/17
#2664472.. başlığa ve entrye dikkat edince kendisini tasvir etmiş yazardır *. e peki hepsini yaptında değmedi mi be ablacım?
sözlük yazarlarının ablası.
ablamız.
sadece benim ablam oldugunu sanıyordum ama meger bütün sözlüğün ablasıymış. *
facebook'ta üşenmeden aramış,soyadımı bilmemesine rağmen beni bulmuş yazardır,ablamdır, birtanedir o yahu *
ablam, annem, koruyucu melegim, herseyim. bir tanedir o, destegini hic esirgemez benden. tesekkurler canimin ici..

ayrica en en en iyi dinleyicim.
rakı nasıl içilir konulu kurslarına katılmak istediğim yazar. * *
her şeyin en iyisine layık olan, çok saygı duyulan kıymetli yazar.
"Allah herkese bu kadar sevilmeyi nasip etsin" yazarı.
dün gece istemeden başını biraz fazla şişirdiğim yazar, ablam. *
bütün sözlüğün ablası sıcacık sevgi dolu haklının yanında haksızın karşısında kahraman yazar

şişt o değil de ben facebook da gördüm artiz lan. yeminle böyle fönler falan taş gibi. öhömm. dünya ahiret bacım tabi. *
ağam yenı yılınız kutlu olsun ellerınden öperim.
bılırsın, bu yılda kuraklık olmuştur,evde zahırelık buğday yoktur,
ağalığın şanındandır ağamız defter hesap tutmaz, cömerttır.
haraptar köyunun marabası fuzulii.
canim aplam, ablamiz; evet evet ben de gordum o fotolari feysbuk da, abla mabla diyo kandiriyo olmasin bizi, benim yasimdan genc valla *
(bkz: abla)
akıllı bakımlı zeki kültürlü kaliteli müzik zevkine sahip facebookta görenin asıldıgı 2. annem. anne sevgisine hasret kalmış şu bünyeye ilaç gibi gelen ilah kadın. *
önüne gelenin annem diyerek sahiplenmeye çalıştığı muhteşem şahsiyet. * * * * * *

korkak edit : tırs tırs ve üç buçuk ile editlenmiştir.
sözlükte ilk tanıştığım yazar, çok hoş bir karşılama yaptı benim için teşekkürler kuyrik.
kendisini bir aralar endişeye düşürdüğüm için kendimden utandığın anam.

sonra yüzüne bakamıyorum, buraya gelip bu başlığa yazıyorum. o da görüyor, anlıyor pişmanlığımı ve çocukluğumu. * yaptıklarım ya da yapmaya niyetlendiklerimden dolayı saçımı yolmadığı için minnetar olduğum biri.
o bir medya devi.
http://www.hanimagafm.de.vu/
rahmetli annesinin vefatından sonra açtığı annenin ölmesi başlığının eksilenmesine üzülen ablamız. uludağ sözlük te şeref ve haysiyet yoksunluğu konusunda master yapmakta olan bazı yazarların olduğunu unutmuş olmalı.
hayatta anne, babanizdan bile tam destek gormezken; her zaman yaninizda olacak kisidir. *
sözlükteki ablalardan en abla gibi abla olani. ellerinden öpülesi abla.
bir işgüzarlık sonucu çaylak yapılmış sevilen yazar, abla, hanımağa... ne yazık...
asla çaylak olmaması gereken, bir yanlışlık eseri oldu ise de öyle kalmaması gereken hanımefendi.

moderasyonun kararını gözden geçirmesini diliyoruz.
bir ego tatmini sonucu çaylak yapılan yazar.
çaylak olduğunu duyduğum ve üzüldüğüm, en kısa zamanda yazar statüsüne dönmesini dilediğim ablam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026