bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- sözlüğün kapanması4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- su tabancasından su içen çocuk3
- burçlara inanmak3
- blackberry6
- anın görüntüsü15
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek2
- sebahattin şirin14
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı6
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- yakışıklı erkek görünce verilen tepkiler2
- kalp krizi8
- çerçeve yasa23
- arkadaşlar bana müsaade2
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey3
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- eksi oy alan tanımları siliyorum2
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- kırathanede one more cup of coffee dinlemek2
- apo piçtir piç kalacak12
- hangi film karakteri olmak isterdiniz3
- ultravesti tiribün liderinin gözaltına alınması3
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- romelu lukaku7
- kova burcu2
- eski türkiye5
- herkes öldüğü hal üzere diriltilecektir2
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- bu plak para eder mi3
- profilini gizli tutma nedeni9
- numan kurtulmuş3
- rabbin sana verecek ve sen hoşnut olacaksın2
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- aslolan fenerbahce dir andavalı4
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı6
- aslolan fenerbahce dir vs frank lucas3
- türk milletine kurulan pusu7
- ipsala vs kapıkule2
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- mel melin palavra sıkması7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet6
- kendi doğum gününü unutmak3
- 73 yıllık sigara2
Bir galatasaray taraftarı olarak üzülerek söylüyorum ki hayatım da gördüğüm en kötü online satış mağazası. Utanıyorum kulübümün böyle bir online mağazası olduğu için. Bunu açık açık da dile getiriyorum ki yönetim görsün şu duruma el atsın. Sosyal platformlarda çeşitli indirim reklamları yapmaktan geri kalmayan bu site aldığınız ürünleri yollamaktan aciz bir site. Size tavsiyem gidin gsstore'dan direk elden satın alın. Ürün yoksa oraya gelmesini bekleyin. Sakın ama sakın internet sitelerinden alışveriş yapmayın. Kredi kartı ödemesi kabul etmeyen ve sadece havale ile önce ücret gönderilip sonrasında ürünün yollandığı alışveriş siteleri bile bunlardan daha hızlı gönderiyor ürünleri. Aldığım ürün en geç 4 iş günü içerisinde elimde oluyor. Hadi onu geçtim , adamlara "ürünüm ne alemde ?" diye mesaj attığımda kısa sürede cevap verip bilgilendiriyorlar beni. Ama kendi kulübümün resmi alışveriş sitesi bana cevap yazmaktan aciz arkadaş ! Adam akıllı yapamayacaklarsa şu işi , ürünü yollamayı geçtim , sorulan soruya cevap vermekten aciz ise bunlar , e siz bırakın bi zahmet şu ticaret işini. Kapatın şu siteyi de en azından taraftarı kandırmamış olursunuz.
fazlasıyla yavaş ve yavan bir adet site. yakışmıyor. sayfa açılana kadar zaten şampiyon olucaz amk.
koyu bir galatasaray taraftarı olarak açık konuşacağım ürünlerimiz bok gibi. lan olum hiç mi adam gibi tasarım olmaz ya? hep sikko sikko ürünler. pazardaki korsan ürünler bile daha çekici yeminle. dünya kadar paraya satıyorlar kalitesi iğrenç, tasarımı iğrenç, online satışı allaha emanet gidiyor.
arkadaşım sen satış yapmak istemiyor musun ya? 10 ürün varsa 2 tanesi ancak sitede yer bulabiliyor , onda da ne doğru düzgün resim var ne bişey. bir de mesaj atsanız sizi sallamayan sıradan cevaplar geliyor, gelişi de fizandan geliyor zira 1 haftaya kadar ancak cevap geliyor.
bayan ürünleri desen yokla var arası. fenerbahçeyi hiç sevmem ama taraftar ürün çalışmaları örnek olacak cinsten tebrik ederim efenim, bize de storeden bok yemek düşüyor.
arkadaşım sen satış yapmak istemiyor musun ya? 10 ürün varsa 2 tanesi ancak sitede yer bulabiliyor , onda da ne doğru düzgün resim var ne bişey. bir de mesaj atsanız sizi sallamayan sıradan cevaplar geliyor, gelişi de fizandan geliyor zira 1 haftaya kadar ancak cevap geliyor.
bayan ürünleri desen yokla var arası. fenerbahçeyi hiç sevmem ama taraftar ürün çalışmaları örnek olacak cinsten tebrik ederim efenim, bize de storeden bok yemek düşüyor.
(bkz: galatasaray store)
Yaptığı tasarımları hiç beğenmiyorum. Şampiyonluklar geliyor fakat oturup tasarım düşünen yok. Günlük yaşamda giyilebilecek göze hitap eden hiç mi bir şey olmaz.
Gizliden feda ilan eden sitedir. Sitenin bu kadar ucuz olması tatihte görülmemiştir.
internet üzerinden alışverişlerde sorun yaşatan .orgdur.
(bkz: gay store)
yıldızlı kek kalıbı satışıyla sene başında tek basamaklı iq'ları ile yorum yapan gerizekalılara fenasal ayar vermiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar