Doktor bilal diyorum kısaca ben ona. Inşallah cerrahi seçer de bize de ekmek kapısı çıkar lol. Kankim olur ayni zamanda.
yazdıklarını survivor hilmicemin piç gülümsemesiyle yazdığını tahmin ettiğim yazar.
HAYIR TURABiNiN ŞAŞKIN GÜLÜŞÜYLE YAZIYORUM MALESEF.

http://imgim.com/fb_img_1424954466172.jpg
benimde aklıma survivordaki geliyor bu elemanı her gördüğümde.
komikli bir yazardır.
slm. ehe.*
Geçen sene fenerbahçe' nin shakhtar donetsk' e elenmesiyle baya taşşak yapacak malzemesi olmuştu. Bugünde gene fener sağolsun iyi malzeme çıktı kendine. Arada güldürmüyorda değil kerata.
Fenevlileri hoplatan güzide yazarlarımızdan.
akraba evliliği sonucu dünyaya geldiği rivayet olunur. ben diyenlerin yalancısıyım. gerçi zeka seviyesine bakınca doğru olma ihtimali çok yüksek bir rivayettir.
baban kim desek oo piti piti yapacak olan tipler gelmiş akraba evliliği rererö. sizi donumda sallarım lan bebeler.
(bkz: gereksiz)
tepecikte kolonya döküp peçete uzattığı söyleniyor. ben görenlerin yalancısıyım. alın teriyle ekmeğini kazanıyor, lafımız yok tabi...
çok ozledigim yazar. bunun xsmallu yok mu diye espri yapmıştı. canin saolsun.
-Beni özlediniz mi umutsuz piçler hahaha.

(-Sen kimsin amk?)

Ulan bi geri döndüm hala sözlük kızı fotoları ahaha ..vermez olum bu kızlar size ,yarısı erkek zaten yarısı da bipolar asfhk.
Muayyen gününde olması muhtemel. Pek asabi.
tabuların esiri olmak yerine gerçeklerin yılmaz savunucusu olmayı seçmiş bir adet aslan yürekli hilmi'dir.
#37588321 nolu entysi ile açık ara yarmış yazardır.
(bkz: #37706876) entrysi ile beni yerlere düşürmüş sözlükçü. okuduğum en içten mizah olabilir şu cümle:

"herkese kaç bastığını soruyorum, herkese kanka diyorum, makarnalara karbonhidrat diyoruz, suya sıvı diyoruz amk bin yıllık suya sıvı diyoruz ya, protein tozunu anam babam gibi savunuyorum"
Alanya galibiyetimizin kendisini çok korkuttuğu gsli. Lan korkma bu kadar daha 5 puan fark var aramızda tadını çıkar biraz daha.
alanyayı galibiyeti kimi korkutsun amk, kör olsa koklaya koklaya yine yener alanyayı alanya ne ahaha.
popüler kültür düşmanı, anti lümpen yazar. bize böyle yazarlar lazım ya, tuttum seni hilmijem.

zito!
kendisini öven kişiye sıvazla diyerek gönlümü kazanmış kral. bana da aynısını demeden kaçayım.
Sözlükte orijinal bir entry tarzı olan nadir yazarlardan. Kendisini tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim.

sözlükte görmek istediğimiz hareketler
Galatasaray hakkındaki gerçekleri görmüş gsli. Gs'nin yenebileceği büyük takımlar başlığı açıp takım elbise görseli paylaşmış. Aferin aferin. *
kardeşim özeleştiri yapıyoruz yeri gelince sana da tavsiye ederim.
ayrıca artık ben brezilyanın corintians takımını tutuyorum pek de takip etmediğim için kafam rahat.
Son yüzyılın en itici yazar adayıdır. Allah kendisi hakkında hayırlısını nasip etsin.
© copyright 2005 - 2026