bugün
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi9
- hünkar beğendi vs alinazik9
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması9
- ata iyi binen erkek3
- vurdurmaya giden kız sevinci3
- parkta oturan adam3
- kova burcu erkeği akrep kadını5
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog4
- sözlükte aile kurmak3
- karton toplarken kafaya yıldırım düşmesi6
- ortadoğu3
- en lezzetli balık21
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın9
- 24 eylül 20263
- birikim yapmak5
- ganyan bayisine cilt bakımı yaptırıp giren erkek3
- aşk kitabı2
- ilk buluşmaya 46 adet deveyle gelen kız3
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin13
- ellerim bos gonlum hos5
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız9
- queen ravenna'nın arabasını çalmak2
- karton toplarken tırın altında kalmak3
- sifonun sızdırıyorsa kaçenzinyo2
- fransa'nın türkiye'ye atacağı gol sayısı2
- padişaha ay saçmalama hünkarım diyen harem kadını2
- can holding'in 33 şirketini geri alması5
- acı gerçekler2
- yapay zeka mod entryde mala mal deyince siliyor2
- o kişi sözlüğe girince ne yapmalı3
- ne bakıyorsunuz yazsanıza3
- true nickli yazar24
- karınızı oto yıkamada yıkar mısınız3
- arkadaşlar bi bakar mısınız6
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum11
- karşı cinsteki en itici özellik12
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- lost vs prison break2
- yabancı bir ülkede yabancı birinin evinde uyumak2
- ben geldim naneler13
- nejat uygur2
- deprem2
- sabahları nefret edilen şeyler10
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi3
- gocu33
- erdoğan'ın new york ta iş adamlarıyla buluşması3
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek7
- anın görüntüsü25
- mansur yavaş14
- dünyanın en çok ziyaret edilen şehirleri2
Honda'nın dışarıdan bakınca küçük gözüken ama içine girdiğinizde genişliğini farkettiğiniz, bir arabada olabilecek bütün konfor anlayışınızı değiştirecek modeli.
otomatik vitesli, sanırım 2010 * modelini az da olsa kullanma fırsatım oldu.
izlenimlerim,
konfor olarak beklediğimden iyiydi, motor sesini içeri yansıtmama konusunda da gayet başarılı.
ama en büyük hayal kırıklığı, hantallığıydı. düz vitesli olanın bu kadar hantal olmadığını, önceki modellerinden birinin yolcu koltuğunda bizzat tecrübe etmiş birisi olarak, otomatik vites olmamış diyorum. hele ki honda nın en iyi yaptığı şeyin arabanın motoru olduğunu düşünürsek, tahmin ediyorum diğer hondalar gibi uzun süre verimli bir şekilde kullanılır ama honda nın bu kadar hantal bir araba yapacağını söyleseler inanmazdım.
izlenimlerim,
konfor olarak beklediğimden iyiydi, motor sesini içeri yansıtmama konusunda da gayet başarılı.
ama en büyük hayal kırıklığı, hantallığıydı. düz vitesli olanın bu kadar hantal olmadığını, önceki modellerinden birinin yolcu koltuğunda bizzat tecrübe etmiş birisi olarak, otomatik vites olmamış diyorum. hele ki honda nın en iyi yaptığı şeyin arabanın motoru olduğunu düşünürsek, tahmin ediyorum diğer hondalar gibi uzun süre verimli bir şekilde kullanılır ama honda nın bu kadar hantal bir araba yapacağını söyleseler inanmazdım.
Bana göre kendi segmentindeki en sağlam ve en hoş arabadır.
Honda olması ayrıcalık katmaktadır.
incelemelerden okuduğum kadarıyla yine kendi segmentinde en geniş ve en az yakan modellerden biridir.
edit: imla
Honda olması ayrıcalık katmaktadır.
incelemelerden okuduğum kadarıyla yine kendi segmentinde en geniş ve en az yakan modellerden biridir.
edit: imla
2014 yılı versiyonuna ait fotoğraflar internete sızmıştır.
http://ulasimturk.com/D/K...da-jazz-010720130640.html
http://ulasimturk.com/D/K...da-jazz-010720130640.html
ikinci el piyasası şişirilmiştir. 2004 ls modellerine bile 25bin lira isteyen var. Sahipleri honda'nın H sine kapılıp kafayı yemişçesine ikinci elini yüksekten satmaya çalışıyorlar. Ulan yenisi zaten 40bin lan. 2004 modeline kim 25bin tl verir. deli sikmiş sizleri. geçen gün bir pazarlığımda 2004 es modeli için 22 bin tl fiyat çektiler. Amcam 2008 senesinde 22bin tl ye aldığı jazzı 22bin tl ye satmaya çalışıyor. *
Ayrıca elite modeli haric diğer modelleri bomboş denecek kadar boştur. Bunun yerine c4 tercihi düşülmelidir.
Ayrıca elite modeli haric diğer modelleri bomboş denecek kadar boştur. Bunun yerine c4 tercihi düşülmelidir.
hep bi bentleyim olsun istemişimdir, senin yanına
park edip seni seçmek için
park edip seni seçmek için
hep bir esegim olsun istedim 2 vites ileri ve geri seni sollamak icin.
Gittim Mercedes aldım senin yanına park edip gülüp geçmem için.
ilk jenerasyonu 1982 de piyasaya sunulmuş araçtır.
http://hondaparts.bg/imag...a/Cars/1%20gen%20Jazz.jpg
http://hondaparts.bg/imag...a/Cars/1%20gen%20Jazz.jpg
Yaklaşık 100 km hızla tali yoldan viraja girip ilk kaldırımdan çevre yoluna daha sonra çevre yolundaki kaldırımlardan ters yöne uçtuğunuzda çok ufak hasar alan araç. Bizzat denedim, onayladım. Tabii hafif hasar biraz göreceli. Kendisiyle üzerime doğru gelen azraile selektor de yaptım.
Teşekkürler soichiro honda amca, gerçi sana ne kadar teşekkür etsem az ama ben yine de edeyim.
hep bir utah jazz im olsun istemişimdir. Senin yanına getirip ilk beşine seni parçalatmak için.
Uzunca bir süre sınıfında dünyanın en az yakıt tüketen aracı olarak yerini korumuş olan bir araçtır.
hep bi ferrarim olsun istemişimdir, senin yanına koyup "ferrari'nin yanında seni mi seçecem" demek için.
Kalplerdeki yerini her zaman koruyacak asla kaybetmeyecek japon meyvesi.
jazz
never stop.
never stop.
hakkında bu kadar entry girilince öldü sandığım tomofil.
Jazz öldü derlerse inanmayın, jazz'lar ölmez.
Peugeot ile kiyaslamislar, yapmayın böyle şeyler sakın. Ayrıca bi alışveriş merkezinden hediye falan gelmedigi sürece peugeot için cebinizden bir kuruş para çıkartmayın. Peugeot ne amk?
Edit: peugeot 106 gti hariç ama, liseli bir piçken onun hayaliyle yaşıyordum. O günleri asla unutamam çok zor gunlerdi.
Edit: peugeot 106 gti hariç ama, liseli bir piçken onun hayaliyle yaşıyordum. O günleri asla unutamam çok zor gunlerdi.
Ne olurdu siyah giyince toz olmasaydı soichiro abi?
Honda'nın sanat eserlerinden biri.
Yagina suyuna bak yolda kalmazsınız sonuçta japonlar yapıyo abi.
Yagina suyuna bak yolda kalmazsınız sonuçta japonlar yapıyo abi.
Daha çok bayan arabası gibidir.
efeliği doksan km/saate kadar olan bir diğer honda şaklabanlığı. doksandan sonra vites bitiyor devir bitiyor. siktirikten 1.3 motorlu bi doblo hemide mazotla ağzına veriyor kamyonet haliyle.
2 kaldırımdan uçtuktan sonra bile 2 ay sorun çıkartmayan çılgın şey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar