bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın18
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı12
- etek giyen erkek4
- kadınlar mı döver erkekler mi4
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- kadınların erkekleşmesi3
- manuel vites araba kullanan kadın4
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- samsunspor2
- mekke anlaşması7
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
- hurdacılık3
- devalüasyon yakın mı9
- böyle müslüman ülke olmaz olsun2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- günlük tutan erkek9
- kotor6
- kadınlar kötü araba kullanmaz diyen erkek2
- sözlükte kavga olacak hissi2
- fenerbahçe de romelu lukaku gelişmesi3
- iki pedal olan bir arabada yanlış pedala basmak2
- velvet hanım çay içelim mi6
- yavrum diye hitap eden erkek7
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır11
- anın görüntüsü10
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- gulmekicinyaratilmis12
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- kadın kocasının hizmetkarıdır4
- israil3
- eğitiyorum ayağına işkence eden sensei4
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- ülkücüleri ciddiye almak3
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı2
- bir günde 100 bayana merhaba demek3
- burunla blok flüt çalabilmek6
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması13
- ümmetçilerin azerbaycan düşmanlığı2
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- ortega sedat3
- kadın yazar çekme başlıkları6
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- cedicader'i gsli yapıyoruz kampanyası2
- cersei lannister'in dincileri patlatması3
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- sezgin tanrıkulu2
- artı oy veren kişinin erkek yazar olması3
- geldimgittim5
yeni yılını en içten dileklerimle kutladığım,
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
agora filminde hayatından bahsedilen, matematikçi ve filozof Theon'un kızı, yine matematikçi, filozof ve astronom hanımefendi. insanlık ve birlik için mücadele etmiş, iskenderiye Eklektik Okulu'nun hocalarından biri olarak yaşamıştır. fakat eklektisizmden bihaber olan kişiler tarafından vücudu deniz kabukları ile parçalandıktan sonra, linç edilmek suretiyle öldürülmüştür, çünkü teorilerini ve fikirlerini sırf kilise istiyor diye yalanlamayı kabul etmemiştir. filmde ise öldürüldüğü sahne yumuşatılarak biraz da aşk katılarak yutturulmuştur, buna rağmen muhakkak izlenmesi gerekir.
kendisi ile t= (lnx)'.(cosec274) periyotlu zaman aralıklarıyla yaptığımız abesle iştigal diyalogların arşivlenip, yıllar sonra pazardan dönen teyzelerin torbalarını taşıyan temizkalpli ama çıkarcı, yardımsever ama artniyetli gençlere kitap olarak okutulması için başvuracağım hoşsohbet zat-ı evl.*
yediğim alpellaların ve fındıkların kendisine artı oy olarak * döneceğini garanti ettiğim güzel insan.
uludag sozluk un annesi. zirveye elinde cikolatalar fındıklar fıstıklarla gelip hepimize anne sefkatini göstermiştir. ha 20 gram fındıga 3 ytl vermek nasıl bir zihniyettir cözemedim ama annelik duygusu heralde. *
berlin film festivali'nde birlikte çekirdek çıtlatarak film izlediğim eski dost. kalbi güzel insan.
kuzum benim bir bir bir bir bir biii bi tanem. o sımsıcak gülüşü, elimi tutuşu, gözlerime bakışı ile henüz beni benden almış olmasa da gördüğüm anda sımsıkı sarılıp bırakmıyacağım güzel insan. yerim ben onu yer yer..
ikinci kere karşılaşmamız da tamamen alakasız bir yerde olan sözlük yazarı. daha ilk günden sözlüğün bana en güzel hediyesi oldu kendileri. özlemişim be!
en kötü günlerinin en güzel günleri gibi olmasi dileği ile nice mutlu yıllar dilediğimiz uludag sozlugun guzide yazari.
n'olaki doğmayaydın yazarlarından, otuzuna merdiven dayadın allah yardım etsin... *
durun açılın çekilin yaa bi dakika müsade edin yaa! öpücem!
doğumgünü kutlu olsun yazarı. iyi ki doğmuş, iyi ki varmış, hep olsun.
nice yıllara!
puandorg
doğumgünü kutlu olsun yazarı. iyi ki doğmuş, iyi ki varmış, hep olsun.
nice yıllara!
puandorg
doğum günü kutlu olsun yazarıdır.
doğum gününü en içten dileklerimle kutladığım saygıdeğer yazar. nice yıllara, mutlulukla...
18.(onsekisizinci) yaşını kutlayan ufacık tefecik. nice yıllara.
özlenen yazar olmasının yanında kendini de bir o kadar özletmesini biliyor. ne vardı da bu kadar tatlı olmasaydın da bu kadar sevmeseydik seni. yok herkesin adına konuşmasam iyi olur ama ben seni seviyorum o yeter.*
hiç özlemediğim yazar. canı cehenneme. *
(bkz: sami hyypia)*
kendi kendine küsmüş gitmiş, sonra yine kendi kendine özlemiş gelmiş yazar. belki de gelmemiştir de geçerken uğramıştır. kim bilir?
sevgi kelebeği derler ya. ha işte. bu o.
kim olduğunu çıkarmak için entrylerine bakıyım dedim ama hepsini silmiş yahu. amaçın ne, beni rencide etmek mi?
zaten herkes rencide ediyor bu ara. ühü ühü.
zaten herkes rencide ediyor bu ara. ühü ühü.
canım ablam. yine beni aldı, sohbetinden mahrum bırakmadı, caddeye sağ salim ulaşmam için seferberlik ilan etti. çok şeker yaa, öyle böyle değil.
fatal ile iyi bir ikili oluşturduklarını düşündüğüm yazar. iyi bir dostlukları var sanırım bozulmaz umarım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar