bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı55
- milli maçı izlemeyen erkek23
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi5
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- avustralya7
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- bir kızı doyurmak7
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- kadınlar neyden hoşlanır8
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu2
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- türkiye11
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı2
- avustralya 0 türkiye 75
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- futbol6
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- evde cam silerken gelen bütün camları kırma isteği2
- kemalizm3
- kerkük türküleri2
- devlet bahçeli2
- vincenzo montella6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık4
- arda güler6
- yunan adalarına gitmek2
- kızımız olacaktı2
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- avustralya milli futbol takımı4
- en iyi antidepresan18
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- çok fena boşladım3
- chp'nin hali ne olacak58
- zall yüzünden gol yememiz5
- ruh eşin nerede3
- çaylak yazarlara temiz iç çamaşırı götürme timi2
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- su molası4
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- aylık 346 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- 14 haziran 2026 brezilya fas maçı2
hancock un medya muhabirlerinin kameralarından çekindiği bir esnada, adamın "gülümsee" demesi üzerine sadece dişlerini açıp acı çeker bir ifadeye büründüğü an kopmama neden olmuştu.
mükemmel bir konusu olan, yer yer komedi, yer yer duygusallık barından, aslında tamamen bir kahramanın dramını ele almış süper film. will smith'in konuşan oyunculuğu ve charlize theron'un muhteşem güzelliği için defalarca izlemeye değer bir yapım.
süper kahraman olgusuna farklı bir bakış açısı.."ayyaş bir süper kahraman". Belkide hayatımızdaki boşluk buydu? Hep iyi,kötülüklerle çok rahat başa çıkabilen oraya buraya ağ atan iri yarı kaslı süper kahramanlarımız vardı hep.Bide ayyaşımız olsun çok mu dedirten will smith filmi..
Eğlenceli,izlenesi görüntü kalitesi gayet hoş olan bir film..Gidin izleyin bir şey kaybetmeyeceksiniz..
Eğlenceli,izlenesi görüntü kalitesi gayet hoş olan bir film..Gidin izleyin bir şey kaybetmeyeceksiniz..
charlize theron bu filmdeki haliyle scarlett johansson'un aynısıdır. söylemeseler scarlett diye izlerdim sonuna kadar.
will smith'in bana bir kez daha sersem desene deyişi bitirir bu filmde.
Will smith oynadığı için sevdiğim,adamın repliklerine bayıldığım film
ilk başlarda "olmamış" dediğim, ancak ilerledikçe ilginçleşen bir film. will smith'in küçük emrah bakışları, oyunculuğu yine çok iyiydi. charlize theron da yakışmış bu role.
otomobil lastiğidir.
eğlenceli bir will smith filmidir.zaten bu adamın güzel olmayan filmi yok ki.
şöyle güzel bi müziğide vardır.
http://www.youtube.com/watch?v=wj0pd8oz58s
http://www.youtube.com/watch?v=wj0pd8oz58s
hani bazı filmler vardır;
iyi mi kötü mü karar verilmez,
oyuncuları iyi oynamıştır,
özgün konusu vardır ama senaryodan kaybediyordur
bazı replikleri koparıyordur,
esas kız güzel mi güzeldir,
bazı yerleri artık saçmalamıştır,
ama izlersiniz sonuna kadar.
işte böyle bir film hancock.
iyi mi kötü mü karar verilmez,
oyuncuları iyi oynamıştır,
özgün konusu vardır ama senaryodan kaybediyordur
bazı replikleri koparıyordur,
esas kız güzel mi güzeldir,
bazı yerleri artık saçmalamıştır,
ama izlersiniz sonuna kadar.
işte böyle bir film hancock.
filmin hemen başındaki hancock un suçluları yakaladığı sahnede dikkatimden kaçmayan aynada asılı " vietnam bayrağı ".
görsel
amerikan filmlerindeki aşırı milliyetçilik zamanla kendini sembollerle ifade etmeye başlamıştır.
yine vietnamlılar suçludur, onlar ellerinde uzilerle şehir içinde gezmektedirler. ve bir amerikan halk kahramanı gelir vietnamlıları içeri tıkar.
https://www.youtube.com/watch?v=2jKS---5QYY
görsel
amerikan filmlerindeki aşırı milliyetçilik zamanla kendini sembollerle ifade etmeye başlamıştır.
yine vietnamlılar suçludur, onlar ellerinde uzilerle şehir içinde gezmektedirler. ve bir amerikan halk kahramanı gelir vietnamlıları içeri tıkar.
https://www.youtube.com/watch?v=2jKS---5QYY
bir film.
hancock kendi gibi doğaüstü gücü olan sevdiği kadına yaklaşınca kendi gücü azalıyordu. ikisinin de doğaüstü varlıklar olarak yaşaması için birbirlerinden uzak durmaları gerekiyordu. bende bir hancock olduğumdan ötürü, ona yaklaştığım zaman gücüm takatim kalmıyor. yaşamam için ondan uzak durmam gerekiyor sanki. görmeyince de olmuyor. hancock gibi onu uzaktan seyrederek mi geçirsem ömrümü? ondan vazgeçmek fikri bile beni kötü yapıyor. sonum hancock'a mı benzeyecek acaba?
hancock kendi gibi doğaüstü gücü olan sevdiği kadına yaklaşınca kendi gücü azalıyordu. ikisinin de doğaüstü varlıklar olarak yaşaması için birbirlerinden uzak durmaları gerekiyordu. bende bir hancock olduğumdan ötürü, ona yaklaştığım zaman gücüm takatim kalmıyor. yaşamam için ondan uzak durmam gerekiyor sanki. görmeyince de olmuyor. hancock gibi onu uzaktan seyrederek mi geçirsem ömrümü? ondan vazgeçmek fikri bile beni kötü yapıyor. sonum hancock'a mı benzeyecek acaba?
sefil hatta şarapcı süper kahraman fikriyle güzel bir nokta yakalamış filmdir. gerçi muhtemelen çizgi romanında karakter bu şekilde olduğu içindir oda*.
senarist ergen duygularından kurtulduysa eğer güzel bir ikinci filmi yapılabilir lakin senarist daha fazla ergenlik yapmayacaksa...
peşin edit:scary movie tarzında da güzel gider aslında...
senarist ergen duygularından kurtulduysa eğer güzel bir ikinci filmi yapılabilir lakin senarist daha fazla ergenlik yapmayacaksa...
peşin edit:scary movie tarzında da güzel gider aslında...
lisedeyken izlediğim, izlemekten de keyif aldığım enteresan bir filmdi. şimdi olsa yine izlerim keyifle.
Film 2008 de çıkıyor bana izlemekse şimdiye nasip oldu. Zamanın nasıl aktığını bile anlayamadım çok eğlendirici bir filmdir.
çok eğlenceli bir filmdir. marvel karakterlerinden olsaydı da keşke kaptan amerikada izleyebilseydik.
izlemek isteyenler için şu an show tv'de yayınlanan film. 3. izleyişim.
amerika palavralarından sadece bir tanesi. evet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar