bugün

Akla takılan şarkılardan, hayır sözlerini de bilmezsiniz aklınızdan sadece şunlar geçer:

heeeeeeyyy brother ...(burayı bilmiyom)... Heeeeeeyy sister...
Bu gecenin şarkısı olmaya aday güzel bir parça. Bu adam bu tarzın en iyisi olma yolunda ilerliyor.
Arka arkaya dinlense dahi sıkmayan şarkılardandır.
there is nothing in this world i would not do.
Videosu duygu sömürüsünün tillahı olan şarkı. Bu hafta ingiltere listelerinde üç numaradadır.
izine gelmiş bu gece tekrar askeriyenin yolunu tutacakken, klibine denk gelmemle değişik hissiyatlara büründüğüm avicii parçası.
Mükemmel bir avicii parçasıdır. Da da dadada dadada dadddt gibi müziği var.
bir (bkz: you make me) değildir.
klibini yeni izledim. ve anlıyoruz ki bir amerikan askerinin ağzından yazılan şarkıdır. aslında savaşa giden bir amerikan askerinin ailesine yazdığı mektubu şarkı yapmışlar gib.
erkek kardeşimle şarkımız. mükemmel bir ezgisi ve milli marş havası var. hayran kaldım.
dinlemekten bir türlü bıkılamayan şarkı.
hey brother. hey sister. güzel bir şarkıdır başları kafanı şişirir.
Gerek vokal gerek aranjman gerek klibiyle harikulade bir şarkıdır.
Hey brother , hey sister diye muzij gitmiş , şarkiyi ben soylesem söversiniz .
Eski bir filmi hatırlatan avici şarkısıdır.
sövüyormu seviyormu belli etmeyen avicii şarkısıdır.
Tam bir plaj, disko sarkisidir. Guzeldir, dinlenir, kopulur.
amerikan motiflerinin çokça kullanıldığı şarkı. her ne kadar duygusala bağlasa da ülke bayrağını gözümüze özellikle sokmaya çalıştıklarını sezmem, bu şarkıdan soğumama sebep olmuştur. daha az milli duygu, daha fazla sanat.
Vay kardeşim ya da kardeşim şşş diye çevirebileceğimiz şarkıdır.
on birinci nesil yazar. iyi yazmalar.
Avicii nin seslendirdiği bir parça.
Tam emin olamadım hey sister da olabilir.
(#28117028) Kendisini allah sanan user.
(bkz: ac dc dinleyen kiz)'ın tıpkı kendi gibi hayatıma kattığı bir başka güzellik. (bkz: avicii) abimiz de güzel bir iş çıkartmış şimdi, hakkını yemeyelim. dinlemekten sıkılmıyor insan.
hey ağabey olarak değiştirilmesi gereken şarkı.
Bu kelimeyi her gördüğümde zihnimde yankılanan bir avicii şarkısıdır.
© copyright 2005 - 2026