bugün
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- bardak ticareti7
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı5
- arkadaşlar iyi geceler7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- kale3112'nin gece de artılaması5
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- sosyal olarak başarısız insanlar5
- nervio4
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar4
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- çerçeve yasa31
- hikayenin kötü adamı olmak4
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- gece 3 te yatıp sabah 8 de işe gitmek3
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- türbede dua etmenin şirk olması13
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin2
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek3
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- arkadaşlar ben sarhoş oldum3
- tomşak dudaklı kezo4
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- g i l d e d l i l y10
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- perseid göktaşı yağmuru3
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- fingirdek erkek2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- acıktım lan3
- ekşi sözlük referans19
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- dusan vlahovic2
- yurt dışı çıkış harcı8
- sokakta öpüşmek7
- memleketime şiir3
- kitap okuma alışkanlığı4
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- recep ivedik'in yoga yapması2
- eve yarasa girmesi3
- özgür özel15
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
ölümüyle üzmüştür. kendi ülkesinde de amerikancı güruh tarafından sevilmezdi, onlara göre diktatördü ama zamanın sözünü söyleyen onurlu ve haysiyetli bir liderdi.
Cenaze törenine nihat doğanında gideceği değerli bir insan. mekanı cennet olsun.
israil ordusu haksız yere gazze'ye girip, sivil katliam yaptığında; israil konsolosluğunu sınırdışı eden devlet başkanı. başkanın dibi. Peygamberler gitti gideli, böylesi daha gelmedi.
kanı amerikada emperyalizmle bozulmuş vatandaşları tarafından ölümü sevinçle karşılanan venezüella devlet başkanı.
ülkesindeki insanların yaşantısı nasıldır bilmemekle beraber castro ile ikisinin abd ye karşı dik duruşunu hep takdir etmişimdir.
umarım birilerine örnek olur.
ülkesindeki insanların yaşantısı nasıldır bilmemekle beraber castro ile ikisinin abd ye karşı dik duruşunu hep takdir etmişimdir.
umarım birilerine örnek olur.
bir kez daha yaşamayı hak eden insanların bu dünyadan erkenden gittiğini gözler önüne sermiştir.
vefatıyla üzen liderdir. bunun, izlediği siyasetle bir ilgisi yok. kim olursa olsun bir insanın hayata veda etmesi üzücüdür; bunu baştan belirtelim.
sığ düşünceli sözlük yazarlarının aksine kendisiyle ilgili belirgin bir kanaatim yok çünkü yıllar süren chavez iktidarının ardından venezuella'nın, venezuellalılar'ın ne durumda olduğunu bilmiyorum. bence bir devlet adamının abd'ye kafa tutması onu iyi bir devlet adamı yapmayacağı gibi abd ile ittifak kurması da onu kötü bir devlet adamı yapmaz. reelpolitik denen bir şey vardır. bugün abd ırak'a "demokrasi" getiriyor diye kızanların kendi atalarının sırbistan'a "adalet" götürmesine seslerini çıkarmamaları insanların haysiyetsizliğine güzel bir örnek teşkil eder.
sığ düşünceli sözlük yazarlarının aksine kendisiyle ilgili belirgin bir kanaatim yok çünkü yıllar süren chavez iktidarının ardından venezuella'nın, venezuellalılar'ın ne durumda olduğunu bilmiyorum. bence bir devlet adamının abd'ye kafa tutması onu iyi bir devlet adamı yapmayacağı gibi abd ile ittifak kurması da onu kötü bir devlet adamı yapmaz. reelpolitik denen bir şey vardır. bugün abd ırak'a "demokrasi" getiriyor diye kızanların kendi atalarının sırbistan'a "adalet" götürmesine seslerini çıkarmamaları insanların haysiyetsizliğine güzel bir örnek teşkil eder.
güzel adamdı.
bir ülkedeki tüm madenler o ülkenin halkınındır, hiç bir kimseye ve hiç bir ülkeye peşkeş çekilemez. bunu diyebilecek bir lider varsa ülkemizde, o nun içinde öldüğü zaman güzel adam dı deriz.
bir ülkedeki tüm madenler o ülkenin halkınındır, hiç bir kimseye ve hiç bir ülkeye peşkeş çekilemez. bunu diyebilecek bir lider varsa ülkemizde, o nun içinde öldüğü zaman güzel adam dı deriz.
Her ülkeye nasip olmayacak nadir iyi liderlerden biriydi.
sırf abd şeytanına çektirdiği sıkıntılardan, yaşattığı korkulardan ötürü gözümde aziz mertebesi kazanmış adamdır.
bm güvenlik konseyinde filistin lehine yaptığı bir konuşma vardır ki, dillere destan.
adalet duygusu taşıyan bütün insanlara umut ve heyecan aşılamıştır.
çok erken gitti, toprağı bol olsun.
bm güvenlik konseyinde filistin lehine yaptığı bir konuşma vardır ki, dillere destan.
adalet duygusu taşıyan bütün insanlara umut ve heyecan aşılamıştır.
çok erken gitti, toprağı bol olsun.
nihat doğanın cenazesine katılacağım dediği devrimci devlet adamı.
millileştirdiği petrol gelirleriyle sol hükümetlerce yönetilen tüm güney amerika ülkelerinin ımf ye olan borçlarını ödedi. daha ne yapsın?
" Kötü ingilizcemle söylüyorum. George W. Bush, sen bir eşeksin!" diyen devrimci liderdir.
milyonlarca insanın sevdiği, saygı duyduğu adam gibi adam...
ülkesinin abd sömürgesi olmasını engellediği için ve küresel çete'nin haksız işgallerine tepki verdiği için bazı orospu çocukları tarafından sevilmedi oldum olası.
mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.
bu dünyadan bir hugo chavez geldi geçti desinler...
ülkesinin abd sömürgesi olmasını engellediği için ve küresel çete'nin haksız işgallerine tepki verdiği için bazı orospu çocukları tarafından sevilmedi oldum olası.
mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.
bu dünyadan bir hugo chavez geldi geçti desinler...
mumyalanacaktır.
edit: geç kalınmış. gömülecektir.
edit: geç kalınmış. gömülecektir.
'' biz burada devrim yapıyoruz sinyorita- ece temelkuran'' kitabı okuduğunuzda adının ülkedeki yoksulların besmelesi gibi olduğunu anladığımız lider. doğrudur veya yanlıştır yaptıkları fakat çok hayır duası almıştır.
dostu ahmedinecad tabutunu öpmüştür:
görsel
görsel
Dunyanin takdir ettigi bir siyasetciydi, nihat dogan sayesinde geyik konusu oldu cenazesi. Buna hakkin yoktu nihat. Ayip ya hu.
ölmeden önce ismini duysa kim lan o diyecek olanların iki üç sözünü duyup 'sosyal medya'da üzerinden prim yapmaya çalıştığı lider.
faşist,katliamcı,şeriatçı,manyak vb.. tüm sıfatlara layık ahmedinecad denen adamın en büyük dostlarından biri olan sözüm ona büyük sosyalist,devrimci. ne demeli bilmem ki?
güney amerika kıtasındaki kapitalizm hareketlerinin ortasına fişek gibi dalan, ülkesindeki amerika çıkarlarını koruyan politikacıların aksine, devlet başkanlığına geldiğinden beri halkı için gayret gösteren, amerika tehditlerine rağmen yan çizmeyen, amerika politikalarını ülkesinden uzak tutmak çabalayan bir devlet adamı.
vefat etmesi ile dünya bir lideri kaybetti.
umarım onun açtığı bu yolda gelen nice liderler olur da halklarını düşünürler.
vefat etmesi ile dünya bir lideri kaybetti.
umarım onun açtığı bu yolda gelen nice liderler olur da halklarını düşünürler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar