bugün
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor8
- tai lung52
- duşta dinlenebilecek şarkı önerileri2
- canım kardeşim2
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün4
- ne kadar yaşlısın19
- akepelilerdeki imamoğlu korkusunun asıl nedeni3
- sözlük kızlarının kombinleri15
- gece gece bir sözlük kızıyla nutella kaşıklamak3
- ankete gelin beyler27
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği10
- sarapci koala40
- sözlük bacıları2
- ben gökten inen ekmeğim5
- kızarmış ekmek10
- terörsüz türkiye5
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- kendine yabancılaşmak10
- stack overflow kopyala yapıştır2
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- sdg ypg'nin kendini fesh etmesi3
- azerbaycan2
- ilk buluşmada hesabı kim öder2
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- sevmediğiniz yazarlar14
- duvara karşı4
- dem'in lenin che guevara ve deniz gezmişle alakası3
- yeni parti emekçilerin hakkını verecek mi3
- 25 ağustos 2026 madencilerin gözaltına alınması3
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- athletic bilbao2
- çam kolonyası2
- iskoçya4
- narsist kişilik bozukluğu2
- 26 ağustos 20262
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- temu'dan giyinmek4
- gürcistan6
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması7
- 25 ağustos 2026 ankara madenci eylemi6
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- reis5
- mecburi eğitim meselesi3
- bir soru sor7
- ben de reise oy vericem13
- beypazarı2
- her dönerin adamı5
bir sorudur. kumarsa haramdır fakat kumar mı?
bilgi,birikim,analiz ile yapılan şeyler kumar değildir.
farketmez. oynama. bulaşma. oynamadığın sürece kazanırsın.
iddia kumardır.
haramdır.
parayla, para kazanmak (faiz, kumar vs.) haramdır.
haramdır.
parayla, para kazanmak (faiz, kumar vs.) haramdır.
ben yıllardır oynuyorum bir haramlığını görmedim.
bu mantıkla o zaman borsa da kumar.
Borsa istanbul da en büyük kumarhane oluyor.
Borsa istanbul da en büyük kumarhane oluyor.
herhangi bir masa oyununda bir miktar para koyup ya daha fazlasını alıyorsunuz veya koyduğunuzu da kaybediyorsunuz. yanlış değilim heralde.
iddaa ise bu paraların normal kahvehane veya kumar merkezlerinden daha yüksek meblağlarının döndüğü bir yer. aynı sistem. paranı koy,ya daha fazla para al,ya da elindekinden ol o para başkasına geçsin. teknik olarak aynı. tabii ki fetva vermek bana düşmediği için kumardır demeyeceğim. ama işte mantık bu. fetva verebilecek kişilere sorunca da kumardır cevabını alacaksınız bunu da garanti ediyorum.
diğer bir mevzu. daha fazla paralar dönüyor demiştik. hırsızlık mesela her türlü hırsızlıktır. ama bir kümesten yumurta çalmak var,bir de banka soymak. mukayese yine sizden. mizan sizsiniz.
iddaa ise bu paraların normal kahvehane veya kumar merkezlerinden daha yüksek meblağlarının döndüğü bir yer. aynı sistem. paranı koy,ya daha fazla para al,ya da elindekinden ol o para başkasına geçsin. teknik olarak aynı. tabii ki fetva vermek bana düşmediği için kumardır demeyeceğim. ama işte mantık bu. fetva verebilecek kişilere sorunca da kumardır cevabını alacaksınız bunu da garanti ediyorum.
diğer bir mevzu. daha fazla paralar dönüyor demiştik. hırsızlık mesela her türlü hırsızlıktır. ama bir kümesten yumurta çalmak var,bir de banka soymak. mukayese yine sizden. mizan sizsiniz.
evet kesinlikle kumardır, günahtır.
görsel
görsel
tabiki kumardır.
Kumardır. Kumar Bağımlılığından kurtulması çok zordur o yüzden hiç bulaşmamak gerekir.
kazanılan para kazanmak amacıyla oynayan başkalarının paraları. kazanılan paranın karşılığının verilmemesi ve para kaybedenlerin paralarını hayır amacıyla vermemeleri sebebiyle kumar olduğunu düşünüyorum.
iddaa dolaylı vergidir. kumar olabilmesi için kazanma ihtimali de olmalı.
iddianın kumar olmadığını savunan bir tane aklı başında biri bilmiyorum. Aslında aklı başında olmayan birinden de böyle bir şey duymadım. O kadar uç fetvalar gördüm. Buna caiz diyebilecek bi adam da tanımadım. Daha nasıl anlatayım.
işin diğer tarafında kötü iyidir diyen insan bile bulursun.. onları tenzi ederim.
işin diğer tarafında kötü iyidir diyen insan bile bulursun.. onları tenzi ederim.
Şimdi bankada faizden para geldi. Şimdi bu parayı sen kabul etmessen bankaya hediye edersin olmaz. Gidip dilenciye versen dinde haram parayla iyilik yapılmaz denir olmaz. Hımm o zaman bu parayı iddaa ya yatırsan sorun olmaz. Aynı yöntemi ben steamde yapıyorum iddaa yerine steame yatırıyorum kasa açıyorum kafa rahat ...
Evet, iddaa kumardır.
Kumardır da, kazandığınızdan çok, kazanma ihtimali ile çoluk çocuğunuzun parasını kaybettiğiniz için kumardır ve haramdır.
şans oyunları başlığı altında incelenir. kumardır.
Devlet ödediğimiz her şeyden insan gibi vergi alırsa, her boka faiz ödemezsek evet iddaa kumardır. Ama bu şartlarda yarrraaaamı kumardır. Oldu aq götümüzü de dönelim siksinler.
kumarın allahıdır.
25 kupondan bir bile tanesi tutmadı.
300 lira zarar ettirdi.
25 kupondan bir bile tanesi tutmadı.
300 lira zarar ettirdi.
değildir. istersen 500 liraya iddiaya girelim...
Birileri para kaybediyor, birileri para kazanıyor ve şans faktörü... Bu yüzden kumar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar