bugün

the vampire diaries ile tanıdığım eleman. yakışıklı piç.
o ukala, kendini beğenmiş bakışlarının hastası olduğum ünlü şahsiyet. vampire diaries'de başına birşey gelirse protesto için holivudu yıkabilirim. akıllı olsunlar.
fazla seksi oyuncu.
adam aşmış abi. vampire diariesten tanırız kendisini. herif aşırı seksi kendimden utandım amına koyim.
true blood'ın seksi ötesi asabi vampiri eric northman'ı canlandıran alexander skarsgard ile ölümüne kapışır o derece. bir de damon ve eric'in aynı karede görsek demek kalpten gideceğiz toptan.
vampir olmak için doğmuş bu adam.
lost'da "boone" karakterini canlandıran, the wampire diaries'de ise kötü kardeş "damon" karakterine can veren oyuncu.
her eve lazım, gözlerini yediğimin vampiri.
insan üstü varlık.
yakışıklı oyuncu.
oyuncu gibi oyuncudur. onunla birlikte acı çekiyoruz, seviniyoruz, nefreti, çabayı, aşkı, hayal kırıklığını hissediyoruz. o mimiklerini, gözlerini , burnunu her yerini sevdiğimin adamı...
mimiklerine, hareketlerine ve tipine hayran kaldığım oyuncu.
Uzaylıların var olduğunu kanıtlayan kişidir, Ian insan olamaz.
Vampir olsaydı beni ısır diye yalvarırdım.
şu sıralar 34 yaşına yeni basmıştır kendileri. Yeme de yanında yat sınıfına dahil olduğu kanaatindeyim.
bir michael fassbender sırıtışından etkilenirim bir de kendime yediremesemde ian somerhalder bakışından.
bu herif kadar duygularını bu kadar güzel anlatabilen biri daha yoktur heralde. gözleri ve mimikleriyle tabi lafa söze gerek yok.
lost ile tanıdığım güzel herif. zaten diğer dizilerde, fotoğraflarda filan lost'taki hali kadar beğenmiyorum adamı. lost'ta daha bir tatlı, yakışıklı, seksi...
yakışıklı adam vesselam. gerçi o gözler bende de olsa bende yakışıklı olurum. *
kızlar; gay olduğu hakkında söylentiler var hayalleriniz suya düşebilir. yine bizim gibi göbekli, potansiyel kellere kaldınız hadi yine iyisiniz.
gözleri tuhaf ve korkutucu olan yakışıklı oyuncu. lost ta daha masum duruyordu sanki o gözler.
aynı anda hem yakışıklı hem antipatik olabilen adam.
Gozleri, mimikleri, yamuk gulusuyle hayran olunasi adam.
masum ama korkutucu kişilik.
bir kadın olsaydım hiç düşünmeden vereceğim tek erkek olurdu.

bir ed westwick'e verirdim bonus olarak. *
Keske kiz olsa dedigim manken oyuncu. Erkeklerden cinsel acidan hoslanmamam bu kisiyi sevmeme sebebimdir. Bukadar guzelligin erkek olarak yaratilarak heba edilmesi icler acisidir.
© copyright 2005 - 2026