bugün
- cehennem korkusu11
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği23
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak8
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi22
- benlik davasından vazgeçmek4
- karışık kızartma6
- patates kızartması yeme zevki4
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek4
- big black dick'in türkçesi2
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- alevilerde muhammed ismi3
- hardcore ne demek sorunsalı6
- özgürlük ve güvenlik paradoksu4
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun4
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı10
- çok çişi gelen insan9
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam14
- ölü balık eli4
- biraderikos2
- severus snape2
- uzun adam6
- deniz göktaş25
- mutsuz insan kendisine zarar verir2
- hınç asabiyet ve kronik uykusuzluk4
- nietszche'nin ahlak anlayışı2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi7
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke5
- arkadaşlar bir şey soracağım7
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin5
- adnan menderesin yıktırdığı tarihi eserler4
- sözlüğün zıvanadan çıkması7
- okunan kitap2
- sözlükte flörtleşmek22
- tulumba tatlısı8
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- hiç kıyamet kopmayacakmış gibi yaşamak2
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- kardeş6
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı7
- arap sabunu4
- lastik patlaması4
- insanlığın yüzkarası5
- mozaik pasta4
- arkadaşlar sıcak2
- fakire sucuk vermişler bu yamuk demiş4
- ellerim bos gonlum hos7
- erkekleri taciz eden kadın9
- özel mesajla adres ver lan diyen yazar5
vizyonu geniş lider söylemidir.
erdoğan'a hedefi bu raddeye taşıma cesareti veren sağ siyaseti tepelemek için, bu ülkeye sol gerek. sol gerek. sol gerek.
doğrudur çünkü bu adamlarının bebeleri oxfordlarda standfordlarda harvard üniversitelerinde amerikalarda devleti soyma ve milleti kandırma dersleri almaktadırlar,yani bizim çocuklarımızın başbakanıda apo gül'ün veledi olacaktır...
akp eliyle 2004'ten itibaren azdırılan terör ne zaman oy kaybettirmeye başlasa akp bir takım milliyetçi hamasi söylemlere sarılıyor.
2-3 yıl evvelki malum kürt açılımı ve ardından yaşanan habur rezillikleri de oy kaybettirmeye başlayınca yaklaşan genel seçimler öncesinde benzer milliyetçi söylemleri işitmeye başlamıştık.
hatta ağzına türk sözcüğünü almayan erdoğan birkaç kez telaffuz etmeye bile başlamıştı.
bugünlerde de terörün azması her gün verilen şehitlerin etkisi ve tabiki suriyedeki taşeronluk nedeniyle akp oy kaybediyor.yine malum olduğu üzere önümüzdeki yıl bu zamanlarda bir yerel seçim olacak.haliyle hamasetin zamanıdır.
şaşırmıyoruz.zira akp'ye oy verenler barzaniyle gurur duyabilenlerdir.kel başa şimşir tarak yani.din iman erzak kömür sömür babam sömür.
2-3 yıl evvelki malum kürt açılımı ve ardından yaşanan habur rezillikleri de oy kaybettirmeye başlayınca yaklaşan genel seçimler öncesinde benzer milliyetçi söylemleri işitmeye başlamıştık.
hatta ağzına türk sözcüğünü almayan erdoğan birkaç kez telaffuz etmeye bile başlamıştı.
bugünlerde de terörün azması her gün verilen şehitlerin etkisi ve tabiki suriyedeki taşeronluk nedeniyle akp oy kaybediyor.yine malum olduğu üzere önümüzdeki yıl bu zamanlarda bir yerel seçim olacak.haliyle hamasetin zamanıdır.
şaşırmıyoruz.zira akp'ye oy verenler barzaniyle gurur duyabilenlerdir.kel başa şimşir tarak yani.din iman erzak kömür sömür babam sömür.
düşüncesi bile ürperten hedef.
gayesi hilafet olan hedeftir.
şaşırtan hedeftir.
başkanlık sisteminin geleceğine ışık tutar.
babadan oğula, padişahlık, taht kavgaları vs. işte anlayınız efendim.
başkanlık sisteminin geleceğine ışık tutar.
babadan oğula, padişahlık, taht kavgaları vs. işte anlayınız efendim.
bugün tekrar ortaya çıkmış hedef.
matematik falan da yok lan. olm aptal mısınız siz? ciddi ciddi soruyorum. hangi yılda olduğumuzu biliyorlar mı şu an tereddüt içindeyim.
matematik falan da yok lan. olm aptal mısınız siz? ciddi ciddi soruyorum. hangi yılda olduğumuzu biliyorlar mı şu an tereddüt içindeyim.
cheat engine ile ölümsüzlük sifresini bulmus yolsuz soylemidir.
2071 daha önce de bugünkü türkiye'de değişik adlar altında yaşamış türklerin kesin olarak türkiye'ye yerleştiği yılın 1000. yıl dönümü olduğuna göre akp acaba türkiye'yi türkten arındırmak mı istiyor bunu hedeflerken ?
Avrupa'nın, Afrika'nın, Orta Doğu'nun, Avrasya'nın kapıları Türklere açılacak biiznillah!
kesinlikle göremeyeceğim hedeftir. çünkü 55 sene var. ben o zaman 76 yaşında olacam. muhtemelen vefat etmiş olurum. etmesem bile tayyip eder. o etmese bile akp eder.
O tarihe çıkacağımı düşünmüyorum.
devlet politikası geliştirmek için çok mantıklı bi tarih, 3071'in kulağa daha havalı geldiğini düşünüyorum, lol.
görsel
görsel
ellerin boş ama keşke kafan bari dolu olsaydı.
2071 malazgirt'in 1000. yıldönümü olması sebebiyle belirlenmiş bir tarih.
2071 malazgirt'in 1000. yıldönümü olması sebebiyle belirlenmiş bir tarih.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar