bugün
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- herkes yatmış görünüyor3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- eğitimde sınav sistemi2
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- sudekiray3
- berrak tüzünataç3
- komik olmayan komedyen2
- mohamed salah ghaly13
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- türkiye7
- mesele ne senin benden ayrılman3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- gulmekicinyaratilmis11
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- spiderman mi döver batman mi5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- insan zamandan ibarettir3
- taşak sütyeni2
- stres yönetimi6
- mauro icardi3
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- trabzonspor7
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- gocu4
- tofaş2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- birleşik krallık3
- elalem ne der4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- petrol4
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- almanya5
- ispanya7
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
entry'ler (142)
adminler bir yerden sonra sözlüğü sıkıcı bulup kendi haline bıraktılar herhalde.
zülfü livaneli- istanbul' u dinliyorum.
önce siyasal bilgiler ve hukuk alanlarına çaktırmadan öğrenciler gönderin. ayrıca güvenlik güçlerine de adamlarınızı çaktırmadan sokun. sabırlı olun. bu iş kerestecilik gibidir. fidanları beklersin 10 yıl beklersin bütün fidanların ağaç olduğunda hasat vakti gelmiş demektir. hepsini kullanır refaha erişirsin. öğrencilerin kilit yerlere geldiğinde senin gibi düşünenlere arka çık gerisine yokmuş gibi davran. kararları tek başına ver yanlış da olsa yalakaların destek çıkıp onların doğru olmasını sağlayacaklardır. buraya kadar her şey çok güzel gitmiştir ama zirvede de bırakmak gerekir yoksa birileri bir gün ipini çeker. benim tavsiyem siyanürlü yüzük en azından acısız tek damlada bitirir işini. not: orta sınıf bir insan olmayı tavsiye ederim.
kim olduğumun merak edilmediği ve paranın olmadığı insanların mutlu olduğu bir yerde yaşamak.
aydanur.
salı günleri mecliste yapılan, futbol maçlarını andıran tezahüratlar eşliğinde gerçekleştirilen, bazen oldukça neşeli olan, aşırılıkların çok fazla ama gerçekten fazla olduğu toplantılardır.
berketay.
okullarımızdaki en büyük eksiklik budur bence. cumhuriyet sanki bir bizde ilan edilmiş, bağımsızlık mücadelesi sanki bir tek biz vermişiz, sanki krizler sadece bizim ülkemizde olmuş gibi düşünen nesillerin algı sorununu çözebilecek bir anlayış.
farklı toplumların farklı devletlerin aynı zaman diliminde yaşadıkları olayların değerlendirilmesi ile ortaya çıkan tarih anlaşıdır.
network marketing şirketlerinden birinde çalışmak ve bir sürü saf arkadaşının olması.
bir arkadaşım önce amerika' ya sonra rusya' ya sonra avustralya' ya gittikten sonra dünyanın ne kadar küçük bir yer olduğunu artık hiç bir şey yapası gelmediğini falan söylediğinde kapıldığını düşündüğüm duygu.
http://www.milliyet.com.t...1/07/28/pazar/yazece.html
konuyla ilgili yeterince bilgi vardır ece temelkuran' ın bu yazısında.
okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
konuyla ilgili yeterince bilgi vardır ece temelkuran' ın bu yazısında.
okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
çok merak ediyorum acaba Pkk değil de Öko( özgür kürt ordusu) ismiyle faal olsaydı örgüt Öso' yu destekleyenler aynı desteği verirler miydi? toplumsal kanı oluşturmak kolay tabi. kamu inanır Suriye' deki hareketin esaretten kurtulma çabası olduğuna ama Türkiye' dekinin terör olduğuna ama okuyan yazan insanları kandırmak bu kadar kolay değildir bence.
acı verirler.
çaresizdir bu aralar. kendisine özgürlüğünü kurtarabilmesi için acil şifalar diliyoruz.
sabah sabah tv' de gördüğüm moralimi bozan eski zaman kabadayısı. ekranda herkese meydan okur gibi tavırları var.
aslında olayları tamamen sporda şiddet olarak adlandırmak birazcık sığ bakmak olur eğlenirken bile silahların konuştuğu bastırılmış duygularla çevrede gezinen insanların olduğu ülkemizde toplumsal travma kavramı daha uygundur bu durumu açıklamak için.
toplumsal alanların hepsi. aslında nedenini anlayamadığım amaçsız bir faaliyet niye evdeki ile dışardaki kişiliklerin arasında uçurum yaratıyorsun ki.
what a coincidence!
insanların iki yüzlü davranışlarının normal karşılandığı yerlerdir.