bugün
- chp liler kimin torunları sorunları21
- şaka maka hala rte'yi savunan insanlar olması9
- ramazanda içenlerin ahirette vereceği hesap24
- kızların hoşlanma belirtileri8
- atatürk neden araba üretmedi sorunsalı9
- zall jahrein kavgası8
- muharrem ince42
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız47
- 25 mart 2023 ermenistan türkiye maçı22
- bir sigara mı yaksak8
- ekşi sözlük13
- izmir denince akla gelen şeyler8
- papa'nın giydiği mont9
- muharem ince'nin nihayet 100 bin imzayı toplaması15
- nihat hatipoğlu na sorulan sorular10
- jahrein görmüş fetöcü korkusu11
- yapay zekanın ele geçireceği meslekler9
- annenin garip lafları10
- tipik çomar davranışları12
- başkalarına göstererek ibadet15
- şaka maka zall'ın yakışıklı olması28
- bale dünyanın en saçma sporudur22
- atatürkün göktürk yerine roma alfabesini diretmesi19
- tarlasına traktörle rte akp yazan köylü9
- türk fesi yerine ingiliz şapkası taktırmak15
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması9
- geceye gerçek bir atatürkçü bırak8
- zall 100 bin imza toplayabilir mi9
- frank lucas'ın çaylak olması14
- allah çelişkili kitap gönderir mi25
- erdoğan'ın diploması yok55
- sinan oğan19
- anın görüntüsü15
- küçük yaşlardan itibaren aşılanan militarizm9
- hastası olunan sözler16
- erdoğan'ın sınıf arkadaşlarından genç olması8
- türkçüyüm oyum muharrem ince ye15
- 24 mart 2023 yrp cumhur ittifakına katılması21
- ak parti döneminde tl çok değer kaybetmedi9
- arapların türkleri sevmemesi10
- karım başka erkekler ile yatabilir15
- insanlar neden tarikatlara giriyor24
- uyuşturucu vs uyarıcı9
- şeyma subaşı9
- togg19
- gelecekte beklenen icadlar24
- sözlük yazarlarının nude fotoğrafları31
- sahurdayız uludağ sözlük50
- kemal kılıçdaroğlu13
- yavuz ağıralioğlu13

entry'ler (3083)
iki alttaki yazarda olmayandır.
cobain olanına aşık olduğumdur. oyşh.
13 yaşında olduğunu düşündüğüm yazar.
herkes çok gergin.
yazmayayım yazmayayım diyorum ama naber?
yazmayayım yazmayayım diyorum ve yazmıyorum.
yeni kankim olan yazardır.
Hala penyo mu yiyorsunuz?
Nolmuş ya, ne kadar sevdiğim yazar varsa hepsi çaylak olmuş.
Yaprak dökümü resmen
E ben kimle sohbet etcem simdi.
Bana ne diyen psikolog ve
Gozlerinmeyhanesi v5
Canlarım. Sizi bekliycem.
Yaprak dökümü resmen
E ben kimle sohbet etcem simdi.
Bana ne diyen psikolog ve
Gozlerinmeyhanesi v5
Canlarım. Sizi bekliycem.
bu minik iç dökme, tüm beyaz yakalı kardeşlerime gelsin.
buyrun yoldaşlarım.
artık daha olgun daha durgunumdur (daha tükenmiş).
olumsuz söylemleri dillendirmek ve yaymak değil niyetim, yalnızca içimi dökmek.
gerçekten öyle çaresizdim ki tüm şartlara okey vermek zorunda kaldım.
şartları korkunç değil ama insan standardının altına düşünce baya kötü hissediyor.
kiminin kariyeri yükselen bir grafik izler, benimki baya dalgalı. bu yüzden diyorum artık daha olgun daha durgunum; yani yetişkinlerin dünyasına bir adım daha yaklaştım. yani daha tükenmiş vaziyetteyim, yani bi' çıtır onlar kazandı. fakat kendi dünyama geri döneceğim.
geçenlerde. iki kişinin sohbetine tanık oldum. ikisi de "beyaz yakalı" değildi. biri öğrenciydi, diğeri de kendi işinin başında biriydi. ve beyaz yakalıları eleştiriyorlardı. onlar gibi olmak istemediklerinden, beyaz yakalıların sisteme entegre olmuş "plaza dili", "starbucks" gibi ögelerden ibaret olduğunu düşünüyorlardı. ve her hallerinden belliydi; beyaz yakalıların bu circlea kendi istekleriyle girdiklerini zannediyorlardı.
konuya çok uzak oldukları öyle belliydi ki. gözüme çok züppe gözüktüler. kendime baktım onların gözünden. mezun olduktan sonra yer yer 9 6 yer yer 8 6, cumartesi mesai, düşük ücret, mobbing; şartlar iyi olsa bile her gün izlenmesi zor olan, robotlaştıran, yabancılaştıran o sisteme kendi isteğimle girmiş olabilir miydim?
bir de dönüp demesinler mi "bir kere uyanan insan tekrar o sisteme dönemiyor." diye.
o zaman içimde öyle bir öfke birikti ki! modern zaman körleri! züppeler! bir şeylerin altın tepsiyle sunulduğu elini ayağını koyuş şeklinden belli olan, başka bir yavşak dile ve homemade kahveciye kendisi hapsolmuş burjuva! ben senin içindeki çiğliğin kokusunu alırım hayatım. biz hiç uyanmadık bi' siz uyandınız amk. ama maç daha bitmedi. öptüm bye.
"Dekorların yıkıldığı olur. Yataktan kalkma, tramvay, dört saat çalışma, yemek, uyku ve aynı uyum içinde salı, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi; çoğu kez kolaylıkla izlenir bu yol. Yalnız bir gün, Neden ? yükselir ve her şey bu şaşkınlık kokan bıkkınlık içinde başlar. Başlar işte, bu önemli. Bıkkınlık, makinemsi bir yaşamın edimlerinin sonundadır, ama aynı zamanda bilincin devinimini başlatır. Onu uyandırır, gerisine yol açar. Gerisi, bilinçsiz olarak yeniden zincire dönüş ya da kesin uyanıştır. Uyanışın ardından sonuç gelir zamanla; intihar ya da iyileşme." Albert Camus, Sisifos Söyleni.
buyrun yoldaşlarım.
artık daha olgun daha durgunumdur (daha tükenmiş).
olumsuz söylemleri dillendirmek ve yaymak değil niyetim, yalnızca içimi dökmek.
gerçekten öyle çaresizdim ki tüm şartlara okey vermek zorunda kaldım.
şartları korkunç değil ama insan standardının altına düşünce baya kötü hissediyor.
kiminin kariyeri yükselen bir grafik izler, benimki baya dalgalı. bu yüzden diyorum artık daha olgun daha durgunum; yani yetişkinlerin dünyasına bir adım daha yaklaştım. yani daha tükenmiş vaziyetteyim, yani bi' çıtır onlar kazandı. fakat kendi dünyama geri döneceğim.
geçenlerde. iki kişinin sohbetine tanık oldum. ikisi de "beyaz yakalı" değildi. biri öğrenciydi, diğeri de kendi işinin başında biriydi. ve beyaz yakalıları eleştiriyorlardı. onlar gibi olmak istemediklerinden, beyaz yakalıların sisteme entegre olmuş "plaza dili", "starbucks" gibi ögelerden ibaret olduğunu düşünüyorlardı. ve her hallerinden belliydi; beyaz yakalıların bu circlea kendi istekleriyle girdiklerini zannediyorlardı.
konuya çok uzak oldukları öyle belliydi ki. gözüme çok züppe gözüktüler. kendime baktım onların gözünden. mezun olduktan sonra yer yer 9 6 yer yer 8 6, cumartesi mesai, düşük ücret, mobbing; şartlar iyi olsa bile her gün izlenmesi zor olan, robotlaştıran, yabancılaştıran o sisteme kendi isteğimle girmiş olabilir miydim?
bir de dönüp demesinler mi "bir kere uyanan insan tekrar o sisteme dönemiyor." diye.
o zaman içimde öyle bir öfke birikti ki! modern zaman körleri! züppeler! bir şeylerin altın tepsiyle sunulduğu elini ayağını koyuş şeklinden belli olan, başka bir yavşak dile ve homemade kahveciye kendisi hapsolmuş burjuva! ben senin içindeki çiğliğin kokusunu alırım hayatım. biz hiç uyanmadık bi' siz uyandınız amk. ama maç daha bitmedi. öptüm bye.
"Dekorların yıkıldığı olur. Yataktan kalkma, tramvay, dört saat çalışma, yemek, uyku ve aynı uyum içinde salı, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi; çoğu kez kolaylıkla izlenir bu yol. Yalnız bir gün, Neden ? yükselir ve her şey bu şaşkınlık kokan bıkkınlık içinde başlar. Başlar işte, bu önemli. Bıkkınlık, makinemsi bir yaşamın edimlerinin sonundadır, ama aynı zamanda bilincin devinimini başlatır. Onu uyandırır, gerisine yol açar. Gerisi, bilinçsiz olarak yeniden zincire dönüş ya da kesin uyanıştır. Uyanışın ardından sonuç gelir zamanla; intihar ya da iyileşme." Albert Camus, Sisifos Söyleni.
Biz bir aileyiz.
meryem erkek ismi olsa kadın versiyonu derdim ama...
gold premium kadın ismidir. double.
gold premium kadın ismidir. double.
Tempolu bir günde kahve
Temposuz bir günde bitki çayı bence.
Tempolu günde kahve resmen up yapıyor.
Temposuz bir günde bitki çayı bence.
Tempolu günde kahve resmen up yapıyor.
Ekinezyayı da değişik bulur ve severim.
sanırım bulunduğum nokta ama en azından farkındayım ve çıkmaya niyetliyim.
günaydınlardan bir demet.
sonra bir gece çenede uyuşma olarak ortaya çıkar. acının etrafından dolaşılmaz içinden geçmek gerekir.
her şey olabilirim ama onursuz asla.
(bkz: leyla ile mecnun)
nefret etmiyorum ama overrated buluyorum. belki de ben anlamıyorumdur ve birkaç sene daha lazımdır onu anlayabilmem için.
nefret etmiyorum ama overrated buluyorum. belki de ben anlamıyorumdur ve birkaç sene daha lazımdır onu anlayabilmem için.