bugün

gsstore org

Bir galatasaray taraftarı olarak üzülerek söylüyorum ki hayatım da gördüğüm en kötü online satış mağazası. Utanıyorum kulübümün böyle bir online mağazası olduğu için. Bunu açık açık da dile getiriyorum ki yönetim görsün şu duruma el atsın. Sosyal platformlarda çeşitli indirim reklamları yapmaktan geri kalmayan bu site aldığınız ürünleri yollamaktan aciz bir site. Size tavsiyem gidin gsstore'dan direk elden satın alın. Ürün yoksa oraya gelmesini bekleyin. Sakın ama sakın internet sitelerinden alışveriş yapmayın. Kredi kartı ödemesi kabul etmeyen ve sadece havale ile önce ücret gönderilip sonrasında ürünün yollandığı alışveriş siteleri bile bunlardan daha hızlı gönderiyor ürünleri. Aldığım ürün en geç 4 iş günü içerisinde elimde oluyor. Hadi onu geçtim , adamlara "ürünüm ne alemde ?" diye mesaj attığımda kısa sürede cevap verip bilgilendiriyorlar beni. Ama kendi kulübümün resmi alışveriş sitesi bana cevap yazmaktan aciz arkadaş ! Adam akıllı yapamayacaklarsa şu işi , ürünü yollamayı geçtim , sorulan soruya cevap vermekten aciz ise bunlar , e siz bırakın bi zahmet şu ticaret işini. Kapatın şu siteyi de en azından taraftarı kandırmamış olursunuz.
© copyright 2005 - 2026