görsel
aşırı beğeniyorum bilekte duruşunu.
kızlara yakıştıramadığım şey.. hele hele kilolu kadınlar takmasın mümkünse. hiç güzel durmuyo üzerinizde..
görsel
Kimi kızlara yakışan ama genelde pek yakıştıramadığım bir aksesuar kesinlikle şüphesiz..
Halhal kullanan hanımefendi eksikliği gözle görülür şekilde belirgin olmağa başladı. Oysa ne zarif, ne hoş.

Bundan sonra eşe dosta önüme gelene gümüş halhal alacağım. Bu popülasyon artmalı.
görsel
Halhal seviyorum ya. Yarın nikah kombini için bir tane almam lazım.
Erkeklere yakıştırmıyorum ama sadece kadınlara yakışıyor. *
ayak fantezisine de renk katar.
Çok seviyorum, sık sık takıyorum.
Erkeklere yakıştırmıyorum, ince bilekli hanımlara daha çok yakıştırıyorum. *
Erkekler hal hal mı takıyor?!
evet zarafetin temsili ve yakışıyor.
ama bilmeniz gereken birşey var ki o da bu nesnenin "hot wife" anlamı taşıdığıdır.
yani tatile falan giderseniz onu görüp salça olurlarsa bilin ki o yüzdendir.
bir çok tatil beldesinde bunu takan evli yabancı kadınlar "hot wife" olarak geziyor.

Q: What Does an Anklet on a Married Woman Mean?
A: For most married women, it means they like wearing an anklet and nothing more. Some believe, however, it is a symbol that she is a "hotwife" and open to relationships and sexual encounters with men other than her husband.
görsel
görsel
Tam halhalı ne kadar sevdiğimi yazacağım şuraya ayak görüyoruz her seferinde sinirim bozuluyor ya. Allahım yarabbim.
Yazın vazgeçilmezim.
görsel
Ayak bileğini güzellestiren takı. Beni mest ediyor mest. Beyaz tene çok yakışıyor.
görsel
görsel
Nırın nı nı nını.
Yavru ceylan gibi koşup seke seke çaydan geçenlerin vazgeçilmez aksesuarlarıdır aynı zamanda.
görsel
görsel
Şopar itemi.
© copyright 2005 - 2026