bugün
- osuruktan şiirler41
- kanal ayarlama 1500 lira11
- devletin temeli adalettir9
- sözlükten soğuma nedenleri17
- ben geldim kerkenezler18
- adana kebap6
- claudian clouds22
- açılım4
- iyi parti17
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- velvet'in aylık geliri6
- simko315
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener4
- küçük sürprizler yapmak5
- kısır9
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- yeni anayasa4
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- 777 diyen erkolar8
- alttaki yazara motto ver16
- zorunlu eğitim9
- mini elbise4
- şeytanın insanlardan ders alması4
- çerçeve yasa34
- gece sokaklarda dolaşıp kedi ve köpekleri sevmek2
- akrep burcu kini8
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- yazarların özel mesaj sayıları5
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- amedspor14
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- uludağ sözlüğün reaktörü2
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- evlenme teklif edecekken sevgilinin yüzüne kusmak2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler27
- okul kıyafeti zorunluluğu3
- gollumun gözü yüzükte6
- bir daha doğmayacak olmak4
- aleksey batrakov12
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- sözlük ırkçıları8
- saçını pembeye boyayan erkek6
- filistin2
- beyaz tenli gotik kız3
vizyonu geniş lider söylemidir.
erdoğan'a hedefi bu raddeye taşıma cesareti veren sağ siyaseti tepelemek için, bu ülkeye sol gerek. sol gerek. sol gerek.
doğrudur çünkü bu adamlarının bebeleri oxfordlarda standfordlarda harvard üniversitelerinde amerikalarda devleti soyma ve milleti kandırma dersleri almaktadırlar,yani bizim çocuklarımızın başbakanıda apo gül'ün veledi olacaktır...
akp eliyle 2004'ten itibaren azdırılan terör ne zaman oy kaybettirmeye başlasa akp bir takım milliyetçi hamasi söylemlere sarılıyor.
2-3 yıl evvelki malum kürt açılımı ve ardından yaşanan habur rezillikleri de oy kaybettirmeye başlayınca yaklaşan genel seçimler öncesinde benzer milliyetçi söylemleri işitmeye başlamıştık.
hatta ağzına türk sözcüğünü almayan erdoğan birkaç kez telaffuz etmeye bile başlamıştı.
bugünlerde de terörün azması her gün verilen şehitlerin etkisi ve tabiki suriyedeki taşeronluk nedeniyle akp oy kaybediyor.yine malum olduğu üzere önümüzdeki yıl bu zamanlarda bir yerel seçim olacak.haliyle hamasetin zamanıdır.
şaşırmıyoruz.zira akp'ye oy verenler barzaniyle gurur duyabilenlerdir.kel başa şimşir tarak yani.din iman erzak kömür sömür babam sömür.
2-3 yıl evvelki malum kürt açılımı ve ardından yaşanan habur rezillikleri de oy kaybettirmeye başlayınca yaklaşan genel seçimler öncesinde benzer milliyetçi söylemleri işitmeye başlamıştık.
hatta ağzına türk sözcüğünü almayan erdoğan birkaç kez telaffuz etmeye bile başlamıştı.
bugünlerde de terörün azması her gün verilen şehitlerin etkisi ve tabiki suriyedeki taşeronluk nedeniyle akp oy kaybediyor.yine malum olduğu üzere önümüzdeki yıl bu zamanlarda bir yerel seçim olacak.haliyle hamasetin zamanıdır.
şaşırmıyoruz.zira akp'ye oy verenler barzaniyle gurur duyabilenlerdir.kel başa şimşir tarak yani.din iman erzak kömür sömür babam sömür.
düşüncesi bile ürperten hedef.
gayesi hilafet olan hedeftir.
şaşırtan hedeftir.
başkanlık sisteminin geleceğine ışık tutar.
babadan oğula, padişahlık, taht kavgaları vs. işte anlayınız efendim.
başkanlık sisteminin geleceğine ışık tutar.
babadan oğula, padişahlık, taht kavgaları vs. işte anlayınız efendim.
bugün tekrar ortaya çıkmış hedef.
matematik falan da yok lan. olm aptal mısınız siz? ciddi ciddi soruyorum. hangi yılda olduğumuzu biliyorlar mı şu an tereddüt içindeyim.
matematik falan da yok lan. olm aptal mısınız siz? ciddi ciddi soruyorum. hangi yılda olduğumuzu biliyorlar mı şu an tereddüt içindeyim.
cheat engine ile ölümsüzlük sifresini bulmus yolsuz soylemidir.
2071 daha önce de bugünkü türkiye'de değişik adlar altında yaşamış türklerin kesin olarak türkiye'ye yerleştiği yılın 1000. yıl dönümü olduğuna göre akp acaba türkiye'yi türkten arındırmak mı istiyor bunu hedeflerken ?
Avrupa'nın, Afrika'nın, Orta Doğu'nun, Avrasya'nın kapıları Türklere açılacak biiznillah!
kesinlikle göremeyeceğim hedeftir. çünkü 55 sene var. ben o zaman 76 yaşında olacam. muhtemelen vefat etmiş olurum. etmesem bile tayyip eder. o etmese bile akp eder.
O tarihe çıkacağımı düşünmüyorum.
devlet politikası geliştirmek için çok mantıklı bi tarih, 3071'in kulağa daha havalı geldiğini düşünüyorum, lol.
görsel
görsel
ellerin boş ama keşke kafan bari dolu olsaydı.
2071 malazgirt'in 1000. yıldönümü olması sebebiyle belirlenmiş bir tarih.
2071 malazgirt'in 1000. yıldönümü olması sebebiyle belirlenmiş bir tarih.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar