bugün

/31
an itibariyle gülşen-büyük hatrın var'ı dinlemekteyim güzel parça.
harddisc de dolaşırken gülşen diye bir klasöre denk geldim az önce. "yuh ! tikiymişim lan zamanında" diye hayıflandım kendime.
bakıyım, ne dinliyormuşum dedim ki iyi de bakmışım. en şahanesinden, alnının yazısı, nazar değmesinşarkılarını görünce duygulandım sonra. o kadar uzun zamandır dinlemiyordum ki unutmuşum bile. peş peşe dinleyince üniversite zamanları canlandı gözümde. o dönem yaşanan ilişkiler, şarkıların hatırlattıkları falan...

böyle güzel parçalar yaparken, ne oldu da "kop kop" tarzına döndün ki ? Belki şimdi daha çok kişi dinliyordur, daha iyi paralar kazanıyorsundur ama değer mi yahu kaliteden hatta kendinden ödün vermeye? daha iyisini yapmak varken, kolay olanı yapmayı seçmek, yazık ! demet yapsın bunu, sinan akçıl yapsın. zaten kapasite yok ama gülşen öyle değildi.

işbu entry, duygusal bir şekilde yazıldığı için, ergenlik zamanlarında az da olsa yer etmiş kişiye isyan içermektedir.
şu klipteki halini özlediğimiz şarkıcı kişisidir.

hem şarkı olarak hem de güzellik olarak.

bu nasıl bir tatlılıktır arkadaş.

https://www.youtube.com/w...RDbgN1R7HD1CE&index=5
önceliklere şarkıları bir boka benzemiyor.

2.si,kıza müsade etseler, kliplerinde çırıl çıplak olacak.

şu haline şikayetçi miyim? hayır.
kliplerinde giderek bu modele benzeyen kadın.

görsel
ne demet, ne hande popun kralı gülşen deyiminin ta kendileri.
sözlükte yazar olan ve nicki lookin olan şarkıcı.

(bkz: ben bugün bunu gördüm) öpüyorum kız.
Ordu ili yemişli köyündendir, hatta köyünde annesine devasa bir villa yaptırmıştır annesi hala orada kalıyor, yazları gülşen'de arada annesini ziyarete gelir.
muazzam ayaklara sahip insan.

yalarııım.
Çok farklı bir çekiciliği var.

Sesinde, yüzünde, tavırlarında ve en önemlisi ise ruh ışığında.
Bu yönleriyle Kimseye benzetilemez, kimseyle kıyaslanamaz çünkü kendine özgüdür.

Ayrıca kayahan'ın "emrin olur" şarkısını muhteşem yorumlamıştır.
Yaşlı olduğunu düşünmüyorum ama genç de değil.
(bkz: büyük hatırın var)
yatcaz kalkcaz, bangır bangır zangır zangır, gırla gibi saçma sapan, tekdüze şarkılarıyla amacının ne olduğunu anlayamadığım şarkıcı bağyan. (bkz: gayet iyi anladım da bakma sen) ...!
son derece seksi bir hatundur. kendisiyle olmak için neler vermezdim neler...
sanatçı değildir.
bence türkiyede ki kliplerde arkada ki dans gurubuyla en iyi şekilde uyumlu dans eden sanatçıdır şarkılarıda hoş kimseye ayıbıda yok karakterli birisi seviyoruz seni gülşen!
seksilikten ölüyordur.evet.
adını unuttum, yemek yiyememe hastalığı var bu kızda
gece gece iyice iğrençleşeyim birde, kusma hastalığı var
yakında serumla besleyecekler garibi.
Yemek yemesini öneriyorum.
Of of sarkisiyla bir zamanlar icimizi yakan sarkiciydi.
Küçükken çocuğu var sanıyordum. Yokmuş.
görsel
burada iskeletor, ıyy kemik torbası diyenlerin fırsatını bulsalar ekmeksiz götürecekleri libidosu uzay hatun. yerim.
türkiye'Nin en ateşli hatunu.
(bkz: iskeletor)
kuş tüyü.
© copyright 2005 - 2026