cem yılmazın gora filmindeki şarkılardan biri.
tank neo ya döğüş sporlarını yükler(load)..

neo kendine geldiğinde söyler " i know kung fu"

"show me" der,

morpheus..
sivrsineklerin saldırısına karşılık verdikten bir süre sonra istem dışı kullandığınız cümle.
chuck'tanda sezon finalinde neo'ya gönderme:guys i know kung fu.
"ben kung fu biliyorum" diye çevrilince nedense estetiğini kaybeden söz. unutulmayan matrix repliklerinden.
8. nesil yazar. hoşgelmiş efenim.
kung fu bilen geisha.
bir zamanların unutulmayan matrix repliği idi. ama chuck efendi guys, i know kung fu diyerek matrix'in kıçına tekmeyi bastı ve hafızamda repliğin sahibi oldu.
Dünyası komünist olanlardan ve olmayanlardan ibaret yazar.
ing: Şimdi siktim ananı manasında söylenen tehdit sözcüğü.
(bkz: türk işi shaolin kungfu)
şeriat isterik diye ortalarda zıplayan yazarcık müsvettesi.
sözlüğe çok hızlı bir giriş yapmış olan yazardır. yardırıyor.
aferim denilerek cevaplanabilecek cümle.
Çağdaşlık, laiklik, Atatürkçülük hatta Müslümanlık gibi terimleri bir türlü anlayamamış olan yazardır.
müslüman ve türk milliyetçisi japon. ilginç bi karışım tabii.
sözlükten bizleri soğutmaya çalışan şakirtlerden biridir. açtığı başlıklar bile kalitesinin yerlerde olduğunu gösterir.
abi olan şakirt olması muhtemeldir. hatta abilerin bölge başkanı olabilir. kurbanda deri toplaması muhtemeldir.
cem yılmaz ın yükleme ardından kullandığı replik.
tarafıma ; ''evden işe döndüğüm sırada e-5'te müşteri beklerken gördüm kendisini.'' şeklinde bir yaklaşımla durduk yere seviyesizce gelen yazardır , kompleks sahibi belli ,ezilgendir bunlar ...
(bkz: dün boktun bugün yazar oldun)
izmirlilere nasıl bok atacağını şaşıran troll.
i know hentai.
Sıçtığı başlıklar ve girdiği entrylerle Türk toplumunun %70ini oluşturan muhafazakar kesimin imajını kirleten,zeka problemleri olan,nesildaşım sözlük yazarının niki.
(#12503884) katıldığım yazardır.
sakin olması gereken şampiyon...
© copyright 2005 - 2026