur, milli duygularımla oynadı ya, yumuşamış olabilirim dedim kendime, ama yok lan! cidden saf bir hoşluğu var bu kızın! evet kızın!
siz sormadan söyleyeyim, mağara soğuktu. ama girdikçe alışıyorsun.
ama mimikleri ve jestleri aşırı tatlıymış, yeni keşfettim. sesi de öyle. bu yaşıma kadar tek bir klibini bile izlememiştim, yalnızca fotoğraflarından yola çıkarak çıkarımlarda bulunuyordum. inndia klibine bir bakmaya karar verdim: "artık yaş kemale erdi, şarkı antika oldu biz hala izlemedik kodumun parçasını" diye sinirlenerek.
müthiş masum ve tatlı buldum gerçekten. belki klibi istanbulda çekti diye böyle düşünüyorumdur, milli duygularımla oynadı ya, yumuşamış olabilirim dedim kendime, ama yok lan! cidden saf bir hoşluğu var bu kızın! evet kızın!
siz sormadan söyleyeyim, mağara soğuktu. ama girdikçe alışıyorsun.
bir süredir oldukça seviyesiz ve çılgınca ilişki yaşadığımız romen ünlüsü.
mocaneşti katanağını yaladığım şapşalı yaa!!!
metin hara'ya teşekkürler, onu görünce özgüvenim milyar kat arttı ve bu girişimi başarıya ulaştırdım!
(bkz: ruleta)
mocaneşti katanağını yaladığım şapşalı yaa!!!
metin hara'ya teşekkürler, onu görünce özgüvenim milyar kat arttı ve bu girişimi başarıya ulaştırdım!
(bkz: ruleta)
(bkz: karpatların ablası)
Şarkı sözleri hep aynı, hep. Ama şarkılarının çeyrek kadar kısmını çok severim. Slow yapamıyor yapmasın.
Dandik. Bir yalla değildir...
india diye şarkı yapıp klibini istanbul da çeken romen şarkıcı.
şarkılarını da kendisini de devamlı takip ettiğim nadir yabancı şarkıcılardan.
Çok güzel kadın.
Çok güzel kadın.
Atayna kel kevser.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar