bugün
- ctrlx22
- asansörde kalmak7
- gürcistan21
- erkek eti gurmesi3
- ctrlx vs velvet3
- sözlükte kavga etmek6
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket4
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- ilgi isteyen kız16
- abdullah öcalan9
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- hewal ebo17
- seksi bırakmak5
- 49 kilo olmak3
- cinin aslında alkol olması3
- kuran da namaz yok21
- arkeoloji bölümü5
- yabani semizotu3
- aç karnına açlık grevi yapmak2
- biyolojik antropoloji5
- yaşar nuri öztürk2
- lahmacunu elle yiyen kız13
- cinli birine bulaşmak3
- malay erkek2
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- insan olmak5
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili3
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- çanakkale4
- seni seviyorum2
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- aylık 409 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası40
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- büyü yapan kadın2
- trabzonspor3
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- herkesçe aşık olunmak2
- ben ıspartada yaşıyorum7
- bu kim aq4
- 30 temmuz 2026 inter turku başakşehir maçı2
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- hatay suriye nindir diyen esad yanlısı4
- herkesin artık tanım yapması6
- bursa vs edirne7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
şu sıralar Çanakkale Dardanelspor forması giyen 1993 doğumlu yetenek ötesi bir futbolcu.çanakkalede kendisine "messi ilker" derler.A takım maçlarda sergilediği futbol "neden hala büyük takımlar bu çocukla ilgilenmiyor?" sorusunu sormanıza neden oluyor.imkanınız varsa kendisini canlı izlemenizi tavsiye ederim.hem sonuç olarak "çanakkale dardanelspor" etiketi var;mehmet topal,gökhan zan,hasan kabze,fevzi elmas,sakıb aytac ve daha nicelerinde olduğu gibi...
demem o ki sözlük;bu kardeşimiz büyük yetenek.umarım çanakkale'de harcanmaz,kendini daha çok geliştirebileceği büyük bir kulube transfer olur.gönlüm fenerbahçe'nin ilgilenmesinden yana ama yeter ki büyük bir kulube gitsin.biz çanakkaleliler olarak onunla gurur duyalım.umarım yolu açık olur.
demem o ki sözlük;bu kardeşimiz büyük yetenek.umarım çanakkale'de harcanmaz,kendini daha çok geliştirebileceği büyük bir kulube transfer olur.gönlüm fenerbahçe'nin ilgilenmesinden yana ama yeter ki büyük bir kulube gitsin.biz çanakkaleliler olarak onunla gurur duyalım.umarım yolu açık olur.
memleketim çanakkale dardanelspor'un messisidir. böyle devam ederse süper lige gelmesi yakın.
http://www.youtube.com/watch?v=YB1O4xakeUY
http://www.youtube.com/watch?v=YB1O4xakeUY
gönül ister ki emre çolak vitaminsizi yerine kulübede bu beklesin, sneijder, selçuk ya da diğer göbek oyuncusu çıkınca bu girsin pırfıl pırfıl çalımlar atsın.
bu çocuğun galatasaray'a, galatasaray'ın da bu çocuğa ihtiyacı var ama kerim frei falan kovalıyoruz. on milyonlar vermezlerse tatmin olmuyorlar amk. sanki ümit davala tottenham'dan, hakan ünsal lazio'dan, ergün penbe valencia'dan transfer edilmişti. ülkedeki böyle yetenekli çocukları toplarsın, yerlilerin kaliteli olur arkadaş. bir sezonluk performanslara göre transfer yaparsan mustafa sarp'a geldiğinde ''iyi adam ya'' dersin başına bela olur.
bir senedir şu çocukla ilgilenmelerini istiyorum. galatasaray'ı geçtim, herhangi bir süper lig takımıyla adı geçsin istiyorum ama yok.
bu çocuğun galatasaray'a, galatasaray'ın da bu çocuğa ihtiyacı var ama kerim frei falan kovalıyoruz. on milyonlar vermezlerse tatmin olmuyorlar amk. sanki ümit davala tottenham'dan, hakan ünsal lazio'dan, ergün penbe valencia'dan transfer edilmişti. ülkedeki böyle yetenekli çocukları toplarsın, yerlilerin kaliteli olur arkadaş. bir sezonluk performanslara göre transfer yaparsan mustafa sarp'a geldiğinde ''iyi adam ya'' dersin başına bela olur.
bir senedir şu çocukla ilgilenmelerini istiyorum. galatasaray'ı geçtim, herhangi bir süper lig takımıyla adı geçsin istiyorum ama yok.
dardanelspor'un süratli, ayaklarına hakim, adam geçebilen, dikine katedebilen 4 mayıs 1993 doğumlu oyuncusu.
en büyük eksiği fizik... genelde top ayağına gelmeden önce hamlesini düşünerek veya boş alanda süratini kullanarak ikili mücadelelerdeki eksikliğini kapatıyor.
önümüzdeki sezon süper lig'de bir takımda izlememiz gerekli. a takımında hatrı sayılır maça çıktı (100'nin üzerinde. alt milli takımlarda forma giydi. boş alanı kullanmayı seven, top taşıyan oyunculara ihtiyacı olan bir süper lig takımında iyi iş yapar. bu tip bir oyun felsefesini düşünen süper lig takımlarından biri bu çocuğu alıp şans versin, parlatır karla elinden çıkarır.
en büyük eksiği fizik... genelde top ayağına gelmeden önce hamlesini düşünerek veya boş alanda süratini kullanarak ikili mücadelelerdeki eksikliğini kapatıyor.
önümüzdeki sezon süper lig'de bir takımda izlememiz gerekli. a takımında hatrı sayılır maça çıktı (100'nin üzerinde. alt milli takımlarda forma giydi. boş alanı kullanmayı seven, top taşıyan oyunculara ihtiyacı olan bir süper lig takımında iyi iş yapar. bu tip bir oyun felsefesini düşünen süper lig takımlarından biri bu çocuğu alıp şans versin, parlatır karla elinden çıkarır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar