bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip14
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı23
- seri eksici ezik12
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- koşun koşun havadis var7
- açık oy5
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- tarık akan4
- kadınınızı çalıştırır mısınız2
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- cin görmüş yazarlar9
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- sıfır atık vakfı3
- dinci mizahı3
- akciğer kanseri2
- domates3
- akasya durağı3
- sarapci koala75
- anın görüntüsü19
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- hadsizlik2
- enayimiknatisii ile utah'dan alabama'ya gitmek3
- mummy 42
- renault 9 broadway6
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- engerek yılanı2
- miss world 20263
- sivaslı ünlüler4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı10
- okan camdan bakıyor2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- tuncel kurtiz2
- cop314
- kadının erkeği vezir yada rezil etmesi2
- gümrükten beyaz eşya diye sokulan mercedes2
- gocu31
- simko38
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- amgot3
- bostanlı da kahve içip kitap okumak2
- kürt faşisti5
- sırrı süreyya önder7
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- arif kocabıyık2
- yılmaz güney11
- yeşilyurt3
hüsnü zannım değil ama beni kendime getiren ilaçtır.
Malum su aralar herkes hasta ve salgın var. Kış aylarında genelde ortaya çıkan ve hemen bulaşan nezle gibi virüslere karşı etkili bir ürün. Bağışıklık sisteminiz çok düşükse bu ürünü sadece kış aylarında kullanmanızı tavsiye ederim. Ben kullanıyorum çok memnunum. Vücut direncinizi arttırıyor. Bağışıklığınızı güçlendiren ve vücuttaki hasarlı dokuların iyileşmesini sağlayan doğal içeriğe sahip.
görsel
(bkz: imuneks Beta Glukan)
görsel
(bkz: imuneks Beta Glukan)
geçen ay eczacı kızın sinsiliğine kanıp imuneks q10 almıştım.
meczup gibiyim, öğretmenlikte ilk senem, hastalıktan kurtulamıyorum, beslenme şeklimi yani değiştirmişim hala hassasım. havalar bozmuş aniden. burnum akar, ciğerim tıkanır, sürekli halsizim, başım dönüyor durup durup.
neyse işte. kullanmaya başladım. halsizlik ve baş dönmesi aynen devam ama artık hasta olmuyorum. hastalık gelecek gibi mi sanki diyorum yine toparlıyorum. yazı bilmem de kışın ben aynen devam.
meczup gibiyim, öğretmenlikte ilk senem, hastalıktan kurtulamıyorum, beslenme şeklimi yani değiştirmişim hala hassasım. havalar bozmuş aniden. burnum akar, ciğerim tıkanır, sürekli halsizim, başım dönüyor durup durup.
neyse işte. kullanmaya başladım. halsizlik ve baş dönmesi aynen devam ama artık hasta olmuyorum. hastalık gelecek gibi mi sanki diyorum yine toparlıyorum. yazı bilmem de kışın ben aynen devam.
Bugün alıp kullanmaya başladığım hede. Çok sık akut farenjit'e yakalanıp genç yaşta sürekli hastalanmaktan dolayı ve bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmek amacıyla kullanıyorum. ilk izlenim: hastalıktan dolayı azalan iştahımı artırdı.
kış başından beri düzenli olarak kullanıyorum, 2 kutuyu bitirdim. (1 kutu 40 kapsül, 10 mg) 3. kutuya başladım. ve benim aciz bünyem her kış 3 grip (min.) atlatmasına rağmen, hiç hasta olmadan şu güne kadar gelebildi. tabi bu hasta olmayacağımın garantisi değil ama gayet başarılı bir güçlendirici. daha önce böyle bir takviye hiç almamıştım. kilo yaptığını söyleyemem. bende bir değişiklik yapmadı. 1 kutu daha kullanıp bırakacağım. zaten 3-4 kutu kullanıp 1-2 seneyi hastalıksız geçirebiliyormuşsun. bakalım yaşayıp göreceğiz.
Kilo aldırdığı gözlemlenmemiştir. Plus adında yeni bir ürünü piyasaya çıkmıştır. Kuşburnu ekstratıyla c vitamini de içerir bünyesinde kapsül yutmak istemeyenler su meyve suyu puding gibi ürünlere karıştırarakta içebilirler.
bilindiği adıyla toz formunda beyaz ekmek mayasıdır. amaç vucut ta bulunan akyuvarların etkileşimini sağlayıp hastalıkları vucuda zarar vermeden atmak. özellikle grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi durumlar da endikedir. kanserli hastaların dahi immun sistemini güçlendirmek için kullandığı bir kapsüldür aynı zaman da.
tecrübeyle sabit olarak bizzat kullandığım ve faydaları bol olan bir engezdir. allerjenlere karşı hassas kişilerin dikkatli kullanması tavsiyemdir. ilaç kategorisine girmez.
tecrübeyle sabit olarak bizzat kullandığım ve faydaları bol olan bir engezdir. allerjenlere karşı hassas kişilerin dikkatli kullanması tavsiyemdir. ilaç kategorisine girmez.
Kullandığınız günden itibaren özellikle de gripseniz farkı hissedeceğiniz harika ilaç. YAlnız biraz pahalı 25 ytl.
beta glukofen icerir.
bağışıklık sistemini güçlendiren ilaç.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar