bugün
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması6
- yazarların en sevdiği meyve11
- mehmet okuyan6
- vajinaya am diyen insan2
- sigara kullanmayıp alkol kullanan insan karizması3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- macar tv sinde haber yayınının durdurulması5
- corona sonrası dünya düzeni6
- tavuk gibi erkenden yatan sözlük kızları5
- kiraz cicegi kolonyasi35
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak5
- ergin orbey2
- trump a kafa atmak3
- imrandy4
- ressam mehmet raif ersoy3
- hastane randevusu3
- sözlükte adı çıkmış bir kadınla sevgili olmak2
- ab parlamentosu'nun türk askerine iftira atması2
- bir anne sözü bırak4
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- ona bir şey söyle19
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- köfteci yusuf2
- mersin de 41 sürücüye 3 milyon lira ceza3
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- yazarların en sevdiği sözler9
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite7
- sözlüğe bikinili fotoğrafını atan terbiyesiz2
- 1000 liralık boxer giymek6
- kuran da namazın olmaması21
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi10
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- bir ayet reddedince dinden çıkmak17
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- işimizin başındayız uludağ sözlük5
- midye8
- velvet38
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- kadın yazarların kavga etmesi11
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- mantra grubu6
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- saraca finch house25
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması33
- macron koşacak diye park kapatan akepe25
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- 10 temmuz 20265
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
bir sorudur. kumarsa haramdır fakat kumar mı?
bilgi,birikim,analiz ile yapılan şeyler kumar değildir.
farketmez. oynama. bulaşma. oynamadığın sürece kazanırsın.
iddia kumardır.
haramdır.
parayla, para kazanmak (faiz, kumar vs.) haramdır.
haramdır.
parayla, para kazanmak (faiz, kumar vs.) haramdır.
ben yıllardır oynuyorum bir haramlığını görmedim.
bu mantıkla o zaman borsa da kumar.
Borsa istanbul da en büyük kumarhane oluyor.
Borsa istanbul da en büyük kumarhane oluyor.
herhangi bir masa oyununda bir miktar para koyup ya daha fazlasını alıyorsunuz veya koyduğunuzu da kaybediyorsunuz. yanlış değilim heralde.
iddaa ise bu paraların normal kahvehane veya kumar merkezlerinden daha yüksek meblağlarının döndüğü bir yer. aynı sistem. paranı koy,ya daha fazla para al,ya da elindekinden ol o para başkasına geçsin. teknik olarak aynı. tabii ki fetva vermek bana düşmediği için kumardır demeyeceğim. ama işte mantık bu. fetva verebilecek kişilere sorunca da kumardır cevabını alacaksınız bunu da garanti ediyorum.
diğer bir mevzu. daha fazla paralar dönüyor demiştik. hırsızlık mesela her türlü hırsızlıktır. ama bir kümesten yumurta çalmak var,bir de banka soymak. mukayese yine sizden. mizan sizsiniz.
iddaa ise bu paraların normal kahvehane veya kumar merkezlerinden daha yüksek meblağlarının döndüğü bir yer. aynı sistem. paranı koy,ya daha fazla para al,ya da elindekinden ol o para başkasına geçsin. teknik olarak aynı. tabii ki fetva vermek bana düşmediği için kumardır demeyeceğim. ama işte mantık bu. fetva verebilecek kişilere sorunca da kumardır cevabını alacaksınız bunu da garanti ediyorum.
diğer bir mevzu. daha fazla paralar dönüyor demiştik. hırsızlık mesela her türlü hırsızlıktır. ama bir kümesten yumurta çalmak var,bir de banka soymak. mukayese yine sizden. mizan sizsiniz.
evet kesinlikle kumardır, günahtır.
görsel
görsel
tabiki kumardır.
Kumardır. Kumar Bağımlılığından kurtulması çok zordur o yüzden hiç bulaşmamak gerekir.
kazanılan para kazanmak amacıyla oynayan başkalarının paraları. kazanılan paranın karşılığının verilmemesi ve para kaybedenlerin paralarını hayır amacıyla vermemeleri sebebiyle kumar olduğunu düşünüyorum.
iddaa dolaylı vergidir. kumar olabilmesi için kazanma ihtimali de olmalı.
iddianın kumar olmadığını savunan bir tane aklı başında biri bilmiyorum. Aslında aklı başında olmayan birinden de böyle bir şey duymadım. O kadar uç fetvalar gördüm. Buna caiz diyebilecek bi adam da tanımadım. Daha nasıl anlatayım.
işin diğer tarafında kötü iyidir diyen insan bile bulursun.. onları tenzi ederim.
işin diğer tarafında kötü iyidir diyen insan bile bulursun.. onları tenzi ederim.
Şimdi bankada faizden para geldi. Şimdi bu parayı sen kabul etmessen bankaya hediye edersin olmaz. Gidip dilenciye versen dinde haram parayla iyilik yapılmaz denir olmaz. Hımm o zaman bu parayı iddaa ya yatırsan sorun olmaz. Aynı yöntemi ben steamde yapıyorum iddaa yerine steame yatırıyorum kasa açıyorum kafa rahat ...
Evet, iddaa kumardır.
Kumardır da, kazandığınızdan çok, kazanma ihtimali ile çoluk çocuğunuzun parasını kaybettiğiniz için kumardır ve haramdır.
şans oyunları başlığı altında incelenir. kumardır.
Devlet ödediğimiz her şeyden insan gibi vergi alırsa, her boka faiz ödemezsek evet iddaa kumardır. Ama bu şartlarda yarrraaaamı kumardır. Oldu aq götümüzü de dönelim siksinler.
kumarın allahıdır.
25 kupondan bir bile tanesi tutmadı.
300 lira zarar ettirdi.
25 kupondan bir bile tanesi tutmadı.
300 lira zarar ettirdi.
değildir. istersen 500 liraya iddiaya girelim...
Birileri para kaybediyor, birileri para kazanıyor ve şans faktörü... Bu yüzden kumar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar