bugün
- sözlüğü siliyorum dostlar7
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- alttaki yazara aşık ol11
- pandela38
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- amerika israil arası kızışma7
- izlenmiş en kusursuz film4
- gerdek namazı10
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- velvet ile revani yemek6
- üstteki yazar kimle evlensin5
- dikkat dikkat tai lung kız11
- deniz göktaş17
- canımın hamburger çekmesi2
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı4
- antalya2
- sözlüğün kahve olması12
- sözlükteki sapık başlıkların amacı3
- cumhurbaşkanlığı sistemi2
- evlenmekten korkmak6
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu4
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- yerde yuvarlanarak öpüşmek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- çırılçıplak uyumak4
- 2026 dünya kupası36
- anal istanbul4
- futbol31
- amedspor3
- dünya16
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- intihar eden adama ne denir3
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- bu iktidar yıllarca sadece tek bir gülen'i sevdi2
- velvet41
- zalican yine ne diyor3
- ahıska türkleri sürgünü3
- bu sıcakta dışarı çıkan insan3
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- genç ve kalbi temiz gençlerden dua beklemek2
- erkek yazar entrysi4
- kıraç ı sevme nedenleri4
- kızılderililerin türk olduğu gerçeği3
- şu sıcakta sucuk ekmek yemek2
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak5
- flört ile mesajlaşırken yüzde oluşan gülümseme4
- mtv nakit ödeniyor mu4
- seks yapmayı zevkli sanmak10
- diamond bosphorus5
entry'ler (629)
göz pınarlarımda birikemeden yaşları boşaltan sözdür. bu nasıl bir masumluk annenin sözlerinde, babanın 'saklamayın' demesindeki nasıl bir çaresizliktir. boğazınıza koca bi yumruk, içinize koca bir öküz yerleştirir. alalh sabır versin demekten ve ümit etmekten başka bir şey gelmiyor malesef elimizden.*
kaybedilmesi kaçınılmaz olsa da ailedir. keşke her anne, baba, kardeş sonsuza kadar yaşasa. hep yanımızda olsa.*
"saygı nerede?" dedirtir insana. yanındakini eskisi kadar sevememiş olabilirsin, eskisini unutamamışsındır belki ne bileyim yanındaki bilmiyor bile olsa eskisinin adını, sen içten içe biliyorsun sonuçta yanındaki karın lan biraz saygı göster. *
bir türlü kafamın basmadığı durumdur. kafam güzelken sızacak yeri bile zor buluyorum arkadaş siz nasıl hazır kafam iyiyken sevişeyim diyorsunuz hadi dediniz nasıl üşenmiyorsunuz ya. çişimi yapmaya üşenip sabaha kadar tutuyorum ben. *
'niye ayrılsınlar ki?2 dedirten ikilem. aynı kulvarda değiller ki seçim yapılsın. seks bedeni doyurur, aşk ruhu doyurur. bedenin açsa seksi ruhun açsa aşkı seçersin. ikisini birden alamıyor muyuz diye düşündük gece gece.
neler yapılmaz ki? dedikodu yapılır, kahve içilir, bakım yapılır, dedikodu yapılır, yemek yapılır, dizi izlenir, çay sigara yapılır* , dedikodu yapılır... liste uzar gider. gelgelelim ki yapılamayacak bir şey yoktur. tek başınayken bile el bombası olan kadınların birden fazla olduğunu düşünsenize.
ya sizden hoşlanmıyordur atmaz, konuşmak istemez ya da çok hoşlanıyordur 'aman çocuğu sıkmayayım' der der durur atmaz. valla biz kendimizi anlamıyoruz ki size anlatalım. genel nedenleri budur ama her şey olabilir regl olur atmaz, elektrikler kesilir atmaz, bütünlemeden kalmıştır atmaz. kısacası atmayacağı varsa atmaz.*
Iki dakika erkek ol.
Türk erkeklerinin odun gibi dilleri.
Siestanin yaptigi patlicanli makarna sosudur. Evde de yaptim ama olmuyor nasil yapiyolarsa.
Olacak sey degildir. Kahkaha atmak kadinin iffetsizligini gösterir. Iffet sadece kadin ismi degildir kadinda bulunmasi gerekendir. Ortalik yerde gulmemelidir kadin. (bkz: Bülent Arınç)
valla insanın içine evlat acısı gibi oturuyor ne yalan söyleyeyim. hemen insanın aklına 'para' geliyor.* gencecik kızın iki kuruş için kendini harcatmasına mı üzülürsün 50 yaşındaki adamın parayla kadın almasına mı üzülürsün bilemedim. çok nadir gerçekten sebebi aşk olabilir. o da ota da konar boka da durumudur. 50 yaşındaki amca bilmiyo mu yanındakinin parası için onla olduğunu? erkeklik gururu nerde kaldı? *
kazıklanmaktır. her türlü yiyecek içecek hediyelik eşya ve otellerde kazıklanmanızı gerektirir. iki sene önce istiklalde iki turistle röportaj yapmıştım sunum için adam istiklaldeki her şeyin çok pahalı olduğundan bahsedip durdu. diyemedim ki amcacım bize değil size pahalı.
allah belasını versindir. adam gibi karşısına geçip ayrılmak istiyorum bile diyemezken utanmadan kendine erkek demeye devam eder bi de. bunun bir üst levelı olarak uzun ilişkiyi telefonda bitirmek vardır ki hayatının şokunu yaşatır insana. geçen senelerde hiç mi değer vermedi diye sorgulatır insana. benim değerim yoksa verilen emeklerin de mi değeri yok denir, kişi kendini suçlar. ama suçlanması gereken tek bir kişi vardır ki o da adam gibi karşısına çıkamayan korkaktan başkası değildir.
bu sözü söyleyen insandan güzel şeyler beklemek pek akıl karı değildir. söz veriyorum her şey çok güzel olacak der ama hiçir şey güzel olmaz. çünkü her şeyin güzel olacağından emin olan insan söylemek yerine yapar. her şey güzel olur.*